Το CD Rescue CD του Bitdefender v2

Μια πλήρης ανασκόπηση του Bitdefender Rescue CD, ενός δωρεάν εκκινήσιμου προγράμματος προστασίας από ιούς

Το CD Rescue Bitdefender είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: ένα δωρεάν bootable antivirus πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε τον υπολογιστή σας εάν έχει αλλοιωθεί από προσβολή από ιό.

Μπορείτε να ενημερώσετε το πρόγραμμα και να σαρώσετε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο που θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να ελέγχετε ολόκληρα διαμερίσματα για ιούς.

Κάντε λήψη του CD Rescue CD του Bitdefender
[ Bitdefender.com | Λήψη Συμβουλών ]

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι του Bitdefender Rescue CD v2, ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 27 Ιανουαρίου 2017. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να ελέγξω.

Προηγμένη τεχνολογία Bitdefender Rescue CD & amp; Μειονεκτήματα

Εκτός από το μεγάλο μέγεθος του, το Bitdefender Rescue CD είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα:

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Εγκαταστήστε το CD Rescue του Bitdefender

Από τη σελίδα λήψης, επιλέξτε τη σύνδεση που ονομάζεται bitdefender-rescue-cd.iso για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Bitdefender Rescue CD ως εικόνα ISO .

Στη συνέχεια, πρέπει να εγγράψετε την εικόνα ISO σε ένα δίσκο και στη συνέχεια να την εκκινήσετε από τον υπολογιστή σας για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία του bootable δίσκου, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εγγραφής ενός αρχείου εικόνας ISO σε ένα DVD, CD ή BD . Επίσης, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να εκκινήσετε από δίσκο CD / DVD / BD εάν δεν έχετε εκκινήσει ποτέ ποτέ από δίσκο.

Οι σκέψεις μου για το CD διάσωσης του Bitdefender

Αν προτιμάτε να μην εγκαταστήσετε την ηλεκτρονική έκδοση του Bitdefender στον υπολογιστή σας, πιστεύω ότι το Rescue CD είναι μια εξαιρετική επιλογή για να αποκτήσετε μερικά από τα οφέλη του σαρωτή ιών αλλά χωρίς να χρειάζεται να εκκινήσετε το λειτουργικό σύστημα .

Από τις ρυθμίσεις, μπορείτε να επιλέξετε Ενεργοποίηση της ζώνης πτώσης αρχείου για να τοποθετήσετε ένα πλαίσιο ανοίγματος πάντα στην οθόνη σας, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε μεμονωμένα αρχεία ή ολόκληρους φακέλους σε αυτό για να σαρωθεί από το Bitdefender. Αυτό έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με τα περισσότερα άλλα προγράμματα εκκίνησης, τα οποία συνήθως επιτρέπουν μόνο σάρωση ολόκληρων σκληρών δίσκων και όχι συγκεκριμένα αρχεία.

Ορισμένες άλλες χρήσιμες επιλογές περιλαμβάνουν την εξαίρεση ορισμένων τύπων αρχείων από τις σαρώσεις, την ενεργοποίηση της σάρωσης αρχείων αρχείου και τη σάρωση αρχείων μικρότερων από ένα συγκεκριμένο μέγεθος.

Εκτός από ένα σαρωτή ιών, μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας του Bitdefender Rescue CD καθιστά εύκολο το κατέβασμα και εγκατάσταση του προγράμματος απομακρυσμένης απομακρυσμένης πρόσβασης TeamViewer .

Δεν υπάρχει πολύ που δεν μου αρέσει το Bitdefender Rescue CD εκτός από το ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να κατεβάσετε το λογισμικό.

Κάντε λήψη του CD Rescue CD του Bitdefender
[ Bitdefender.com | Λήψη Συμβουλών ]