Δημιουργία λιστών αναπαραγωγής απευθείας στο iPad

Χρησιμοποιήστε καλύτερα τα τραγούδια στο iPad χρησιμοποιώντας λίστες αναπαραγωγής

Λίστες αναπαραγωγής στο iPad

Η εύρεση της ακριβούς μουσικής που θέλετε είναι πολύ πιο εύκολη όταν έχετε λίστες αναπαραγωγής . Χωρίς αυτούς, μπορεί να χρειαστεί να χρειαστεί να διαλέξετε τη μουσική βιβλιοθήκη της ψηφιακής μουσικής σας επιλέγοντας τα τραγούδια και τα άλμπουμ που χρειάζεστε κάθε φορά.

Εάν έχετε ένα σωρό τραγούδια στο iPad σας, τότε δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας μόνο για να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής, μπορείτε να το κάνετε απευθείας στο iOS. Και την επόμενη φορά που συγχρονίζετε με τον υπολογιστή σας, οι λίστες αναπαραγωγής που δημιουργήσατε θα αντιγραφούν.

Δημιουργία νέας λίστας αναπαραγωγής

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Μουσική στην αρχική οθόνη του iPad.
  2. Κοιτάξτε το κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε το εικονίδιο Λίστες αναπαραγωγής . Αυτό θα μεταβεί στη λειτουργία προβολής λίστας αναπαραγωγής.
  3. Για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα αναπαραγωγής, πατήστε το εικονίδιο + (συν). Αυτό βρίσκεται στη δεξιά πλευρά απέναντι από την επιλογή Νέο playlist ....
  4. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που θα σας ζητά να εισαγάγετε ένα όνομα για τη λίστα αναπαραγωγής σας. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για αυτό στο πλαίσιο κειμένου και έπειτα πιέστε Αποθήκευση .

Προσθήκη τραγουδιών σε μια λίστα αναπαραγωγής

Τώρα που δημιουργήσατε ένα κενό playlist, θα θέλετε να το συμπληρώσετε με μερικά από τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη σας.

  1. Επιλέξτε τη λίστα αναπαραγωγής που δημιουργήσατε κάνοντας κλικ στο όνομά της.
  2. Αγγίξτε την επιλογή Επεξεργασία (κοντά στην αριστερή πλευρά της οθόνης).
  3. Θα δείτε τώρα ένα + (συν) να εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά του ονόματος σας playlist. Αγγίξτε αυτό για να ξεκινήσετε την προσθήκη τραγουδιών.
  4. Για να προσθέσετε ένα μείγμα τραγουδιών, πατήστε στα Τραγούδια κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τραγούδι πατώντας το πλήκτρο + (συν) δίπλα σε κάθε ένα. Θα παρατηρήσετε, όταν το κάνετε αυτό, ότι το κόκκινο + (συν) θα είναι γκρίζο - αυτό δείχνει ότι το κομμάτι έχει προστεθεί στη λίστα αναπαραγωγής σας.
  5. Όταν τελειώσετε με την προσθήκη τραγουδιών, πατήστε την επιλογή Τέλος κοντά στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης. Θα πρέπει τώρα να μεταβείτε αυτόματα στο playlist με μια λίστα με κομμάτια που έχουν προστεθεί σε αυτήν.

Αφαίρεση τραγουδιών από μια λίστα αναπαραγωγής

Εάν κάνετε λάθος και θέλετε να καταργήσετε κομμάτια που έχετε προσθέσει σε μια λίστα αναπαραγωγής, κάντε τα εξής:

  1. Αγγίξτε την λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να τροποποιήσετε και έπειτα πιέστε Επεξεργασία .
  2. Θα δείτε τώρα στα αριστερά του κάθε τραγουδιού το σύμβολο a - (μείον). Αν πατήσετε ένα, θα εμφανιστεί μια επιλογή κατάργησης.
  3. Για να διαγράψετε την καταχώρηση από τη λίστα αναπαραγωγής, πατήστε το κουμπί Κατάργηση . Μην ανησυχείτε, αυτό δεν θα καταργήσει το τραγούδι από τη βιβλιοθήκη του iTunes.
  4. Όταν ολοκληρώσετε την κατάργηση κομματιών, πατήστε την επιλογή " Ολοκληρώθηκε ".

Συμβουλές