Πώς να αναβάλετε κάποιον στο Facebook

Κάντε ένα διάλειμμα από τις αναρτήσεις του χρήστη στο Facebook με αυτό το εύχρηστο χαρακτηριστικό

Το Facebook κάνει ό, τι είναι καλύτερο για να σας δείξει εξατομικευμένες θέσεις στην ειδησεογραφία σας με βάση τις συνδέσεις και τις δραστηριότητές σας, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας, επομένως αναμφισβήτητα θα συναντήσετε θέσεις κάθε τόσο συχνά που απλά δεν θα θέλετε να δείτε Τουλάχιστον προσωρινά.

Σκεφτείτε ότι εκείνος ο φίλος που μόλις παντρεύτηκε, είχε ένα μωρό ή ξεκίνησε μια νέα επιχείρηση και δεν μπορεί να σταματήσει raving σχετικά με αυτό στο Facebook. Ίσως να είστε ευχαριστημένοι γι 'αυτούς, αλλά θα προτιμούσατε να μην βομβαρδίζεστε από το περιεχόμενό τους σε όλη τη ζωοτροφή σας, έτσι ώστε μέχρι να ξεφορτωθεί ο αρχικός ενθουσιασμός του νέου τους γεγονότος ζωής, τι μπορείτε να κάνετε;

Σε περιπτώσεις όπου απλά θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από το να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ενός συγκεκριμένου φίλου ή μιας σελίδας χωρίς να τις βγάλετε μόνιμα από τη ροή σας, η λειτουργία "αναβολής" του Facebook μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτή είναι μια λειτουργία που σταματά προσωρινά την προβολή ενός μηνύματος ενός ατόμου ή μιας σελίδας στη ροή σας για συνολικά 30 ημέρες (μετά από την οποία θα αρχίσει να εμφανίζεται ξανά στη ροή σας).

Όταν αναβάλετε ένα άτομο ή μια σελίδα, θα συνεχίσετε να είστε φίλοι ή φίλος της σελίδας. Εάν είναι φίλος που αναβάλλετε, δεν θα λάβουν καμία ειδοποίηση ότι τους αναβάλλατε, επομένως δεν θα ξέρουν ποτέ.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς μπορείτε να αναβάλετε κάποιον φίλο ή σελίδα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

01 από 05

Αναβολή μηνυμάτων ενός φίλου για 30 ημέρες

Στιγμιότυπα από το Facebook για iOS

Η λειτουργία Snoozing λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο στο Facebook.com σε επιτραπέζιο ή κινητό πρόγραμμα περιήγησης, όπως συμβαίνει στην εφαρμογή Facebook για κινητά.

Όταν βλέπετε μια δημοσίευση στη ροή σας από έναν φίλο που θέλετε να αναβάλετε, κάντε κλικ ή αγγίξτε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης.

Στο μενού που ανοίγει, κάντε κλικ ή επιλέξτε την επιλογή Αναβολή [Όνομα φίλου] για 30 ημέρες .

02 του 05

Αναβολή μηνυμάτων μιας σελίδας για 30 ημέρες

Στιγμιότυπα από το Facebook για iOS

Η αναβολή της ανάρτησης μιας σελίδας λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως την αναβολή των δημοσιεύσεων ενός φίλου.

Κάντε κλικ ή επιλέξτε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης μιας σελίδας που θέλετε να αναβάλετε και στο μενού που ανοίγει, κάντε κλικ ή επιλέξτε την επιλογή Αναβολή [όνομα σελίδας] για 30 ημέρες .

03 του 05

Επιλέξτε Ποιος θέλετε να αναβάλετε σε Κοινόχρηστες αναρτήσεις

Στιγμιότυπα από το Facebook για iOS

Μερικές φορές οι φίλοι θέλουν να μοιράζονται αναρτήσεις από τους φίλους τους ή από τις σελίδες που ακολουθούν, οι οποίες στη συνέχεια καταλήγουν στη ροή σας. Οι αναρτήσεις αυτού του είδους θα σας δώσουν δύο επιλογές αναβολής - μία για αναβολή του φίλου σας και μία για αναβολή του ατόμου ή της σελίδας που μοιράζονται.

Για παράδειγμα, πείτε ότι σας αρέσει να βλέπετε τις δημοσιεύσεις του φίλου σας στη ροή σας, αλλά δεν είστε τρελοί σχετικά με τις αναρτήσεις ενός από τους φίλους τους που τους αρέσει να μοιράζονται. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα αφαιρέσετε τον φίλο σας - θα αναβάλλετε τον φίλο του φίλου σας.

Από την άλλη πλευρά, αν ο φίλος σας μοιράζεται πολλές διαφορετικές αναρτήσεις από τους φίλους ή τις σελίδες που ακολουθούν και δεν σας ενδιαφέρει να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις σας στη ροή σας, θα μπορούσατε απλά να επιλέξετε να αναβάλλετε τον φίλο σας από συγκεκριμένα άτομα και σελίδες από τις οποίες μοιράζονται αναρτήσεις.

04 του 05

Αναίρεση της αναβολής σας αν αλλάξετε το μυαλό σας

Στιγμιότυπα από το Facebook για iOS

Αμέσως μετά την αναβολή ενός φίλου ή μιας σελίδας, θα εμφανιστούν μερικές επιλογές στη θέση της ανάρτησής σας στη ροή σας - μία από τις οποίες είναι μια επιλογή Αναίρεση . Κάντε κλικ ή αγγίξτε το εάν λυπηθείτε αμέσως την απόφασή σας.

Εάν αποφασίσετε αργότερα ότι θέλετε να αναιρέσετε την αναβολή της αναβολής σας σε έναν φίλο ή σε μια σελίδα, απλώς πλοηγηθείτε στο προφίλ του φίλου ή στη συγκεκριμένη σελίδα.

Στον ιστό επιφάνειας εργασίας: Αναζητήστε το κουμπί Αναβολή που εμφανίζεται στην ενότητα κεφαλίδας και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κουμπί. Κάντε κλικ στην επιλογή Τέλος αναβολής που εμφανίζεται.

Στην εφαρμογή Facebook: Πατήστε το κουμπί Περισσότερα και, στη συνέχεια, πατήστε Αναβολή > Τέλος αναβολής στο μενού επιλογών που εμφανίζονται.

05 του 05

Αφαιρέστε τους φίλους ή τις σελίδες για μια μόνιμη επιλογή

Στιγμιότυπα από το Facebook για iOS

Το Snoozing είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για την προσωρινή απόκρυψη των αναρτήσεων των φίλων και των σελίδων, αλλά εάν διαπιστώσετε ότι θέλετε μια πιο μόνιμη επιλογή μετά την περίοδο αναβολής, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε τη δυνατότητα κατάργησης παρακολούθησης. Η κατάργηση ενός φίλου ή μιας σελίδας προκαλεί το ίδιο αποτέλεσμα με τη λειτουργία αναβολής, αλλά μόνιμα και όχι για περίοδο 30 ημερών.

Κάντε κλικ ή αγγίξτε τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης ενός φίλου ή μιας σελίδας στη ροή σας και κάντε κλικ ή κτυπήστε την επιλογή Μη λήψη παρακολούθησης [Όνομα φίλου] ή Αφαίρεση παρακολούθησης [Όνομα σελίδας] .

Η κατάργηση παρακολούθησης σημαίνει ότι θα συνεχίσετε να είστε φίλοι ή φίλος της σελίδας, αλλά δεν θα δείτε τις αναρτήσεις τους στη ροή σας, εκτός εάν επισκέπτεστε το προφίλ ή τη σελίδα του φίλου σας και ακολουθήστε τις ξανά κάνοντας κλικ / επί κεφαλής. Όπως και με την αναβολή, η αφαίρεση ενός φίλου δεν τους ειδοποιεί.

Εναλλακτικά, εάν σας αρέσει πραγματικά η λειτουργία αναβολής και προτιμάτε να παρατείνετε την περίοδο αναβολής μετά την περίοδο των 30 ημερών, μπορείτε απλά να συνεχίσετε να πιέζετε την αναβολή κάθε φορά που η περίοδος αναβολής 30 ημερών είναι 60, 90, 120 ή πόσες ημέρες θέλεις. Δεν υπάρχει όριο στο πόσες φορές μπορείτε να αναβάλετε κάποιον και να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να ακυρώσετε την αναβολή ανά πάσα στιγμή.