Οι 8 καλύτεροι φορητοί ελεγκτές ελαστικών που αγοράζουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι οι τροχοί ποδηλάτου και αυτοκινήτου σας έχουν αρκετό αέρα πριν ξεκινήσετε ένα ταξίδι

Για τους οδηγούς οχημάτων σε όλο τον κόσμο, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο απογοητευτικό (και τρομακτικό) από ένα τρυπημένο ελαστικό στη μέση του πουθενά, μακριά από τη βοήθεια. Ευτυχώς, είναι εύκολο να αποφευχθεί η καθυστέρηση για ώρες στο τέλος, αν έχετε έναν ελεγκτή ελαστικών εύχρηστο. Είτε βάζετε ένα πιθανό εφεδρικό ελαστικό, είτε καλύπτετε επαρκώς ένα ελαστικό για να φτάσετε σε βοήθεια, ένας φορητός αναδευτήρας ελαστικών είναι ένας πραγματικός σωστός τρόπος ζωής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Είναι επίσης ένα χρήσιμο εργαλείο για να έχετε στο γκαράζ σας, ώστε να μπορείτε να αντλούν γρήγορα ελαστικά ποδηλάτων, μπάσκετ, μπάλες ποδοσφαίρου και πολλά άλλα. Με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές, μπορεί να είναι δύσκολο να μηδενίσετε το σωστό για εσάς και τις ανάγκες σας. Για να βοηθήσουμε, δημιουργήσαμε μια λίστα με τους καλύτερους φορητούς φουσκωτές ελαστικών για να αγοράσετε σήμερα.

Χάνοντας τη σωστή ισορροπία μεταξύ τιμής και χαρακτηριστικών, ο φορητός αεροσυμπιεστής Audew των 2,65 λιβρών συνδέεται απευθείας στον προσαρμογέα 12V ενός οχήματος. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι φιλικό προς το χρήστη, το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Audew είναι η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης και η ενεργοποίηση με ένα πάτημα που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν το κατάλληλο PSI για ένα ελαστικό, έτσι ώστε ο συμπιεστής να λειτουργεί μέχρι να επιτευχθεί το επιλεγμένο επίπεδο. Βοηθώντας να ελέγξει τον υπερπληθωρισμό, η μονάδα λειτουργεί για ελαστικά αυτοκινήτων, καθώς και άλλα φουσκωτά, συμπεριλαμβανομένων ελαστικών ποδηλάτων και άλλα (το Audew περιλαμβάνει επιπλέον τρεις συνδέσμους με συμβουλές διαφορετικού μεγέθους για να βοηθήσουν στην σωστή τοποθέτηση). Με μέγιστο PSI 150 και ρεύμα λειτουργίας μόνο 10 αμπέρ, ο Audew τρέχει σε επίπεδο θορύβου μόλις πάνω από 60 dBs, οπότε δεν θα ενοχλήσει ολόκληρη τη γειτονιά. Ένα κορδόνι εννέα ποδιών σημαίνει ότι υπάρχει αρκετό μήκος γραμμής για την υποστήριξη τόσο των εμπρός όσο και των πίσω ελαστικών στα αυτοκίνητα και τα SUVS.

Αν ψάχνετε για ένα φορητό ελαστικό πλήρωσης που είναι αρκετά ευέλικτο για να δουλέψει με τις εγχώριες πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος και αυτοκινήτου, ο φορητός συμπιεστής αέρα Kensun AC / DC είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το Kensun των πέντε λιβρών περιλαμβάνει ένα αυτόματο κλείσιμο, το οποίο θα πρέπει να ανακουφίσει τις ανησυχίες υπερβολικής διογκώσεως (η οθόνη LCD σας επιτρέπει να καθορίσετε ένα προεπιλεγμένο επίπεδο PSI). Η συμπεριλαμβανόμενη λυχνία LED μπορεί να δείχνει και να φωτίζει μια μικρή περιοχή και να παρέχει καλύτερη ορατότητα κατά τη διάρκεια των βραδινών συνθηκών όπου μειώνεται η όραση. Όταν πρόκειται για τη φορητότητα, η λαβή του Kensun το καθιστά μεταξύ των ευκολότερων για μεταφορά και μεταφορά. Με το μέγιστο των 90 PSI, το Kensun θα χειρίζεται σχεδόν κάθε αυτοκίνητο ή SUV στο δρόμο, το RV και άλλα φουσκωτά, επειδή διαθέτει τρεις διαφορετικούς τύπους συνδέσμων.

Μια επιλογή προϋπολογισμού που προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά, ο φορητός αεροσυμπιεστής EPAuto είναι η φθηνή επιλογή για να νικήσει. Συνδέεται κατευθείαν στον αναπτήρα τσιγάρου 12V-DC του αυτοκινήτου και η εύκολη στην ανάγνωση οθόνη περιλαμβάνει πληροφορίες PSI. Τα κουμπιά πλοήγησης επιτρέπουν την αυτόματη επιλογή του κατάλληλου PSI για τα ελαστικά, οπότε η συσκευή σβήνει όταν επιτευχθεί η επιθυμητή πίεση ελαστικών. Το μέγιστο PSI των 100 είναι ιδανικό για συμπαγή και μεσαία sedans και SUV. Πρόσθετοι προσαρμογείς είναι διαθέσιμοι για μπάλες, φουσκωτά και άλλο αθλητικό εξοπλισμό και ένας φακός LED με ένα άγγιγμα μπορεί να βοηθήσει να φωτίσει το σκοτάδι για νύχτες όταν η ορατότητα μπορεί να διακυβευτεί. Με βάρος 2,17 λιβρών, το EPAuto είναι εξαιρετικά φορητό με ένα καλώδιο εννέα ποδιών για την επίτευξη και των τεσσάρων ελαστικών από ένα μόνο σημείο φόρτισης 12V.

Το μικρό Ryobi One Plus είναι αρκετά αποτελεσματικό για να προσθέσει 5 PSI σε ελαστικό αυτοκινήτου σε περίπου 40 δευτερόλεπτα. Είναι ιδανικό για ελαστικά και άλλα μικρά φουσκωτά και έχει σειρά PSI από 0 έως 150, χάρη σε μια συμπαγή μπαταρία λιθίου-συν 18 volt που είναι εναλλάξιμη με μια μεγάλη γκάμα άλλων ασύρματων ηλεκτρικών εργαλείων Ryobi. Ο σχεδιασμός της λαβής του πιστολιού επιτρέπει την πρόσθετη άνεση κατά τη διάρκεια της άντλησης αέρα και ο εύχρηστος μετρητής κλήσης είναι εύκολος στην ανάγνωση και ακριβής για να γνωρίζετε πότε πρέπει να κλείσετε την πίεση. Με μέγεθος 12,8 x 7,5 x 3,7 ίντσες σε μέγεθος και βάρος 2,8 κιλών, το Ryobi χωράει άνετα σε έναν κορμό ή στο διαμέρισμα για αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιείται.

Ο φουσκωτής ελαστικών Noox και ο φορητός αεροσυμπιεστής έχουν ψηφιακό μετρητή που βοηθά στην παρακολούθηση της τρέχουσας και της προτεινόμενης ακρίβειας της πίεσης αέρα μέσα σε ένα PSI. Το κορδόνι εννέα ποδιών περιτυλίσσεται γύρω από το πλαίσιο Noox για εύκολη αποθήκευση, αλλά και καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε οποιεσδήποτε τέσσερις τροχούς σε ένα μικρό ή μεσαίο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Αλλά με διαθέσιμα μέχρι 150 PSI και αυτόματο κλείσιμο για να αποφευχθεί η υπερπληθωρισμός, ο Noox μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια λιμουζίνα πλήρους μεγέθους μέχρι το βόλεϊ, χάρη στους ενσωματωμένους προσαρμογείς. Η τριγωνική σχεδίαση είναι ενισχυμένη με υλικά υψηλής ποιότητας που θα διαρκέσουν για χρόνια και περιλαμβάνει ένα φως φώτων LED στο εξωτερικό για να βοηθήσει με επισκευές ή αντικαταστάσεις ελαστικών κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο φορητός αεροσυμπιεστής Viair 00088 880 είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους οχημάτων, αλλά μπορεί να φουσκώσει και εμπορικά ελαστικά 33 ιντσών. Εξοπλισμένο με ένα καλώδιο τροφοδοσίας 10 ποδιών και έναν εύκαμπτο σωλήνα αέρα 16 ποδιών, το Viair συνδέεται απευθείας με μια μπαταρία αυτοκινήτου ή φορτηγού για τροφοδοσία με τους προσαρτημένους σφιγκτήρες αλλιγάτη. Τα χοντρά καλώδια εξασφαλίζουν ότι μπορούν να φτάσουν σχεδόν οπουδήποτε σε φορτηγό ή SUV κανονικού μεγέθους και να γεμίσουν ελαστικά έως και 120 PSI. Η μέτρηση του PSI γίνεται με τη βοήθεια ενός αναλογικού μετρητή ελαστικών που μετρά με ακρίβεια την πίεση εντός ενός PSI. Ζυγίζοντας 4,5 κιλά και μεγέθους 6,25 x 6,25 x 10,75 ίντσες, το Viair είναι μια εξαιρετικά φορητή επιλογή που αποθηκεύεται εύκολα στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, φορτηγού ή SUV.

Παραδοσιακά, οι φορητές συσκευές φουσκώματος ελαστικών έχουν απομακρύνει μια τροφοδοσία ρεύματος από 12V μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Λαμβάνοντας τα πράγματα σε μια νέα κατεύθυνση, ο φορητός αεροσυμπιεστής Oasser εισάγει ένα νέο είδος φορητότητας παρέχοντας τη δική του πηγή ενέργειας μέσω μιας ενσωματωμένης μπαταρίας ιόντων λιθίου. Λειτουργώντας με τη δική του δύναμη, ο Oasser εκτελεί καλά με μέγιστο PSI 150, ενώ απομένει ασύρματα. Η φορητότητα του Oasser σε μία λίβρα το καθιστά εξαιρετική επιλογή για να φουσκώνει τα ελαστικά οπουδήποτε χωρίς να ανησυχείτε για τους ελιγμούς ή την προσαρμογή των χοντρών κορδονιών. Ένα ψηφιακό όργανο μέτρησης πίεσης LCD βοηθά στην αναγνώριση της σωστής πίεσης και η λειτουργία αυτόματου κλεισίματος αποσκοπεί στην αποφυγή υπερπληθωρισμού. Η φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου διαρκεί περίπου 90 λεπτά από το άδειο και, όταν γεμίσει, μπορεί να φουσκώσει εντελώς ένα κενό ελαστικό μέσου μεγέθους. Σε 1,8 x 7,8 x 2,2 ίντσες, το κυλινδρικό σχήμα του Oasser στενεύει αβίαστα σε μια μεγάλη τσέπη ή τσάντα έκτακτης ανάγκης.

Με τη δική του έξυπνη τεχνολογία πίεσης, ο φορητός ελεγκτής ελαστικών Jaco SmartPro προσθέτει αυτόματο κλείσιμο για να ρυθμίσει ένα επίπεδο στόχου PSI και στη συνέχεια να αντλήσει το ελαστικό ακριβώς στο επίπεδο αυτό. Ένα καλώδιο τροφοδοσίας μήκους 10 ποδιών και εύκαμπτος σωλήνας αέρα 24 ιντσών καθιστούν όλα τα τέσσερα ελαστικά ενός αυτοκινήτου, του SUV ή του μικρού φορτηγού προσβάσιμα καθώς τροφοδοτείται από σύνδεση σε οποιαδήποτε έξοδο 12V. Η μέτρηση της ακρίβειας του πληθωρισμού μέχρι ένα PSI είναι ένα ενσωματωμένο ψηφιακό μετρητή αέρα που είναι οπίσθιο φωτισμένο για νυχτερινή χρήση και μπορεί να μετρήσει μέχρι και 100 PSI για ελαστικά ποδηλάτων και μέχρι 45 PSI για ελαστικά αυτοκινήτων. Δύο προσαρμογείς περιλαμβάνονται επίσης για χρήση με αθλητικές μπάλες, αερόσακους και άλλα φουσκωτά. Μια φωτεινή λυχνία LED που μπορεί να διπλασιαστεί ως φακός μπορεί επίσης να αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα και να ειδοποιήσει άλλους οδηγούς στο δρόμο της έκτακτης ανάγκης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .