Τρόπος αποστολής μεγάλων συνημμένων αρχείων (έως 5 GB) στο OS X Mail

Χρησιμοποιώντας το OS X Mail και το iCloud Mail Drop, μπορείτε να στείλετε εύκολα αρχεία μεγέθους έως και 5 GB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Είναι μεγαλύτερο για τα συνημμένα;

Εάν ένα αρχείο και μια εικόνα , για παράδειγμα, 3 MB είναι υπέροχα για να στείλετε και να λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι ένα βίντεο και φάκελο 3 GB 1000 φορές τόσο θαυμάσιο για να πάρει και να παραδώσει; Καθώς όποιος προσπαθεί να επισυνάψει (ή ακόμα και στείλει) ένα αρχείο που είναι πολύ μεγάλο για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, πιθανότατα ανακαλύφθηκε, δεν είναι.

Αντίθετα, τα μεγάλα αρχεία προκαλούν καθυστερήσεις, αναμονή, σφάλματα, επανάληψη και μη παραδοθέντα μηνύματα, για να μην αναφέρουμε ανείπωτη απογοήτευση, αληθινά χτυπημένα πληκτρολόγια και τεταμένες σχέσεις.

Μπορείτε, φυσικά, να πάτε για να βρείτε υπηρεσίες και plug-ins και εφαρμογές. Υπάρχει όμως ευκολότερος τρόπος για να παραδώσετε αυτά τα 3 GB (και ίσως περισσότερο) με χαρά (και, στο μέτρο που μπορώ να πω, να διασφαλίσω την ιδιωτικότητα στην εκκίνηση);

iCloud Mail Drop στο μεγάλο Attachment Sending Rescue

Στην Apple OS X Mail υπάρχει: χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό iCloud και μια υπηρεσία που ονομάζεται "Drop Mail", το OS X Mail μπορεί να φορτώσει αυτόματα αρχεία που θεωρούνται υπερβολικά μεγάλα για να χωρέσουν σε πολλά μηνύματα υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και περιορισμού μεγέθους συνημμένων σε διακομιστές iCloud είναι διαθέσιμα για εύκολη παραλαβή από οποιονδήποτε παραλήπτη κατά τη διάρκεια 30 ημερών. Φυσικά, τα έγγραφα αποθηκεύονται στον εξυπηρετητή σε κρυπτογραφημένη μορφή.

Σε εσάς ως αποστολέα, τα συνημμένα αρχείων Mail Drop δεν λειτουργούν διαφορετικά από τα συνημμένα που αποστέλλονται απευθείας με το μήνυμα. στους παραλήπτες που χρησιμοποιούν το OS X Mail, τα συνημμένα Drop στα αρχεία που υπάρχουν ως συνημμένα αρχεία τακτικά (δεν χρειάζεται να κατεβάζετε αρχεία με μη αυτόματο τρόπο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης).

Αποστολή συνημμένων μεγάλου αρχείου (έως 5 GB) στο OS X Mail

Για να στείλετε αρχεία μεγέθους έως και 5 GB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το OS X Mail:

  1. Βεβαιωθείτε ότι η Απόρριψη αλληλογραφίας είναι ενεργοποιημένη για το λογαριασμό που χρησιμοποιείτε. (Δες παρακάτω.)
  2. Χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους για να προσθέσετε αρχεία και φακέλους σε ένα νέο μήνυμα, απάντηση ή προώθηση που συνθέτετε στο OS X Mail:
    • Τοποθετήστε το δρομέα κειμένου όπου στο σώμα μηνυμάτων θέλετε να εμφανίζονται τα συνημμένα αρχεία. κάντε κλικ στο κουμπί " Επισύναψη εγγράφου σε αυτό το μήνυμα" (αθλητικό χαρτί, 📎 ) στη γραμμή εργαλείων του μηνύματος. επισημάνετε το επιθυμητό έγγραφο, έγγραφα ή φάκελο ή φακέλους που θέλετε να επισυνάψετε. κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή αρχείου .
    • Βεβαιωθείτε ότι ο δρομέας είναι εκεί που θέλετε να εισάγετε το αρχείο ή τα αρχεία. επιλέξτε Αρχείο | Συνδέστε αρχεία ... από το μενού ή πατήστε Command -Shift-A ; επιλέξτε τα αρχεία και τους φακέλους που θέλετε, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή αρχείου .
    • Μεταφέρετε και αποθέστε το επιθυμητό έγγραφο ή φάκελο στο σώμα μηνυμάτων (όπου θέλετε να εμφανίζεται το συνημμένο).
  3. Για συνημμένα που υπερβαίνουν ένα συγκεκριμένο μέγεθος, ανάλογα με τον πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αλλά συνήθως περίπου 5-10 MB και έως 5 GB για μεμονωμένα αρχεία ή το άθροισμα όλων των συνημμένων ανά μήνυμα (όποιο είναι μεγαλύτερο), το OS X Mail θα γίνει αυτόματα:
    • Μεταφορτώστε το αρχείο στο παρασκήνιο σε ένα διακομιστή ιστού iCloud, όπου οι παραλήπτες μπορούν να τα παραλάβουν ακολουθώντας το σύνδεσμο στο μήνυμα.
    • Διατηρήστε τα αρχεία διαθέσιμα για λήψη για 30 ημέρες.
    • Τοποθετήστε μικρές εκδόσεις για εικόνες με την πλήρη έκδοση διαθέσιμη για λήψη.
    • Αυτόματη λήψη των συνημμένων αρχείων Mail Drop (ώστε να εμφανίζονται ακριβώς όπως τα συνηθισμένα συνημμένα) για παραλήπτες που χρησιμοποιούν το OS X Mail.

Ενεργοποιήστε την απόρριψη αλληλογραφίας για λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο OS X Mail

Για να ενεργοποιήσετε την Απόρριψη αλληλογραφίας, τόσο μεγάλα συνημμένα που αποστέλλονται από έναν λογαριασμό OS X Mail διεκπεραιώνονται αυτόματα με τη χρήση της Απόθεσης Αλληλογραφίας

  1. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε λογαριασμό iCloud και ότι είστε συνδεδεμένοι με το OS X Mail.
  2. Επιλέξτε Mail | Προτιμήσεις ... από το μενού στο OS X Mail.
  3. Μεταβείτε στην καρτέλα Λογαριασμοί .
  4. Επιλέξτε τον λογαριασμό για τον οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε την Απόρριψη αλληλογραφίας στη λίστα λογαριασμών.
  5. Ανοίξτε την κατηγορία Προχωρημένων ρυθμίσεων του λογαριασμού.
  6. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή Αποστολή μεγάλων συνημμένων με Διαγραφή αλληλογραφίας .
  7. Κλείστε το παράθυρο Προτιμήσεις Λογαριασμών .

(Ενημερώθηκε τον Μάρτιο του 2016, δοκιμασμένο με OS X Mail 9)