Κορυφαίες συμβουλές για Bloggers για αρχάριους

Οι συμβουλές που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με επιτυχία ένα blog

Ξεκινώντας ένα blog μπορεί να φαίνεται συντριπτική, αλλά στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους να ενταχθεί στην online κοινότητα. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι το ιστολόγιό σας είναι τοποθετημένο για επιτυχία

01 από 10

Ορίστε τους στόχους σας

Cultura / Marcel Weber / Riser / Getty Images

Πριν ξεκινήσετε ένα νέο ιστολόγιο , είναι σημαντικό να ορίσετε τους στόχους σας για αυτό. Το ιστολόγιό σας έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας αν γνωρίζετε από την αρχή τι ελπίζετε να ολοκληρώσετε με αυτό. Προσπαθείτε να καθιερωθείτε ως ειδικός στον τομέα σας; Προσπαθείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας; Είστε απλά blogging για διασκέδαση και να μοιραστείτε τις ιδέες και τις απόψεις σας; Οι βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι για το ιστολόγιό σας εξαρτώνται από τον λόγο για τον οποίο ξεκινάτε το ιστολόγιό σας. Σκεφτείτε μπροστά σε αυτό που θα θέλατε να κερδίσετε από το ιστολόγιό σας σε έξι μήνες, ένα χρόνο και τρία χρόνια. Στη συνέχεια σχεδιάστε, γράψτε και αγοράστε το ιστολόγιό σας για να επιτύχετε αυτούς τους στόχους.

02 από 10

Γνωρίστε το κοινό σας

Το σχεδιασμό και το περιεχόμενο του blog σας πρέπει να αντικατοπτρίζουν τις προσδοκίες του κοινού σας. Για παράδειγμα, εάν το κοινό που επιθυμείτε είναι έφηβοι, το σχέδιο και το περιεχόμενο θα είναι εντελώς διαφορετικό από ένα blog που απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου. Το κοινό σας θα έχει εγγενείς προσδοκίες για το ιστολόγιό σας. Μην τους συγχέετε, αλλά αντιμετωπίζετε και υπερβαίνετε αυτές τις προσδοκίες για να κερδίσετε την πίστη του αναγνώστη.

03 από 10

Να είναι συνεπής

Το ιστολόγιό σας είναι ένα εμπορικό σήμα. Ακριβώς όπως τα δημοφιλή εμπορικά σήματα όπως ο Coke ή η Nike, το ιστολόγιό σας αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο μήνυμα και εικόνα στο ακροατήριό σας, το οποίο είναι το εμπορικό σήμα σας. Το σχεδιασμό και το περιεχόμενο του blog σας θα πρέπει να γνωστοποιούν με συνέπεια τη συνολική εικόνα και το μήνυμα του blog σας. Το να είστε συνεπής σας επιτρέπει να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες του κοινού σας και να δημιουργήσετε ένα ασφαλές μέρος για να τις επισκέπτεστε ξανά και ξανά. Αυτή η συνέπεια θα ανταμείβεται με την πίστη του αναγνώστη .

04 από 10

Να είστε επίμονος

Ένα απασχολημένο ιστολόγιο είναι ένα χρήσιμο blog . Τα blogs που δεν ενημερώνονται συχνά θεωρούνται από το κοινό τους ως στατικές ιστοσελίδες. Η χρησιμότητα των blogs προέρχεται από την επικαιρότητα τους. Παρόλο που είναι σημαντικό να μην δημοσιεύετε άλλες άσχετες θέσεις που μπορεί να φέρει το κοινό σας, είναι σημαντικό να ενημερώνετε συχνά το ιστολόγιό σας. Ο καλύτερος τρόπος να κρατηθεί ο αναγνώστης να επιστρέφει είναι να έχει πάντα κάτι καινούριο (και σημαντικό) για να δει.

05 από 10

Να είναι πρόσκληση

Μια από τις πιο μοναδικές πτυχές του blogging είναι ο κοινωνικός του αντίκτυπος. Επομένως, είναι σημαντικό το γεγονός ότι το ιστολόγιό σας καλωσορίζει τους αναγνώστες και τους προσκαλεί να συμμετάσχουν σε μια αμφίδρομη συνομιλία. Ζητήστε από τους αναγνώστες σας να αφήνουν τα σχόλιά τους θέτοντας ερωτήσεις παρά να απαντήσουν σε σχόλια από τους αναγνώστες σας. Με τον τρόπο αυτό, θα δείξετε στους αναγνώστες σας ότι τους εκτιμάτε και θα διατηρήσει τη συζήτηση. Συνεχίστε τη συζήτηση αφήνοντας σχόλια σε άλλα ιστολόγια προσκαλώντας νέους αναγνώστες να επισκεφτούν το ιστολόγιό σας για πιο ζωντανές συζητήσεις. Η επιτυχία του ιστολογίου σας εξαρτάται εν μέρει από την πίστη των αναγνωστών σας σε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνουν πόσο τους εκτιμάτε, εμπλέκοντάς τους και αναγνωρίζοντάς τους μέσω μιας ουσιαστικής αμφίδρομης συνομιλίας.

06 από 10

Να είναι ορατό

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του ιστολογίου σας βασίζεται στις προσπάθειές σας εκτός του ιστολογίου σας. Αυτές οι προσπάθειες περιλαμβάνουν την εύρεση ομοειδών μπλόγκερ και σχολιάζοντας τα blog τους, συμμετέχοντας σε κοινωνικές bookmarking μέσω δικτυακών τόπων όπως το Digg και StumbleUpon και συνδέοντας ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το LinkedIn. Το blogging δεν αποτελεί επίδειξη, "εάν το φτιάξετε, θα έρθουν". Αντ 'αυτού, η ανάπτυξη ενός επιτυχημένου ιστολογίου απαιτεί σκληρή δουλειά, δημιουργώντας συναρπαστικό περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας, καθώς και εργασία έξω από το ιστολόγιό σας για να το προωθήσετε και να αναπτύξετε μια κοινότητα γύρω από αυτό.

07 από 10

Παίρνω ρίσκα

Οι αρχάριοι μπλόγκερ φοβούνται συχνά τα νέα εργαλεία και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του blogging που είναι διαθέσιμα σε αυτά. Μην φοβάστε να αναλάβετε κινδύνους και δοκιμάστε νέα πράγματα στο ιστολόγιό σας. Από την προσθήκη μιας νέας προσθήκης στη διεξαγωγή του πρώτου σας διαγωνισμού blog , είναι σημαντικό να διατηρήσετε το ιστολόγιό σας φρέσκο ​​εφαρμόζοντας αλλαγές που θα βελτιώσουν το ιστολόγιό σας. Εναλλακτικά, μην πέσετε θύμα κάθε νέου κουδουνιού και σφυρίχτρου που είναι διαθέσιμο για το ιστολόγιό σας. Αντ 'αυτού, ελέγξτε κάθε πιθανή βελτίωση όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για το ιστολόγιό σας και πώς θα ανταποκριθεί το κοινό σας.

08 από 10

Ζητήσετε βοήθεια

Ακόμα και οι πιο έμπειροι μπλόγκερ καταλαβαίνουν ότι η μπλογκόσφαιρα είναι ένας συνεχώς μεταβαλλόμενος χώρος και κανείς δεν ξέρει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το blogging. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι bloggers αποτελούν μέρος μιας στενής κοινότητας και η πλειοψηφία των bloggers καταλαβαίνει ότι όλοι είναι αρχάριοι σε κάποιο σημείο. Στην πραγματικότητα, οι bloggers είναι μερικά από τα πιο προσιτά και χρήσιμα άτομα που μπορείτε να βρείτε. Μην φοβάστε να απευθυνθείτε σε άλλους bloggers για βοήθεια. Θυμηθείτε, η επιτυχία της blogosphere βασίζεται στη δικτύωση και οι περισσότεροι μπλόγκερ είναι πάντα πρόθυμοι να επεκτείνουν τα δίκτυά τους ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος blogger ή έμπειρος pro.

09 από 10

Συνέχισε να μαθαίνεις

Φαίνεται ότι κάθε μέρα υπάρχουν νέα εργαλεία που διατίθενται στους bloggers. Το Διαδίκτυο αλλάζει γρήγορα και η blogosphere δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αυτό. Καθώς αναπτύσσετε το ιστολόγιό σας, αφιερώστε χρόνο για να αναζητήσετε νέα εργαλεία και δυνατότητες και να παρακολουθήσετε τα τελευταία νέα από τη blogosphere. Ποτέ δεν γνωρίζετε πότε θα κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο που θα σας διευκολύνει ή θα βελτιώσει τις εμπειρίες των αναγνωστών σας στο ιστολόγιό σας.

10 από 10

Να είσαι ο εαυτός σου

Θυμηθείτε ότι το ιστολόγιό σας είναι μια επέκταση από εσάς και τη μάρκα σας και οι πιστοί αναγνώστες σας θα συνεχίσουν να επιστρέφουν για να ακούν τι πρέπει να πείτε. Εισάγετε την προσωπικότητά σας στο ιστολόγιό σας και προσαρμόστε έναν συνεκτικό τόνο για τις αναρτήσεις σας. Προσδιορίστε εάν το ιστολόγιο και η επωνυμία σας θα είναι πιο αποτελεσματικά με έναν εταιρικό ήχο, έναν νεανικό ή έναν αυθόρμητο τόνο. Στη συνέχεια, παραμείνετε συνεπείς με αυτόν τον τόνο σε όλες τις επικοινωνίες blog σας. Οι άνθρωποι δεν διαβάζουν τα blogs απλά για να πάρουν τα νέα. Μπορούσαν να διαβάσουν μια εφημερίδα για εκθέσεις ειδήσεων. Αντ 'αυτού, οι άνθρωποι διαβάζουν τα blogs για να πάρουν τις απόψεις bloggers σχετικά με τις ειδήσεις, τον κόσμο, τη ζωή και πολλά άλλα. Μην γράφετε σαν ρεπόρτερ. Blog σαν να έχετε συνομιλία με τους αναγνώστες σας. Blog από την καρδιά σας.