Ποιες είναι οι ρυθμίσεις POP3 του AOL Mail;

Αποκτήστε πρόσβαση στο AOL Mail σας από διαφορετικό πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Παρόλο που η AOL συνιστά να χρησιμοποιήσετε τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή την εφαρμογή AOL για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας AOL, πολλοί χρήστες προτιμούν να το προσθέσετε σε άλλο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Microsoft Outlook, το Apple Mail, το Windows 10 Mail, το IncrediMail ή το Mozilla Thunderbird. μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα AOL μαζί με μηνύματα από άλλους παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το AOL υποστηρίζει πρωτόκολλα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3 και IMAP . Εάν χρησιμοποιείτε το POP3, όταν προσθέτετε AOL σε άλλο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρειάζεστε τις ρυθμίσεις POP3 για να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL.

AOL Εισερχόμενη διαμόρφωση POP3 αλληλογραφίας

Για να κάνετε λήψη μηνυμάτων από τον λογαριασμό σας AOL στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, πρέπει να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις διακομιστή για την εισερχόμενη αλληλογραφία. Οι ρυθμίσεις διακομιστή POP3 του AOL Mail για τη λήψη μηνυμάτων από το AOL Mail σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι:

Διαμόρφωση εξερχόμενου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να στείλετε μηνύματα AOL από οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρειάζεστε τη ρύθμιση διακομιστή SMTP της AOL :

Για να προστατεύσετε το ιδιωτικό σας απόρρητο, ενεργοποιήστε την κρυπτογράφηση SSL για τον διακομιστή εισερχόμενων και εξερχόμενων μηνυμάτων.

Ακολουθήστε τις συγκεκριμένες οδηγίες για τη συσκευή σας κατά την προσθήκη νέου λογαριασμού email.