Στρατός της Αμερικής 3 - Δωρεάν παιχνίδι PC

Πληροφορίες και συνδέσμους λήψης για το δωρεάν παιχνίδι PC America's Army 3

← Πίσω στη λίστα δωρεάν παιχνιδιών PC

Σχετικά με το στρατό της Αμερικής 3 δωρεάν παιχνίδι υπολογιστή

Ο Αμερικανικός Στρατός 3 είναι ένα παιχνίδι βιντεοπαιχνιδιών πρώτου προσώπου που αναπτύχθηκε από τον αμερικανικό στρατό. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2008 και τελικά απελευθερώθηκε ως δωρεάν παιχνίδι PC τον Ιούνιο του 2009. Ο Αμερικανικός Στρατός 3 είναι η συνέχεια του αρχικού στρατού της Αμερικής και του Στρατού της Αμερικής 2: Ειδικές Δυνάμεις και ανανεώθηκε εκ νέου χρησιμοποιώντας το Unreal Engine 3 μηχανή παιχνιδιών. Δεδομένου ότι κυκλοφορεί το 2009 το παιχνίδι έχει λάβει μια σειρά αξιοσημείωτων ενημερώσεων, το 2011 κυκλοφόρησαν οι εκδοχές 3.1 και 3.2, και οι δύο εκ των οποίων περιλάμβαναν ορισμένα νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με την αρχική έκδοση AA 3.0.

Η τελευταία έκδοση του Αμερικανικού Στρατού 3 είναι τώρα διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας ψηφιακών παιχνιδιών Steam με πλήρη ικανότητα για πολλούς παίκτες, επιτεύγματα του Steam, κατάταξη, κονκάρδες, μετάλλια και πολλά άλλα.

Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια, ο Αμερικανικός Στρατός 3 τοποθετεί τους παίκτες στο ρόλο στρατιωτικού στρατού των ΗΠΑ, συμμετέχοντας τόσο σε ατομικές εκπαιδευτικές όσο και σε ομάδες και αποστολές. Με τα προηγούμενα παιχνίδια ΑΑ, οι παίκτες έπρεπε να ολοκληρώσουν κάποιες αποστολές και στόχους που θα ξεκλειδώνουν τους τρόπους πολλαπλών παικτών ή την πρόσβαση σε διαφορετικούς διακομιστές που επέτρεψαν νέους χάρτες και / ή ικανότητες.

Στον Στρατό της Αμερικής 3, οι παίκτες μπορούν να πηδήξουν απευθείας στους τρόπους παιχνιδιού για πολλούς παίκτες, ωστόσο, θα είναι περιορισμένοι σε αυτό που μπορούν να κάνουν μέχρι να ξεκλειδωθούν ο εξοπλισμός και οι δεξιότητες. Οι αποστολές περιλαμβάνουν βασικά καθήκοντα του αμερικανικού στρατού, όπως η εκμάθηση του τρόπου χρήσης ενός μεμονωμένου κιτ πρώτων βοηθειών καθώς και πιο προχωρημένης τακτικής σε ομαδικές επιχειρήσεις. Οι παίκτες δεσμεύονται επίσης από τους συνήθεις κανόνες στρατιωτικής εμπλοκής των ΗΠΑ και κερδίζουν εμπειρία που θα ξεκλειδώνει εξοπλισμό και χάρτες ή θα κερδίζει κονκάρδες και μετάλλια παίκτες.

Η λειτουργία πολλών παικτών του Στρατού της Αμερικής περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικούς τύπους στρατιωτών ή ρόλων. Αυτοί οι ρόλοι περιλαμβάνουν τον Rifleman, του οποίου το κύριο όπλο είναι ένα τουφέκι M16A4, ένα αυτόματο πολεμιστή οπλισμένο με M249 SAW, έναν Grenadier που είναι εφοδιασμένος με εκτοξευτήρα χειροβομβίδων M320 και ένα Squad Designated Marksman που είναι οπλισμένος με οπλισμό M16A4 DMR. Η τρέχουσα απελευθέρωση του στρατού της Αμερικής 3 που διατίθεται μέσω του Steam περιέχει 15 χάρτες πολλών παικτών.

Ο Αμερικανικός Στρατός 3 συνεχίζει επίσης να δίνει έμφαση σε όσο το δυνατόν ρεαλισμό, οι παίκτες δεν είναι σε θέση να συνεχίζουν το λαγουδάκι hop σε ένα περιβάλλον, μια κοινή τακτική σε shooters για πολλούς παίκτες, προκειμένου να γίνει πιο δύσκολο να πυροβολήσουν. Παρομοίως, το παιχνίδι διαθέτει αυθεντικά όπλα και εξοπλισμό του αμερικανικού στρατού, τα οποία όλα αποδίδονται με τα πιο σύγχρονα γραφικά. Όπως σημειώνεται παραπάνω, ο Στρατός της Αμερικής 3 είναι ένα δωρεάν παιχνίδι υπολογιστή που μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Steam App ή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Περισσότερες πληροφορίες: Στιγμιότυπα (13) | Επίσημη Ιστοσελίδα Στρατού της Αμερικής

Στρατός της Αμερικής 3 Λήψη συνδέσμων

→ Ατμός

Σχετικά με τη σειρά Στρατού της Αμερικής

Η σειρά δωρεάν παιχνιδιών PC του Στρατού της Αμερικής έχει πληρωθεί από τον αμερικανικό στρατό, ενώ ο πρώτος έχει αναπτυχθεί από έναν συνταγματάρχη Amry ως εργαλείο πρόσληψης και διδασκαλίας. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας τη μηχανή παιχνιδιών Unreal Engine 2.

Κάθε επόμενη έκδοση έχει προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και ενημερωμένα γραφικά ενώ παραμένει πιστή στον αρχικό σκοπό του παιχνιδιού.

Ο Αμερικανικός Στρατός 2, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως έκδοση 2.0 και ο Στρατός της Αμερικής: Ειδικές Δυνάμεις απελευθερώθηκε το 2003 σε μια εποχή που ο στρατός έψαχνε να επεκτείνει σημαντικά τον αριθμό στρατιωτών που πήγαιναν στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού των ΗΠΑ. Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού περιγράφει λεπτομερώς λεπτομερές και ακριβές περιεχόμενο που περιγράφει την τυπική στρατιωτική εκπαίδευση και τακτική των ΗΠΑ. Η συνεχιζόμενη ανάπτυξη αυτής της έκδοσης δόθηκε στην Ubisoft, η οποία δημιούργησε μια άλλη έκδοση που ονομάζεται Άνοδος ενός Στρατιώτη για την κονσόλα Xbox.

Η πιο πρόσφατη απελευθέρωση του Στρατού της Αμερικής ονομάζεται Αμερικανικός Στρατός: Αποδεικτική Γη. Απελευθερώθηκε το 2015 στο Steam και περιλαμβάνει gameplay που βρέθηκε σε προηγούμενες κυκλοφορίες, καθώς και τακτική και εκπαίδευση που χρησιμοποιούνται σήμερα στον Στρατό. Το Proving Grounds περιλαμβάνει επίσης έναν πλήρη επεξεργαστή αποστολής που επιτρέπει στους gamers να δημιουργήσουν το δικό τους προσαρμοσμένο περιεχόμενο.