Πώς μπορώ να επαναφέρω τον κωδικό πρόσβασης των Windows μου;

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης για τα Windows 10, 8, 7 ή Vista

Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι με τους οποίους έχει εγκριθεί η Microsoft να επαναφέρει έναν κωδικό πρόσβασης των Windows, ο οποίος συζητείται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η μία ή η άλλη μέθοδος πολύ συχνά δεν αποτελεί επιλογή.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας "μη εγκεκριμένος" αλλά απολύτως ασφαλής και πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να επαναφέρετε τους κωδικούς πρόσβασης για τα Windows 10 , τα Windows 8 , τα Windows 7 και τα Windows Vista .

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows

Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του υπολογιστή σας αντικαθιστώντας προσωρινά το εκτελέσιμο αρχείο Ευκολία Πρόσβασης με το εκτελέσιμο αρχείο Command Prompt από έξω από τα Windows, επιτρέποντας την αντικατάσταση τώρα από την οθόνη σύνδεσης των Windows για να ανοίξετε την εντολή Command Prompt και στη συνέχεια να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας μέσω του καθαρού χρήστη εντολή .

Ενώ αυτή η διαδικασία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης συμμετέχει δίκαια και απαιτεί εργασία από μια γραμμή εντολών , είναι πολύ μέσα στην ικανότητα του καθενός να το διαβάσει.

Δηλαδή, η διαδικασία διαφέρει σημαντικά μεταξύ των εκδόσεων των Windows, κυρίως λόγω των διαφορετικών τρόπων με τους οποίους τα διάφορα λειτουργικά συστήματα της Microsoft σας δίνουν πρόσβαση στην Command Prompt εκτός των Windows. Λόγω αυτών των διαφορών, δημιουργήσαμε πολύ λεπτομερείς σεμινάρια επαναφοράς κωδικού πρόσβασης που μπορείτε να ακολουθήσετε, συγκεκριμένα σε ποια έκδοση των Windows χρησιμοποιείτε:

Σημαντικό: Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης, θα χρειαστείτε πρόσβαση σε κάποιο είδος μέσων αποκατάστασης ή εγκατάστασης για την έκδοση των Windows. Τα πρωτότυπα μέσα εγκατάστασης θα λειτουργήσουν για τα Windows 10, 8, 7 και Vista. Ένας δίσκος επισκευής συστήματος είναι καλός εάν χρησιμοποιείτε τα Windows 10, 8 ή 7 ή μια μονάδα ανάκτησης, αν βρίσκεστε στα Windows Windows ή στα Windows 8. Χρησιμοποιώντας μέσα εγκατάστασης ή ανάκτησης από άλλο υπολογιστή, το δικό σας ή το φίλο σας, t να καταργήσετε τυχόν συμφωνίες παραχώρησης άδειας χρήσης με τη Microsoft - βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει ακριβώς με την έκδοση των Windows που διαθέτετε.

Τι είναι τα Windows XP;

Είναι δυνατό να γίνει αυτό το έργο τέχνασμα για τα Windows XP, αλλά δεν είναι σχεδόν τόσο απλή όσο και με τις νεότερες εκδόσεις των Windows λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η Κονσόλα αποκατάστασης (Recovery Console) .

Αντί αυτού του τέχνασμα, δείτε I Ξεχάσατε τον κωδικό μου Windows XP! Μπορώ να κάνω κάτι γι 'αυτό; και δοκιμάστε μια από τις άλλες προτάσεις εκεί.

Έγκριση από την Microsoft & # 34; Μέθοδοι επαναφοράς κωδικού πρόσβασης

Υπάρχουν δύο προτιμώμενοι τρόποι για να επαναφέρετε έναν κωδικό πρόσβασης των Windows και σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα από αυτά αντί να ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία - αν το επιτρέπει η κατάστασή σας.

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10 ή Windows 8 και χρησιμοποιείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνδεθείτε , ακολουθήστε την εντολή Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης λογαριασμού σας Microsoft αντί για τις παραπάνω συμβουλές. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, και μόνο σε αυτή την κατάσταση, αυτό δεν είναι μόνο η προτιμώμενη μέθοδος χρήσης. είναι ένας από τους μοναδικούς τρόπους που λειτουργεί. Μια άλλη επιλογή είναι το λογισμικό αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση με κάποιο από αυτά.

Αν έχετε δημιουργήσει προηγουμένως δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης ή μονάδα flash και γνωρίζετε πού είναι , τότε χρησιμοποιήστε την στην οθόνη σύνδεσης σε οποιαδήποτε έκδοση των Windows. Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows 10 ή 8 με έναν λογαριασμό Microsoft (συνδέεστε με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), δεν μπόρεσε ποτέ να δημιουργήσετε μια δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και συνεπώς δεν πρέπει να έχετε κάποιον να δοκιμάσει.

Δείτε τους τρόπους εύρεσης χαμένων κωδικών πρόσβασης των Windows για μια πλήρη λίστα των ρυθμίσεων επαναφοράς κωδικού πρόσβασης, της ανάκτησης και άλλων επιλογών.