Κορυφαία 8 καλύτερα ακουστικά Klipsch να αγοράσουν το 2018

Αυτή η εταιρεία ξέρει κάτι ή δύο όταν πρόκειται για την παραγωγή ήχου ποιότητας

Με γνώμονα τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανική, η Klipsch είναι μια καθιερωμένη αμερικανική εταιρία μεγαφώνων που δραστηριοποιείται από το 1946. Εκτός από τα ηχεία και τα ηχεία πολυμέσων της, η μάρκα κατασκευάζει εκπληκτικές σειρές ακουστικών με έμφαση στην τεχνολογία in-ear περιγράμματα στο ανθρώπινο κανάλι του αυτιού, ελαχιστοποιώντας την πίεση και στοχεύοντας στη διατήρηση της φορητότητας και της άνεσης για τους ακροατές της. Παρακάτω, θα βρείτε τα καλύτερα ακουστικά για αγορά από την Klipsch. Το line-up καλύπτει τα πάντα, από τις επιλογές προϋπολογισμού και την ασύγχρονη ασύρματη τεχνολογία Bluetooth έως τα μικρότερα ακουστικά στην αγορά, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι που θα σας αρέσει.

Μια καλά στρογγυλεμένη εισαγωγική μονάδα για ακροατές που θέλουν μια γεύση από την Klipsch, το R6 II κάνει τη μουσική εμπειρία του ακροατή μια χαρά με τις πατενταρισμένες ανατομικά διαμορφωμένες άκρες πάνω από το αυτί και οδηγούς διπλού μαγνήτη 6,5 mm. Τα ακουστικά τσαντών ζυγίζουν 0,46 ουγκιές και περιλαμβάνουν ένα καλώδιο με ανθεκτικό καλώδιο.

Τα R6 II είναι ένα καινοτόμο στερεό ζεύγος ακουστικών που έχουν κατασκευαστεί με απομόνωση θορύβου -22 decibel. Η απόκριση συχνότητας κυμαίνεται από 10 έως 19,000 Hz με αντίσταση 18 ohms και ευαισθησία 110 decibel. Έρχονται με θήκη μεταφοράς, τέσσερις διαφορετικές συμβουλές για αυτί για προσαρμόσιμη τέλεια εφαρμογή και διατίθενται σε ασπρόμαυρο.

Με κομψό λεπτό σχεδιασμό με έβενο, άνετη εφαρμογή και ισορροπημένες τεχνολογικές προδιαγραφές - η R6i της Klipsch προσφέρει την καλύτερη επιλογή στη λίστα για τα ακουστικά στο αυτί. Τα ακουστικά διαθέτουν ένα υψηλής ποιότητας υλικό σώμα και εύκολη πλοήγηση για τους χρήστες, χάρη στο μικρόφωνο και το τηλεχειριστήριο τριών πλήκτρων.

Τα ακουστικά Klipsch R6i On-Ear δίνουν στους ακροατές βελτιστοποιημένες τεχνικές προδιαγραφές, όπως ένα δυναμικό 40 mm οδηγό κινητού πηνίου, απόκριση συχνότητας 20 έως 20.000Hz, καθώς και ισχυρή ευαισθησία 110 decibel για όσους θέλουν να ανατινάξουν τη μουσική τους. Αλλά η σχεδίαση R6i είναι το κομμάτι: Ζυγίζουν 5,65 ουγκιές και έχουν ρυθμιζόμενο δερμάτινο τιμόνι, καθώς και αφρολέξ μεγάλης πυκνότητας μνήμης με παθητική θωράκιση. Έρχονται με θήκη μεταφοράς.

Το Klipsch X12i είναι ένα από τα ελαφρύτερα και μικρότερα ακουστικά στον πλανήτη, κυριολεκτικά. Τα featherweight αλλά έντονα ενσωματωμένα ακουστικά στο αυτί ζυγίζουν μόλις 48 κιλά και έχουν ακουστικά που έχουν μήκος 8 x 8 ίντσες.

Μεγάλα πράγματα έρχονται σε μικρά πακέτα και το Klipsch X12i δεν αποτελεί εξαίρεση: Αυτά τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα από αλεσμένο πλαίσιο από αλουμίνιο που παρέχει ανθεκτικό σώμα και έχει πλήρη σχεδιασμό ισορροπημένου οπλισμού, συχνότητα από 5 έως 19,000Hz, ανερχόμενη σε 110 ντεσιμπέλ, 50 ohms και ακόμη και με χαρακτηριστικό απομόνωσης θορύβου -26 decibel. Τα καλώδια του X12i έρχονται ακόμη εξοπλισμένα με ένα τηλεχειριστήριο τριών κουμπιών και μικρόφωνο, ώστε να μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις και να διαχειρίζεστε λίστες αναπαραγωγής με τα χέρια σας. Έρχονται με εγγύηση ενός έτους, θήκη μεταφοράς και κλιπ ιματισμού.

Για το πιο κτύπημα για το buck σας, ελέγξτε τα ακουστικά Klipsch KG-105. Το KG-105 είναι εφοδιασμένο με οδηγούς νεοδυμίου πλήρους κλίμακας 15 χιλ. Που εκπέμπουν προσαρμοσμένα και διανέμονται από 20 έως 20.000Hz. Έχουν επίσης ένα τηλεχειριστήριο με τρία κουμπιά και μικρόφωνο στο καλώδιο, καθώς και ένα μαξιλαράκι με μαξιλαράκι και μαξιλαράκια για την άνεση.

Το KG-105 λειτουργεί σε εφαπτομένη με τις συσκευές iOS, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φωνητικό έλεγχο άνετα μέσω του μικροφώνου που περιλαμβάνεται στα ακουστικά. Τα ακουστικά αναφοράς στο αυτί σημαίνουν ότι τα φλυτζάνια αυτιών σχεδιάζονται για να συμμορφώνονται σε κάθε άξονα, επιτρέποντας στους ακροατές μέγιστη άνεση. Το KG-105 έχει ένα πτυσσόμενο σχέδιο που επιτρέπει περισσότερη φορητότητα και αποθήκευση. Τα χρώματα είναι μαύρα και άσπρα.

Το Klipsch X8i προσφέρει δυνατό μπάσο με καινοτόμο σχεδιασμό. Έχουν δυναμικούς οδηγούς διπλού μαγνήτη 6,5 χιλιοστών με ημιτονική ισορροπία από το tweeter οπλισμού KG-732 και το δυναμικό βούφερ K-065. Βασικά, είναι σαν να έχετε ένα μίνι σύστημα οικιακού κινηματογράφου στα αυτιά σας.

Το περίβλημα ψευδαργύρου και συν-καλουπωμένου ελαστομερούς του Klipsch XR8i σας δίνει την σπλαχνική αίσθηση ότι τα ακουστικά είναι ανθεκτικά και ισχυρά. το είδος της ποιότητας που θα περίμενε κανείς σε ένα μακράς διαρκείας ζευγάρι. Το XR8i περιλαμβάνει τόσο ένα μικρόφωνο όσο και ένα τηλεχειριστήριο με τρία κουμπιά στο καλώδιο που είναι ανθεκτικό στην πλέξη, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε την ένταση του ήχου, να παρακάμψετε τα κομμάτια, να απαντήσετε σε κλήσεις και να μιλήσετε χωρίς να βγάλετε τη φορητή συσκευή σας. Η απόκριση συχνότητας κυμαίνεται από 10 έως 20.000 Hz, περιλαμβάνει μια ευαισθησία 110 decibel και έχει αντίσταση 50 ohms. Έρχονται με εγγύηση ενός έτους, θήκη μεταφοράς, τέσσερις συμβουλές ωοειδούς αυτιού για προσαρμοσμένη τοποθέτηση, καθώς και κλιπ ενδυμασίας.

Ροή ελεύθερα με τα ακουστικά Bluetooth Klipsch R6 Neckband, το καλύτερο ασύρματο ζευγάρι στη λίστα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Εκτός από τη συνδεσιμότητα, τα R6 είναι κατασκευασμένα με πατενταρισμένη εμφάνιση άνεσης και είναι προστατευμένα από την εκτόξευση IPX4, ώστε να μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας τόσο στη βροχή όσο και στη λάμψη.

Το Klipsch R6s ζυγίζει £ 51 και έχει μια γνήσια δερμάτινη ραμμένη λαιμό που παρέχει τόσο ανθεκτικότητα και μια άνετη χαλαρή εφαρμογή. Το R6 περιλαμβάνει διάρκεια ζωής μπαταρίας 220 mAh 18 ωρών και εκπέμπει, με τον οδηγό 6,5 mm, συχνότητα 10 έως 19,000 Hz για τραγανές καθαρές υψηλές στάθμες και χαμηλά μπάσα. Οι εξαιρετικά λεπτές οβάλ αυτί συμβουλές εγκλιματιστούν στα κανάλια σας και τα ακουστικά συνδέονται μέσω της τεχνολογίας Bluetooth 4.0 υψηλής ταχύτητας με υψηλής ευκρίνειας AptX και AAC για σαφείς μεταδόσεις, κατόπιν εντολής σας.

Εγγυημένη για να σας διαρκέσει περίπου μια δεκαετία, τα ακουστικά Klipsch X20i είναι τα κορυφαία προϊόντα υψηλής ευκρίνειας στη λίστα για την ακραία ακουστική ακρίβειά τους, προσφέροντας στους ακροατές εξαιρετικές καταγραφές χωρίς απώλειες και εργονομικό σχεδιασμό προσβάσιμο από τον χρήστη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα X20i γίνονται καλύτερα όταν χρησιμοποιούνται με iPod, iPhone ή iPad.

Τα ακουστικά τύπου in-ear Klipsch X20i είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα χειρουργικού τύπου στο πλαίσιο του, συμπληρωμένα από αληθινό αμφίδρομο σχεδιασμό διπλού οπλισμού για ακουστική, καλώδιο woofer KG0926T υψηλής ανάλυσης, καθώς και ένα υπερσύγχρονο tweeter KG-125B. Οι εξαιρετικά λεπτούς ακροδέκτες έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τα ανθρώπινα κανάλια αυτιών και προσφέρουν μια ευρεία απόκριση συχνότητας από 5 έως 40.000 Hz, ευαισθησία 111 decibel, 50 ohms αντίσταση και ακόμη και απομόνωση θορύβου -26 decibel. Περιλαμβάνονται πέντε πρόσθετες συμβουλές ακουστικών για την προτίμησή σας, ένα μικρόφωνο τριών κουμπιών και ένα απομακρυσμένο, δύο εναλλάξιμα καλώδια, μια δερμάτινη θήκη μεταφοράς και μια εγγύηση ενός έτους.

Φέρτε τα στοιχεία τόσο της βροχής της φύσης όσο και του ιδρώτα σας εξοπλίζοντας τον εαυτό σας με τα Klipsch AW-4i In-Ear ακουστικά, ένα ζευγάρι που προσανατολίζεται ειδικά προς τον ενεργό ακροατή. Τα ακουστικά AW-4i έχουν σχεδίαση παντός καιρού που περιλαμβάνει ένα καλώδιο ανθεκτικό στη μπανιέρα και είναι κατασκευασμένα για ψυχαγωγική χρήση (σκέφτεστε το snowboarding και τις μεγάλες διαδρομές).

Τα δοχεία Klipsch AW-4i διαθέτουν διπλά μαγνητικά δυναμικά κινούμενα πηνία 8,5 mm, ικανά για συχνότητα 10 έως 19,000 Hz, 110 ντεσιμπέλ και 18 ohms αντίσταση. Τα ελαφριά ακουστικά .48-ουγγιών περιλαμβάνουν ένα υπερμεγέθη τηλεχειριστήριο τριών κουμπιών για εύκολη πλοήγηση μαζί με ένα μικρόφωνο ελέγχου κλήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συσκευές iOS. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο και μπλε χρώμα και συμπεριλαμβάνουν μια προστατευτική θήκη, κλιπ ιματισμού, τέσσερα ζευγάρια διαφορετικού μεγέθους ακουστικά, καθώς και εγγύηση ενός έτους.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .