Τα μωρά Sims

Τα μωρά είναι η χαρά του κάθε γονέα. Τα Sim μωρά δεν πρέπει να είναι διαφορετικά, έτσι; Ακριβώς όπως τα πραγματικά μωρά, Sim μωρά είναι πολλή δουλειά. Χρειάζονται προσοχή, αγάπη και φαγητό. Τα μωρά της Sim είναι μωρά για μόνο τρεις ημέρες. Μετά τις τρεις μέρες, το μωρό σας γίνεται παιδί, το οποίο δεν θα μεγαλώσει ποτέ και δεν θα μετακομίσει από το σπίτι.

Πώς να έχετε Sim μωρά

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι να αποκτήσετε τα μωρά σας Sims. Χρησιμοποιούν το Lovebed, την υιοθεσία ή ένα Sim ζητώντας τον σύντροφό του εάν θέλουν ένα μωρό. Αν έχετε ζευγάρι του ίδιου φύλου, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένετε την επιλογή υιοθεσίας.

Υιοθετώντας ένα μωρό

Η υιοθέτηση ενός μωρού είναι καθαρά τυχαία. Εάν θέλετε να έχετε ένα μωρό, αυτή είναι η τελευταία επιλογή για την οποία εξαρτάται, επειδή είναι τόσο τυχαία. Για να υιοθετήσετε ένα μωρό πρέπει να περιμένετε ένα τηλεφώνημα από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες που θα σας ρωτάει εάν θέλετε να υιοθετήσετε ένα μωρό.

Το Lovebed

Το Lovebed έρχεται με το "Living Large Expansion Pack". Το Lovebed επιτρέπει στους Sims να παίζουν στο κρεβάτι. Δοκιμάστε να παίξετε στο Lovebed λίγες φορές για να έχετε ένα μωρό. Αυτό δεν είναι ένας εγγυημένος τρόπος για να έχετε μωρά.

Ζητώντας ένα μωρό

Οι Sims μπορεί να θέλουν να ρωτήσουν τους αγαπημένους τους αν θέλουν να έχουν ένα μωρό. Για να εμφανιστεί αυτή η επιλογή στο μενού, οι Sims πρέπει να είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Όταν εμφανιστεί αυτή η επιλογή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρωτήσετε το άλλο εάν θέλουν ένα μωρό, και σύντομα θα εμφανιστεί ένα μωρό κουμπάκι μπροστά σας. Αυτή είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή. Εντούτοις, μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί γρήγορα. Αλλά αν οι Sims σας ερωτεύονται πραγματικά, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να εμφανιστεί η επιλογή. Ακριβώς τους έχουν να φιλήσουν ο ένας τον άλλον με πάθος και να αγκαλιάσουν ο ένας τον άλλον μερικές φορές στη σειρά, και να παρακολουθήσουν την επιλογή.

Αγοράστε ένα μωρό

Αν θέλετε ένα μωρό γρήγορα και γρήγορα μπορείτε να αγοράσετε ένα. Θα πρέπει πρώτα να το κατεβάσετε από έναν ιστότοπο ανεμιστήρων. Μπορείτε να κατεβάσετε τα μωρά για να αγοράσετε σε KillerSims ή Φτηνές Frills.

Δίδυμα?

Είναι δυνατόν να έχετε δίδυμα, ωστόσο, δεν είναι κάτι πραγματικά ενσωματωμένο στο παιχνίδι. Αφού έχετε το πρώτο σας μωρό, έχετε τους Sims να παίξουν στο Lovebed πολύ. Εάν είστε τυχεροί, το Sim σας θα μείνει έγκυος και θα έχετε ένα άλλο μωρό. Δυστυχώς, τα μωρά θα έχουν και τα δύο το ίδιο όνομα.

Surviving Infanthood

Αυτό το παιδί δεν σταματά ποτέ να κλαίει! Είμαι σίγουρος ότι έχετε αισθανθεί αυτό το δρόμο για το μωρό σας Sim σε ένα σημείο. Έχω μια στρατηγική για τη διατήρηση των Sim γονέων σας όσο πιο υγιή γίνεται κατά τη διάρκεια των τριών ημερών βρέφος περίοδο. Εναλλακτικές μέρες για ποιος φροντίζει το μωρό. Μια μέρα η γυναίκα σου να παρακολουθεί το μωρό, το επόμενο άτομο ή το αντίστροφο. Θυμηθείτε ότι οι Sims σας μπορούν να πάρουν μια μέρα ελεύθερη από την εργασία χωρίς να απολύσουν. Ενώ ο άλλος Sim φροντίζει το μωρό, προσπαθήστε να έχετε τον υπόλοιπο γονέα να κάνει κάτι διασκεδαστικό για να άρει τα πνεύματά του. Τους πάρτε ένα μακρύ λουτρό και κάνετε κάτι που τους αρέσει, όπως η ανάγνωση ή το παιχνίδι σκακιού. Επίσης, όταν η ώρα για το κρεβάτι, δεν έχουν και οι δύο γονείς να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο με το μωρό. Έχετε μόνο αυτό που φροντίζει επί του παρόντος τον ύπνο του μωρού στο ίδιο δωμάτιο με το μωρό. Ο λόγος για να γίνει αυτό είναι ότι όταν το μωρό κραυγές οι δύο γονείς θα ξυπνήσουν. Θέλετε το Sim να μην φροντίζει το μωρό για να πάρετε μια καλή νύχτα rest.If δεν παίρνετε το μωρό (ας κλάμα πάρα πολύ, κλπ.) Το μωρό θα αφαιρεθεί από σας.

Έτσι, όταν το μωρό ξυπνά, σιγουρευτείτε ότι τρώτε και παίζετε μαζί του.

Μωρά & # 61; Παιδιά

Όπως τα ανθρώπινα μωρά, τα Sim μωρά μετατρέπονται σε παιδιά. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν και θα τους κολλήσετε για πολύ καιρό. Τα παιδιά χρειάζονται κάποια προσοχή. Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι τρώνε, λούζουν και περνούν το σχολείο. Κάποιοι παίκτες θεωρούν ότι είναι πολύ χρονοβόρες για να παραμείνουν ευτυχείς, οπότε αποφεύγουν να τους έχουν με κάθε κόστος. Μου αρέσει να έχω παιδιά μερικές φορές. Κυρίως επειδή μου αρέσει να διακοσμώ τα δωμάτιά τους.

Εάν τα Sim παιδιά σας αποτυγχάνουν συνεχώς στο σχολείο ή δεν φροντίζονται, τα παιδιά μπορεί να σας απομακρυνθούν. Έτσι, αν θέλετε να κρατήσετε το Junior, βεβαιωθείτε ότι μελετάει, διαφορετικά μπορεί να αποσταλεί στη στρατιωτική σχολή.