Επανεξέταση: Το BitDefender Antivirus for Mac είναι το κορυφαίο εργαλείο επιλογής

Το BitDefender είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στο λογισμικό προστασίας από ιούς για χρήστες Mac

Στο παρελθόν, οι χρήστες Mac θα μπορούσαν να αισθάνονται άνετα στο γεγονός ότι η πλειονότητα των ιών και άλλων κακόβουλων κωδικών στόχευε στους χρήστες των Windows. Ωστόσο, αυτές οι μέρες έχουν φύγει. Όταν πρόκειται να υποβαθμίσετε το σύστημά σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στις ευαίσθητες πληροφορίες σας, οι κακοί θεατές θέλουν να μπει σε έναν υπολογιστή του χρήστη Mac, όπως και ένας χρήστης των Windows. Οι χρήστες Mac πρέπει να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από κακόβουλο λογισμικό και υπάρχουν αρκετές λύσεις για την εξυπηρέτηση αυτής της ανάγκης.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Απαιτήσεις

Αναθεώρηση του BitDefender Antivirus for Mac

Το BitDefender βρίσκεται στην κορυφή του σωρού όταν πρόκειται για λογισμικό προστασίας από ιούς. Έχει εξαιρετικό σχεδιασμό και είναι εύκολο στη χρήση. Οι λειτουργίες του BitDefender Antivirus για Mac περιλαμβάνουν προστασία κατά των ιών σε πραγματικό χρόνο, με δυνατότητα εκτέλεσης πλήρους ανίχνευσης ιών στο σύστημα, γρήγορης σάρωσης κρίσιμων περιοχών συστήματος, καθώς και προγραμματισμένης σάρωσης. Προσφέρει επίσης χρήσιμες λειτουργίες, όπως επεκτάσεις για δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ιστού, που μπορούν να σας βοηθήσουν να σας ειδοποιήσουν για αμφισβητήσιμους ιστότοπους στα αποτελέσματα αναζήτησης και τους κινδύνους phishing.

Η λειτουργία καραντίνας στο BitDefender Antivirus for Mac απομονώνει με ασφάλεια τα ύποπτα μολυσμένα αρχεία για προώθηση στο εργαστήριο BitDefender Antivirus για ανάλυση.

Το BitDefender Antivirus for Mac παρέχει αυτόματες ενημερώσεις υπογραφών για να διασφαλιστεί ότι η προστασία από ιούς είναι πάντα ενημερωμένη.

Το κόστος BitDefender για Mac

Το BitDefender for Mac προσφέρει δύο συνδρομές: 39,95 δολάρια για μια άδεια ενός έτους για έναν Mac και 59,95 δολάρια ανά έτος για έως και τρεις υπολογιστές Mac. Αυτό περιλαμβάνει δωρεάν τεχνική υποστήριξη για τη διάρκεια της περιόδου ισχύος της άδειας.

Το BitDefender έχει ένα καλό ιστορικό για την ανίχνευση και την πρόληψη ιών και άλλων μορφών κακόβουλου λογισμικού και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το Macintosh σας σύστημα χωρίς κακόβουλα προγράμματα. Αλλά δεν ανιχνεύει και σταματάει μόνο κακόβουλο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για Mac - ανιχνεύει επίσης και σταματά κακόβουλο λογισμικό που απευθύνεται στα Windows. Γιατί είναι αυτό σημαντικό για έναν χρήστη Mac; Εάν είστε χρήστης Mac που διαθέτει επίσης σύστημα Windows ή ζει με κάποιον που το κάνει, εμποδίζει το κακόβουλο λογισμικό των Windows να μολύνει και να εξαπλωθεί σε άλλες μηχανές Windows γύρω σας.

Η κατώτατη γραμμή

Το BitDefender for Mac είναι ένα, αν όχι το καλύτερο λογισμικό εντοπισμού ιών που διατίθεται στην αγορά. Το BitDefender για Mac θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας όταν εξετάζετε λογισμικό προστασίας από ιούς για Mac.

Φυσικά, η καλύτερη προστασία έχει κόστος, αλλά η τιμή του BitDefender είναι συγκρίσιμη με τον ανταγωνισμό. Μπορείτε να βρείτε "δωρεάν" λογισμικό εντοπισμού ιών εκεί έξω, αλλά η υποστήριξη και η προστασία του είναι πολύ πιθανό πίσω από αυτό που παρέχει η BitDefender.

Τοποθεσία του πωλητή