Πώς να γράψετε ένα blog σε 5 εύκολα βήματα

Μάθετε τα κόλπα για να γράψετε ένα blog με τον σωστό δρόμο

Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει ένα blog, αλλά μαθαίνει πώς να γράφει ένα blog με τρόπο που το καθιστά ενδιαφέρον για τους αναγνώστες, προσελκύει επισκέπτες και τους ενθαρρύνει να επισκέπτονται το blog σας και πάλι παίρνει κάποιες γνώσεις και δεξιότητες. Ελέγξτε τις παρακάτω πληροφορίες για έναν εύκολο στη χρήση οδηγό, ώστε να μπορείτε να μάθετε πώς να γράφετε ένα blog με τον σωστό τρόπο σε πέντε εύκολα βήματα.

01 από 05

Μάθετε να γράφετε μεγάλους τίτλους μηνυμάτων

Εάν δεν μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου με τους τίτλους του blog post, τότε είναι πολύ απίθανο ότι θα κάνουν τον κόπο να επισκεφτούν το ιστολόγιό σας. Ελέγξτε τα τρία βήματα για να γράψετε μεγάλους τίτλους blog post σε αυτό το άρθρο. Σας συνιστά:

Περισσότερο "

02 του 05

Μάθετε να γράφετε τις μεγάλες θέσεις του Blog

Οι αναρτήσεις ιστολογίου σας αποτελούν την καρδιά του ιστολογίου σας. Χωρίς αυτούς, δεν υπάρχει κανένα blog. Το άρθρο προσφέρει πέντε βασικές συμβουλές που πρέπει να ξέρετε και ακολουθεί, αν θέλετε να γράψετε ένα blog που οι άνθρωποι πραγματικά θέλουν να διαβάσουν:

Περισσότερο "

03 του 05

Μάθετε πώς να μορφοποιήσετε τις δημοσιεύσεις Blog

Υπάρχουν τεχνάσματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαμορφώσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο να διαβάζονται στο διαδίκτυο. Κανείς δεν πρόκειται να διαβάσει τις αναρτήσεις ιστολογίου σας εάν είναι οδυνηρό να κοιτάξετε. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε για επτά συγκεκριμένα θέματα μορφοποίησης που καθιστούν τις αναρτήσεις ιστολογίου σας ευκολότερες στην ανάγνωση και την προσέλκυση. Τα θέματα περιλαμβάνουν:

Περισσότερο "

04 του 05

Μάθετε να αλλάζετε το περιεχόμενο Δημοσίευσης του Blog σας

Τα δημοφιλή ιστολόγια συνήθως δημοσιεύουν μια ποικιλία τύπων αναρτήσεων. Ενώ το περιεχόμενο παραμένει πάντα σε θέμα, ο τρόπος που παρουσιάζονται οι θέσεις ποικίλλει για να κρατήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε 20 τύπους αναρτήσεων ιστολογίου που μπορείτε να γράψετε στο ιστολόγιό σας για να το καρυκευτείτε. Μερικοί από τους τύπους που καλύπτονται είναι:

Περισσότερο "

05 του 05

Μάθετε πώς να έρθετε με νέες ιδέες

Μην κουράσετε τους αναγνώστες σας γράφοντας την ίδια θέση ξανά και ξανά. Αν έχετε πρόβλημα να σκεφτείτε κάτι για να γράψετε σχετικά με το ιστολόγιό σας, ξεφύγετε από το μπλοκ του blogger και γράψτε εκπληκτικό νέο περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας, το οποίο οι επισκέπτες θα αγαπήσουν, μιλούν και μοιραστούν ακολουθώντας μερικές συμβουλές: