Γιατί ένα αυτοκίνητο Apple είναι μια μεγάλη - και φρικτή - ιδέα

Όταν η είδηση ​​έσπασε ότι η Apple φημολογείται ότι δουλεύει σε μια αυτοκαταστροφική, ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η πρώτη αντίδραση πολλών ανθρώπων ήταν "huh"; Η Apple δεν είχε ποτέ αναφερθεί ως κατασκευαστής οχημάτων, για να μην λέει τίποτα ότι ήταν ο δημιουργός ενός πλήρως αυτοματοποιημένου αυτοκινήτου. Μόλις όμως η έκπληξη έπεφτε, η σοφία της ιδέας άρχισε να γίνεται ξεκάθαρη - η σοφία και η δυσαρέσκεια, δηλαδή.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η Apple εργάζεται σε πολλά προϊόντα που δεν κυκλοφορεί ποτέ και ότι οι φήμες συχνά λένε ότι εμπλέκεται σε έργα και οι φήμες είναι ψευδείς. Αλλά αν η εταιρεία εργάζεται πραγματικά σε ένα έξυπνο αυτοκίνητο, τα πράγματα που κάνουν την Apple μια τέτοια εξαιρετικά επιτυχημένη εταιρεία μπορεί να είναι ο λόγος που το αυτοκίνητό της πετυχαίνει φανταστικά ή αποτυγχάνει σημαντικά.

Γιατί ένα αυτοκίνητο Apple είναι μια φανταστική ιδέα

Apple CarPlay. Harold Cunningham / Ειδήσεις Getty Images / Getty Images

Γιατί ένα αυτοκίνητο Apple είναι μια τρομερή ιδέα

Chris Ryan / OJO Images / Getty Images. Apple logo copyright Apple Inc.

Η μοίρα του αυτοκινήτου της Apple

Με τόσα πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε πλευρά του επιχειρήματος, τι θα κάνει η Apple; Είναι δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα. Από τις αρχικές φήμες για ένα αυτοκίνητο της Apple, υπάρχουν ιστορίες που ανέφεραν ότι και η Apple βγήκε εξ ολοκλήρου από την επιχείρηση αυτοκινήτων και ότι εστιάστηκε μόνο στην κατασκευή λογισμικού για αυτοκίνητα. Αλλά στη συνέχεια υπάρχουν επίμονες ιστορίες για την Apple που συνεχίζει να δοκιμάζει τα αυτο-οδήγηση αυτοκίνητα.

Ακριβώς επειδή δοκιμάζουν τα αυτοκίνητα δεν σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα αυτά θα χτυπήσουν ποτέ στο δρόμο, αλλά δεν πρέπει να εκπλήξουμε καθόλου να δούμε ένα αυτοκίνητο με το λογότυπο της Apple στην κουκούλα κάποια μέρα.