Τα 9 καλύτερα πληκτρολόγια υπολογιστή που θα αγοράσουν το 2018

Ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα ποιοτικό πληκτρολόγιο

Όπως μια καλή καρέκλα, ένα ποιοτικό πληκτρολόγιο μπορεί να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο για όποιον ξοδεύει πολύ χρόνο κάθε μέρα μπροστά από έναν υπολογιστή. Η εύρεση του σωστού πληκτρολογίου για σας δεν είναι πάντα τόσο εύκολη όσο απλά επιλέγοντας ένα online και αγοράζοντας. Πρώτον, πρέπει να εξετάσετε την άνεση και εάν θέλετε ασύρματα ή ενσύρματα, φορητά ή πλήρους μεγέθους, ήπια ή δυνατά κλπ. Η τιμολόγηση μπορεί επίσης να ποικίλει ανάλογα με τον τύπο του πληκτρολογίου και υπάρχει μια καλή πιθανότητα το επόμενο πληκτρολόγιο να ξεπεράσει τον τρέχοντα υπολογιστή σας, κάνοντας τα χρήματα να δαπανώνται καλά. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές μας για πληκτρολόγια.

Πρώτα κυκλοφορήσει το 2014, το Das Keyboard 4 Professional είναι μια εξαιρετική επιλογή με εξαιρετική εμπειρία πληκτρολόγησης. Διατίθεται και με τις παραλλαγές "soft" και "clicky" ανάλογα με την αντοχή σας στο θόρυβο, ενώ η βαθμολογία 4,8 στα 5 αστέρων της Amazon μιλάει για την εξαιρετική εμπειρία πληκτρολόγησης που συνοδεύει ένα μηχανικό πληκτρολόγιο. Πέρα από τα χαρακτηριστικά όπως δύο θύρες USB 3.0, ένα στιγμιαίο κουμπί ύπνου και επιγραφές λέιζερ χαραγμένες για να αποφευχθεί η φθορά, ο κορυφαίος πίνακας από ανοδιωμένο αλουμίνιο προσφέρει μια σταθερή αίσθηση που σίγουρα θα διαρκέσει για χρόνια ή 50 εκατομμύρια πλήκτρες, όποιο από τα δύο έρχεται πρώτο.

Το πληκτρολόγιο Das προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στην μηχανική πληκτρολόγηση, η οποία προσφέρει άριστη οπτική επαφή και ηχητική ανάδραση, η οποία οδηγεί σε πληκτρολόγηση ακριβείας και κόβει πίσω σε πατημένα πλήκτρα. Τα ειδικά στοιχεία ελέγχου μέσων και το κουμπί υπερμεγέθους όγκου παρέχουν άμεση πρόσβαση για γρήγορη προσαρμογή της έντασης ήχου κατά τη διάρκεια κλήσης Skype ή Google Hangout ή κατά την ακρόαση μουσικής. Το παρεχόμενο καλώδιο των 6,5 ποδιών συνδέεται απευθείας σε οποιαδήποτε θύρα USB ενώ παράλληλα τροφοδοτεί τις ενσωματωμένες θύρες USB στο ίδιο το πληκτρολόγιο.

Στον κόσμο των πληκτρολογίων, θα υποθέσετε ότι κάθε περιφερειακό άλας που αξίζει σήμερα είναι είτε ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών υψηλής τεχνολογίας είτε ένα ασύρματα συνδεδεμένο πληκτρολόγιο Bluetooth. Αλλά, αν ψάχνετε για ένα πληκτρολόγιο εξαιρετικά προσιτό για τον εαυτό σας ή μια μαζική σειρά πληκτρολογίων για ένα ολόκληρο γραφείο, το Verbatim Slimline πληκτρολόγιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ενσύρματα πληκτρολόγια USB. Το λεπτό προφίλ παραμένει χαμηλό στο γραφείο σας, οπότε θα φαίνεται κομψό και θα σας κρατήσει μακριά από το υπόλοιπο γραφείο σας.

Έρχεται επίσης με το μεγάλο, πολύ δεξιό αριθμητικό πληκτρολόγιο για γρήγορη εισαγωγή δεδομένων, έτσι δεν θα χρειαστεί να θυσιάσετε χώρο για λειτουργικότητα. Η δράση είναι ομαλή και απτική, αλλά λειτουργεί και αθόρυβα. Είναι συμβατό με Mac ή PC και η Verbatim προσφέρει εγγύηση ενός έτους για εργοστασιακά ελαττώματα. Έρχεται στάνταρ με τα πλήκτρα λειτουργίας και τα χειριστήρια αναπαραγωγής μουσικής που είναι ενσωματωμένα. Είναι όλα κάτω από μία λίβρα και κάθεται στα 5,71 x 17,52 x 0,98 ίντσες.

Το ασύρματο πληκτρολόγιο πολλαπλών συσκευών K780 της Logitech είναι η ιδανική επιλογή για τους ταξιδιώτες ή ακόμη και τους οπαδούς της επιφάνειας εργασίας που θέλουν μια ανώτερη εμπειρία πληκτρολόγησης. Η σύνδεση με υπολογιστές, tablet και smartphones μέσω USB ή Bluetooth, διαθέτει χώρο για τρεις συσκευές με άμεση εναλλαγή μεταξύ τους με το πάτημα του πλήκτρου "easy-switch" στο πληκτρολόγιο. Συμβατό με Windows, Mac, Chrome OS, καθώς και με συσκευές Android και iOS, το K780 προσφέρει πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους σε ένα συμπαγές σώμα που δεν αφήνει καθόλου χώρο για να μεγιστοποιηθεί η φορητότητα.

Επιπλέον, η Logitech περιλαμβάνει ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο, καθώς και μια ενσωματωμένη βάση smartphone και tablet που προσφέρει την ιδανική γωνία τόσο για την πληκτρολόγηση όσο και για την ανάγνωση. Με τη διάρκειας ζωής της μπαταρίας δύο ετών (με βάση τις δύο εκατομμύρια πληκτρολογήσεις ανά έτος), την οικονομική τιμολόγηση και την άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης, το K780 είναι το φορητό πληκτρολόγιο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

Το Microsoft Wireless Desktop 900 είναι ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, εξαιρετικά ήσυχο και εξοπλισμένο με εργονομικά σχεδιασμένο ποντίκι. Η συμπερίληψη της κρυπτογράφησης 128-Bit παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας για τους τύπους επιχειρήσεων που έχουν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια σε επίπεδο επιχείρησης. Ευτυχώς, το πληκτρολόγιο της Microsoft ευνοεί τόσο το δεξί όσο και το αριστερόχειο σχεδιασμό, με μια αμφίπλευρη εμφάνιση και αίσθηση που είναι ιδανική για ένα κυρίαρχο χέρι.

Επιπλέον, τα πλήκτρα άμεσης πρόσβασης προσφέρουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις συνήθεις συντομεύσεις, καθώς και προσαρμόσιμα κουμπιά για να βρείτε γρήγορα τη λειτουργία των Windows που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Με διάρκεια ζωής έως και 24 μήνες, 30 πόδια από το εύρος και εξαιρετικά ήσυχα, άνετα πλήκτρα, η Microsoft 900 είναι χειροκίνητα το συνολικό πακέτο ασύρματου πληκτρολογίου.

Το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο της Apple είναι μια πολύ αγαπημένη εμπειρία για τους χρήστες Mac, αλλά αν θέλετε κάτι διαφορετικό, το ασύρματο πληκτρολόγιο Ultra Ultra Compact της νέας γενιάς είναι η καινούργια σου κίνηση. Διατιμημένη σε περισσότερες από τις μισές τιμές του ασύρματου πληκτρολογίου της Apple, ο Anker καταλαμβάνει μόλις τα δύο τρίτα του χώρου ενός παραδοσιακού πληκτρολογίου. Επιπλέον, προσφέρει σχεδόν έξι μήνες ζωής της μπαταρίας με βάση τη χρήση χωρίς διακοπή περίπου δύο ωρών την ημέρα. Πέρα από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ο λεπτός και συμπαγής σχεδιασμός της διαθέτει ματ φινίρισμα κλειδιά που συνδέονται αυτόματα στην τελευταία συσκευή μέσω σύνδεσης Bluetooth. Η επαναφόρτιση διαρκεί περίπου 2,5 ώρες με το ενσωματωμένο καλώδιο USB γενικής χρήσης και η Anker προωθεί μια διάρκεια ζωής τριών εκατομμυρίων κλικ, η οποία είναι απολύτως εντάξει, λαμβάνοντας υπόψη το σημείο χαμηλής τιμής. Ευτυχώς, οι ανεμιστήρες των Windows δεν χρειάζεται να αισθάνονται ανοιχτοί, αφού το Anker προσφέρει συμβατότητα με τα Windows 10. (Αλλά το καλύτερο που χρησιμοποιείται για τους ιδιοκτήτες Mac, χάρη στα ειδικά πλήκτρα συντόμευσης που είναι ειδικά για Mac).

Αν βρίσκεστε στο κυνήγι ενός ήσυχου πληκτρολογίου ψιθυρίσματος για να αποκρύψετε τον ήχο της πληκτρολόγησης, η αναζήτησή σας έχει τελειώσει. Το εξαιρετικά συμπαγές ασύρματο πληκτρολόγιο Jelly Comb MK08 προσφέρει μια κομψή και πολύχρωμη εμπειρία πληκτρολογίου χωρίς να κάνει ήχο. Σχεδιασμένο για συσκευές Windows και Android, το MK08 συνδέεται μέσω ασύρματης σύνδεσης 2,4 GHz απευθείας μέσω δέκτη USB. Επιπλέον, το MK08 συνοδεύεται από ένα παρόμοιο κίτρινο και μαύρο ασύρματο ποντίκι που συνδέεται στον υπολογιστή μέσω του ίδιου δέκτη USB. Η προσθήκη ενός ενσωματωμένου αριθμητικού πληκτρολογίου καλύπτει τη συμπαγή φύση του MK08. που έχει συνολική διάρκεια μόνο 15,9 ιντσών. Είτε γράφετε ένα μυθιστόρημα είτε ένα e-mail στους συναδέλφους σας, ο MK08 και οι μήνες ζωής του παρέχουν ένα άνετο, κομψό και αθόρυβο πληκτρολόγιο για μια φιλική προς το πορτοφόλι τιμή.

Εάν η άνεση είναι η κύρια προτεραιότητά σας, τότε άνοιξη για το Ergonomic πληκτρολόγιο της Microsoft Sculpt. Ο ασυνήθιστος σχεδιασμός προσφέρει μια φυσική διάταξη τόξου που βοηθάει να μιμηθεί το καμπύλο σχήμα των δαχτύλων σας για την πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης γύρω. Προσθέστε ένα ελαστικό στήριγμα παλάμης και οι καρποί σας θα αισθάνονται άνετα, καλά τοποθετημένοι και σε μια πιο φυσική θέση δακτυλογράφησης. Εκτός από την άνεση, η τριετής διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με βάση εκτιμήσεις δύο εκατομμυρίων πληκτρολογίων ανά έτος, είναι κορυφαία για ένα ασύρματο πληκτρολόγιο.

Ιδανικά συμβατό με τα Windows 10, τα φορητούς υπολογιστές της Apple και τις προηγούμενες εκδόσεις της Microsoft, σχεδόν οποιοσδήποτε χρήστης του υπολογιστή μπορεί να δώσει στο Sculpt μια προσπάθεια για πρόσθετη άνεση. Το ενσωματωμένο ποντίκι παρέχει πρόσθετη εργονομική υποστήριξη με κουτάλα αντίχειρα για να κρατάτε το χέρι σας στην καλύτερη δυνατή θέση και υπάρχει ακόμα και ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο για το χώρο εργασίας σας. Ο ενιαίος ενοποιητικός δέκτης τόσο για το ποντίκι όσο και για το πληκτρολόγιο μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή ή επιφάνεια εργασίας, επιτρέποντας εύρος 15 έως 20 ποδιών, πριν χάσει τη συνδεσιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα σχόλια για τα καλύτερα εργονομικά πληκτρολόγια που είναι διαθέσιμα για online αγορές.

Το εξαιρετικά στιβαρό πληκτρολόγιο AUKEY από μέταλλο βασίζεται στο "καλύτερο μηχανικό" σημείο της λίστας για το όμορφο ύφος και την ικανοποιητική εμπειρία του χρήστη. Πρώτον, ο ίδιος ο μηχανισμός - κάθε πλήκτρο λειτουργεί μέσω ενός ανεξάρτητου διακόπτη Blue Key που παρέχει απτική ανάδραση. Κάθε πλήκτρο ελέγχεται ανεξάρτητα για 50 εκατομμύρια πληκτρολογήσεις, ώστε να αντέχει σε χρόνια και χρόνια κωδικοποίησης ή γραφής. Αυτές οι πληκτρολογήσεις υποστηρίζονται από αντι-φάντασμα, όπως αναμένεται από ανεξάρτητα πλήκτρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχετε καμία σύγκρουση μεταξύ των πλήκτρων και δεν θα χάσετε ποτέ ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Το στυλ του πληκτρολογίου είναι ένα πραγματικά δροσερό, vintage στιλ γραφής γραφομηχανή, με μια σταθερή μεταλλική βάση και στρογγυλά πλήκτρα που εναντίον του. Το πληκτρολόγιο είναι εξοπλισμένο με κλειστού τύπου κλειδιού ABS που είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, αλλά μπορείτε επίσης να ανταλλάσσετε τα κλειδιά κεφαλής Cherry MX (ή ό, τι στυλ είναι πιο σύμφωνο με την προσωπική σας αισθητική), επειδή χρησιμοποιούν τον ίδιο σχεδιασμό στελέχους. Συνδέεται μέσω USB και θα πάρει ένα αποτύπωμα 6,38 x 15,55 x 2,17 ίντσες στο γραφείο σας.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα μηχανικά πληκτρολόγια διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Αυτό το μηχανικό πληκτρολόγιο Hcman είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που θέλει μια μηχανική διεπαφή ή μια διεπαφή παιχνιδιών - που καταλήγουν να είναι το ίδιο πράγμα σε πολλές περιπτώσεις. Φυσικά, αυτό το πληκτρολόγιο θα μπορούσε να κερδίσει το σημείο στον κατάλογό μας εδώ για ίσια μηχανικά πληκτρολόγια, αλλά για λίγους λόγους που θα φτάσουμε τώρα, είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή για σκοπούς παιχνιδιών. Πρώτα ας μιλήσουμε για τον οπίσθιο φωτισμό των LED, ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό για το gaming σε χώρους με χαμηλό φωτισμό. Μπορείτε να επιλέξετε από έξι διαφορετικά χρώματα και εννέα διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα και τη διαμόρφωση του πληκτρολογίου για να ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού σας.

Η μηχανική δράση δίνει στον παίκτη το συναρπαστικό, συναίσθημα αντίστασης-κλικ, που δίνεται από τους Blue Switches του πληκτρολογίου. Πάνω από αυτό, κάθε πλήκτρο λειτουργεί από έναν ανεξάρτητο διακόπτη, έτσι δεν θα έχετε κανένα φάντασμα στα χειριστήρια. Η συμπαγής διεπαφή 87 πλήκτρων δεν προσφέρει το ακροδεξιό αριθμητικό πληκτρολόγιο 10 πλήκτρων, οπότε δεν έχετε το πρόσθετο πλεονέκτημα της γρήγορης εισόδου αριθμών, είναι αρκετά συμπαγές ώστε να ταιριάζει σε ένα μικρό χώρο γραφείου, ενώ σας δίνει επίσης το πλεονέκτημα της διατήρησης του ποντικιού πιο κοντά σε σας. Τέλος, είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα των Windows και το Linux.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές για τα καλύτερα πληκτρολόγια τυχερών παιχνιδιών που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .