Πώς μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια σε ένα iPod Nano;

Η λήψη ή η προσθήκη τραγουδιών σε ένα iPod nano περιλαμβάνει μια διαδικασία που ονομάζεται συγχρονισμός , η οποία μεταφέρει μουσική από τη βιβλιοθήκη iTunes στο iPod σας. Η ίδια διαδικασία προσθέτει και άλλα πράγματα στο iPod nano σας - όπως podcasts, τηλεοπτικές εκπομπές και φωτογραφίες - και φορτίζει την μπαταρία του. Ο συγχρονισμός είναι απλός και μετά την πρώτη φορά, δεν χρειάζεται να το ξανασκεφτείτε.

Πώς να κατεβάσετε μουσική σε ένα iPod nano

Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το iTunes στον υπολογιστή σας Mac ή υπολογιστή για να κάνετε λήψη μουσικής σε ένα iPod nano. Μπορείτε να προσθέσετε μουσική στη βιβλιοθήκη του iTunes στον υπολογιστή, αντιγράφοντας τραγούδια από CD , αγοράζοντας μουσική στο iTunes Store ή αντιγράφοντας άλλα συμβατά αρχεία MP3 στον υπολογιστή σας στο iTunes. Στη συνέχεια, είστε έτοιμοι να συγχρονίσετε.

  1. Συνδέστε το iPod nano στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο που συνοδεύει τη συσκευή. Το κάνετε αυτό συνδέοντας το καλώδιο στην υποδοχή σύνδεσης στο νάνο και το άλλο άκρο του καλωδίου σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας. Το iTunes ξεκινά όταν συνδέετε το iPod.
  2. Αν δεν έχετε ήδη ρυθμίσει το νανο σας, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη iTunes για να το ρυθμίσετε .
  3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του iPod στην αριστερή πλευρά της οθόνης του iTunes Store για να ανοίξετε τη σύνοψη της οθόνης διαχείρισης iPod. Εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το iPod nano και διαθέτει καρτέλες σε μια πλαϊνή γραμμή στην αριστερή πλευρά της οθόνης για τη διαχείριση διαφορετικών ειδών περιεχομένου. Κάντε κλικ στην επιλογή Μουσική κοντά στην κορυφή της λίστας.
  4. Στην καρτέλα Μουσική, τοποθετήστε ένα σημάδι ελέγχου δίπλα στη Συγχρονισμένη μουσική και ελέγξτε τις επιλογές σας από τις επιλογές που παρατίθενται:
      • Η πλήρης βιβλιοθήκη μουσικής συγχρονίζει όλη τη μουσική στη βιβλιοθήκη iTunes με το iPod nano. Αυτό λειτουργεί όταν η βιβλιοθήκη iTunes είναι μικρότερη από την χωρητικότητα του nano. Εάν δεν συμβαίνει, μόνο ένα τμήμα της βιβλιοθήκης σας συγχρονίζεται με το iPod.
  5. Συγχρονισμός Οι επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής, οι καλλιτέχνες, τα άλμπουμ και τα είδη σας δίνουν περισσότερες επιλογές σχετικά με τη μουσική που γίνεται στο iPod σας. Μπορείτε να ορίσετε ποιες λίστες αναπαραγωγής, είδη ή καλλιτέχνες θέλετε στις ενότητες στην οθόνη.
  1. Συμπεριλάβετε μουσικά βίντεο που συγχρονίζουν τα βίντεο, αν υπάρχουν.
  2. Η ένδειξη φωνητικών μηνυμάτων συγχρονίζει τα φωνητικά μηνύματα.
  3. Αυτόματη πλήρωση του ελεύθερου χώρου με τα τραγούδια κρατά το nano σας γεμάτο.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης για να αποθηκεύσετε τις επιλογές σας και να συγχρονίσετε τη μουσική στο iPod σας.

Μόλις ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός, κάντε κλικ στο εικονίδιο Εξαγωγή δίπλα στο εικονίδιο iPod nano στην αριστερή πλαϊνή μπάρα του iTunes και είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το nano.

Κάθε φορά που συνδέετε το iPod nano στον υπολογιστή σας στο μέλλον, το iTunes συγχρονίζεται αυτόματα με το iPod, εκτός και αν αλλάξετε τις ρυθμίσεις.

Συγχρονισμός περιεχομένου εκτός από τη μουσική

Άλλες καρτέλες στην πλαϊνή μπάρα του iTunes μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον συγχρονισμό διαφορετικών τύπων περιεχομένου στο iPad. Εκτός από τη Μουσική, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Εφαρμογές, Ταινίες, Τηλεοπτικές εκπομπές, Podcast, Audiobooks και Φωτογραφίες. Κάθε καρτέλα ανοίγει μια οθόνη όπου ορίζετε τις προτιμήσεις σας για το περιεχόμενο, εάν υπάρχει, που θέλετε να μεταφέρετε στο iPod σας.

Μη αυτόματη προσθήκη μουσικής στο iPod nano

Αν προτιμάτε, μπορείτε να προσθέσετε μη αυτόματα μουσική στο iPod nano. Κάντε κλικ στην καρτέλα Σύνοψη στην πλαϊνή γραμμή και επιλέξτε Μη αυτόματη διαχείριση μουσικής και βίντεο. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος και τερματίστε το πρόγραμμα.

Συνδέστε το iPod nano στον υπολογιστή σας, επιλέξτε το στην πλαϊνή γραμμή του iTunes και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Μουσική . Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε τραγούδι και σύρετέ το στην αριστερή πλαϊνή μπάρα για να το αφήσετε στο εικονίδιο iPod nano στο επάνω μέρος της πλαϊνής γραμμής.