Τα 9 καλύτερα ακουστικά ασκήσεων για αγορά στο 2018

Αγοράστε τα καλύτερα ακουστικά για κολύμπι, τρέξιμο και πολλά άλλα

Οι αθλητές και οι γκουρού άσκησης είχαν πάντα κάπως ανήσυχη σχέση με τα ακουστικά. Ο καθένας θέλει τις μαρμελάδες να τροφοδοτούν την προπόνηση, αλλά είναι δύσκολο να βρούμε ένα ζευγάρι ακουστικών που ταιριάζουν άνετα στο αυτί, ενώ παράλληλα εξουδετερώνουν κάποια αξιοπρεπή ποιότητα ήχου. Η ψηφιακή μουσική και η τεχνολογία Bluetooth έχουν προετοιμάσει το δρόμο για μια ανώτερη εμπειρία ακρόασης, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν διάφορα θέματα που πρέπει να ληφθούν πριν αγοράσετε ένα νέο ζευγάρι. Εδώ, έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τα καλύτερα ακουστικά για την επεξεργασία, που οργανώνονται ανά κατηγορία.

Τα ακουστικά Bluetooth της SENSO είναι ένας καλύτερος πωλητής στον Amazon και για καλό λόγο. πάνω από 20.000 κριτικές τα κατέταξε σε βαθμό 4.2 από τα 5 αστέρια λόγω του σημείου τιμής τους, οκτώ ωρών ζωής μπαταρίας, Bluetooth 4.1 CSR τεχνολογίας και IPX-7 αδιάβροχη βαθμολογία.

Τα ακουστικά Bluetooth SENSO προσφέρουν ακουστικά στοιχεία υψηλής τεχνολογίας για πλούσια, πλήρη ποιότητα ήχου με βαθιά μπάσα και σαφή πρίμα. Οι μπαταρίες πολυμερών λιθίου τους φορτίζονται σε λιγότερο από 1,5 ώρες και προσφέρουν 240 ώρες αναμονής. Με την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 4.1, μπορείτε να συνδέσετε τις κινητές συσκευές σας έως και 30 μέτρα μακριά. Η καταστολή θορύβου CVC 6.0 σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας χωρίς εξωτερική παρεμβολή. Τα ακουστικά έρχονται με εγγύηση ενός έτους.

Τα Fitclips Koss KSC32L είναι φωτεινά, λαμπερά, συμπαγή, ενσύρματα και εξαιρετικά φθηνά. Η κατασκευή σε αυτά τα τηλέφωνα είναι εκπληκτικά ανθεκτική, σίγουρη ότι θα συμμορφωθεί με τα περισσότερα αυτιά. Και ακούγονται καλύτερα από ό, τι θα περίμενε κανείς. Εκτός από το ότι είναι φθηνά, είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και εξαιρετικά ελαφρύ. Περιλαμβάνουν τρία μεγέθη μαξιλαριών αυτιών με μαλακούς, εύκαμπτους κλιπ που ακουμπούν εύκολα γύρω από το αυτί. (Ως δευτερεύουσα σημείωση, σχεδιάστηκαν εν μέρει από τον Ολυμπιονίκη Dara Torres.)

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι όταν ο προϋπολογισμός των ακουστικών σας είναι μικρότερος από $ 20, θα υπάρχουν ορισμένα κριτήρια που πρέπει να αφήσετε πίσω. Για παράδειγμα, αυτά τα δοχεία δεν είναι ασύρματα, τα οποία είναι αρκετά κοινά για τους περισσότερους δρομείς και ανυψωτές και δεν πρέπει να αποτελούν τεράστιο ζήτημα για τους περισσότερους, αλλά ίσως εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα για ορισμένους. Επίσης, δεν περιλαμβάνουν τηλεχειριστήριο ή μικρόφωνο. Αλλά όταν πρόκειται για τα βασικά, δεν μπορείτε να πάρετε ένα καλύτερο ήχο, καλύτερα αναζητούν ζεύγος ακουστικών άσκησης για λιγότερο από $ 20.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τα αγαπημένα μας ακουστικά Koss διαθέσιμα για αγορά.

Εάν πραγματικά δεν σας πειράζει ένα ζευγάρι καλωδίων που κρέμονται από τα ακουστικά σας, τότε το Sennheiser OCX 686G είναι το καλύτερο σύνολο ακουστικών γυμναστικής που μπορείτε να αγοράσετε. Αυτά τα δοχεία είναι ιδρωμένα και ανθεκτικά στο νερό, και διαθέτουν αρκετά σταθερή ποιότητα ήχου. Αν ψάχνετε για ένα βαθύ, πονηρό μπάσο τότε πιθανότατα δεν είναι για σας (αλλά και πάλι, τα ακουστικά μέσα στο αυτί δεν είχαν ποτέ καταστραφεί από το τμήμα μπάσων). Κάνουν, ωστόσο, πάνω από μια τραγανή, υψηλή ένταση από το μέσο έως το ανώτερο φάσμα. Η Sennheiser είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στην ηχητική τεχνολογία, έτσι μπορείτε να περιμένετε έναν ορισμένο βαθμό ποιότητας εκεί μόνο.

Από την κορυφή του ήχου, το OCX 686G προσφέρει επίσης ένα τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο εντός της γραμμής, επιτρέποντάς σας να κάνετε παύση μουσικής ή να κάνετε κλήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο σχεδιασμός του αυτιού επεκτείνεται στο κανάλι του αυτιού, επιτρέποντας τη μειωμένη διείσδυση θορύβου περιβάλλοντος και τα εργονομικά σχεδιασμένα κλιπ αυτιού εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή για τους περισσότερους ανθρώπους. (Περιλαμβάνει τρεις επιλογές μεγέθους μαξιλαριού αυτιού.) Τα καλώδια με σχήμα ωοειδούς, παρα-αραμιδίου βοηθούν στην αποφυγή εμπλοκής και οι αντιβακτηριακοί προσαρμογείς αυτιών προσθέτουν ένα επίπεδο υγιεινής στη ρουτίνα της προπόνησης.

Όταν πρόκειται για την εξεύρεση των σωστών ακουστικών για τη σωστή δραστηριότητα, το κολύμπι είναι ένα σκληρό καρύδι για να σπάσει. Προφανώς, κάθε ζεύγος τηλεφώνων πρέπει να είναι εντελώς αδιάβροχο, αλλά εκτός από αυτό το μικρό τεχνολογικό εμπόδιο, πρέπει πραγματικά να ακούγονται καλά. Σε αντίθεση με τους χερσαίους αθλητές, οι κολυμβητές έχουν τον ήχο της εκτόξευσης, αναπνοής και φυσώντας φυσαλίδες συνεχώς στα αυτιά τους. Πώς μπορεί ένα ζευγάρι ακουστικών να ξεπεράσει όλο αυτό το θόρυβο; Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν. Αλλά τα Αδιάβροχα ακουστικά Swimbuds SPORT είναι πιθανώς τα καλύτερα κατά την ικανοποίηση αυτών των κριτηρίων.

Η πρώτη ένδειξη ότι αυτά είναι μερικά ακουστικά επόμενου επιπέδου είναι το γεγονός ότι σχεδιάστηκαν από τους κολυμβητές. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις με την υποβρύχια ακρόαση είναι τι πρέπει να κάνετε με το υπερβολικό καλώδιο, το οποίο μπορεί εύκολα να χτυπηθεί στα άκρα ή στους διαχωριστές λωρίδων. Τα Swimbuds έρχονται με μια τεράστια ποικιλία από μαξιλαράκια και καλώδια επέκτασης καλωδίων για να καλύψουν τις ατομικές ανάγκες κάθε κολυμβητή. Και μόλις φτάσετε στη σωστή τακτοποίηση, παραμένουν στη θέση τους. Το πιο εκπληκτικό είναι ότι ακούγονται αρκετά καλοί. Είναι καλά ισορροπημένο σε όλο το φάσμα συχνοτήτων, ακόμη και το μπάσο χτυπάει μέσα από το νερό.

Απαραίτητη ηρεμία, αλλά δεν θέλουν να θυσιάσουν την ποιότητα του ήχου; Τα ακουστικά Jaybird X3 είναι το καλύτερο σας στοίχημα. Αν και κατηγοριοποιούνται ως αθλητικά ακουστικά, χάρη σε μια υδρόφοβη νανο-επικάλυψη για να απομακρύνουν την υγρασία, η άνεση του X3 τους καθιστά τέλειους για καθημερινή ακρόαση. Επιπλέον, με μια υποσχόμενη οκτώ ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, δεν θα χρειαστεί να φορτίσετε τη μέση μουσική.

Τα πτερύγια αυτιών σιλικόνης προσκολλώνται στο αυτί σας για να τα κρατήσετε ασφαλή, πράγμα που τους κάνει πρακτική επιλογή αν βρίσκεστε εν κινήσει. Στο κουτί, θα έχετε επίσης μια μεγάλη ποικιλία προσαρτημάτων για τα αυτιά σε διαφορετικά μεγέθη για να σας χωρέσει ανεξάρτητα από το σχήμα του αυτιού σας. Powered by οδηγούς 6mm, θα είστε ευχαριστημένοι με την άνθηση των μπάσων. Αν όμως ο ήχος δεν ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή MySound του Jaybird για να προσαρμόσετε τον ήχο σας.

Τα ανοιχτά ακουστικά έρχονται πολύ μακριά από τις ημέρες του Sony Walkman. Παρόλο που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια για το γεγονός ότι το CD παρακάμπτεται σε μια jog, υπάρχουν ακόμα πολλά άλλα ενοχλητικά χαρακτηριστικά των ακουστικών γυμναστικής και των μουσικών παικτών. Το καλώδιο είναι το πιο προφανές παράδειγμα, αλλά με την τεχνολογία Bluetooth που γίνεται λιγότερο θέμα. Επομένως, κάθε αξιοπρεπές ζευγάρι ακουστικών που τρέχουν πρέπει να είναι ασύρματα, συμπαγή και έντονα χρωματισμένα για να αυξάνουν την ορατότητα. Θα πρέπει επίσης να είναι εύκολο να ελέγχονται.

Τα ακουστικά Plantronics BackBeat Fit προσφέρουν όλα αυτά. Διαθέτουν ασύρματη σχεδίαση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει κατάλληλη και άνετη κατά τη διάρκεια της λειτουργίας σας. Τα ηχεία παράγουν μια εκπληκτικά βαθιά παρουσία μπάσων με ένα τραγανό high-end. Η διεπαφή περιλαμβάνει στοιχεία ελέγχου για την ένταση, αναπαραγωγή / παύση / παράβλεψη και σίγαση, καθώς και εντολές για λήψη ή τερματισμό κλήσεων και ενεργοποίηση του Siri ή του Google Voice. Έρχονται σε τρία φωτεινά χρώματα (μπλε, πράσινο και κόκκινο) για να ενισχύσουν την ορατότητά σας στους δρόμους. Και είναι ευέλικτοι για οποιαδήποτε χρήση. Και σε περίπτωση που έχετε πιάσει σε μια καταβόθρα, είναι ανθεκτικό στο νερό.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τα αγαπημένα μας ακουστικά της Plantronics που είναι διαθέσιμα για αγορά.

Τα καλύτερα ακουστικά άσκησης θα πρέπει να είναι άνετα να φορούν και να έχουν μια ασφαλή εφαρμογή. Τα ασύρματα ακουστικά Bose SoundSport που είναι ανθεκτικά στο ιδρώτα είναι και τα δύο. Έρχονται με μικρά, μεσαία και μεγάλα ακουστικά που είναι εξοπλισμένα με ακουστικά StayHear + με μαλακά πτερύγια πυριτίου. Αυτό προσφέρει μια εφαρμογή που είναι άνετα χαλαρή, αλλά και ασφαλής και άνετη. Ως δρομέας ή ποδηλάτης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζετε το περιβάλλον σας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο και το SoundSport αφήστε το φίλτρο ήχου περιβάλλοντος για ασφάλεια.

Όσον αφορά τον ήχο, τα ακουστικά Bose SoundSport παράγουν ακμάζοντα μπάσα που θα κρατήσουν το αίμα σας αντλώντας όλη την προπόνηση μακριά. Και με έξι ώρες ζωής της μπαταρίας, θα πρέπει να είστε σε θέση να συμπιέσετε σε περίπου μια εβδομάδα αξίας των προπονήσεων πριν από την επαναφόρτιση.

Για λιγότερο από $ 30, το Anker SoundBuds Slim σάς προσφέρει χαρακτηριστικά που μειώνονται στα περισσότερα ακουστικά προϋπολογισμού, όπως ασύρματο ήχο, στερεό μικρόφωνο και διαισθητικό τηλεχειριστήριο.

Τα SoundBuds είναι φτιαγμένα από καουτσούκ που τους καθιστούν ανθεκτικά στο νερό με ονομασία IPX4 και στεγάζουν οδηγούς των 6mm, οι οποίοι θα δώσουν ένα συμπαγές μπάσο. Η μπαταρία θα σας διαρκέσει περίπου επτά ώρες, η οποία είναι εντυπωσιακή σε αυτό το εύρος τιμών και έρχονται με μια μεγάλη ποικιλία προσαρμόσιμων επιλογών για ρακόρ και αυτί για να εξασφαλίσετε την τέλεια εφαρμογή στο αυτί σας. Καλύτερο ακόμα: Εάν δεν είστε σίγουροι για την αγορά ακουστικών προϋπολογισμού, μπορείτε να ξεκουραστείτε, γιατί η Anker προσφέρει εγγύηση 18 μηνών.

Μία από τις προκλήσεις με τα ακουστικά γυμναστικής είναι η σχεδίαση κάτι που είναι τόσο άνετο και ασφαλές. Τα περισσότερα τηλέφωνα φαίνεται να ικανοποιούν το ένα ή το άλλο - είτε αισθάνονται καλά είτε παραμένουν ασφαλώς στη θέση τους. Οχι και τα δύο. Το Decibullz CON-RED έχει μια μοναδική λύση σε αυτό το πρόβλημα: Μπορούν να διαμορφωθούν για να ταιριάζουν στο ακριβές σχήμα των αυτιών σας. Αυτό όχι μόνο εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια, αλλά και βοηθά στην απομόνωση του ήχου που προέρχεται από τη συσκευή ακρόασης.

Πως λειτουργεί, λοιπόν? Ακριβώς θερμαίνετε τα καλούπια του ακουστικού στο ζεστό νερό, σπρώξτε τα επάνω στα ακουστικά και τοποθετήστε τα στο αυτί σας. Θα καλουπωθούν στο σχήμα του καναλιού του αυτιού σας και θα κρατηθούν στη θέση τους. Ως πρόσθετο επίδομα, μπορείτε να τα επαναμορφοποιήσετε αν δεν έχετε πάρει αρκετά την τακτοποίηση που θέλετε στην πρώτη δοκιμή. Το Decibullz διαθέτει επίσης ένα τηλεχειριστήριο με ένα μόνο κουμπί και ένα μικρόφωνο για παύση μουσικής ή λήψη κλήσεων. Εν πάση περιπτώσει, τα χυτά ακουστικά καθιστούν αυτά τα κουτιά μια ελκυστική επιλογή όχι μόνο για τους αθλητές, αλλά και για όσους προτιμούν το σχεδιασμό και τη συμπαγέτητα των ακουστικών, αλλά τους βρίσκουν ως επί το πλείστον άβολα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .