Τα 8 καλύτερα πληκτρολόγια τυχερού παιχνιδιού που θα αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τον κορυφαίο προϋπολογισμό, τα φοβερά, αξιόλογα, φορητά και σχεδιαστικά πληκτρολόγια τυχερών παιχνιδιών

Τα τυποποιημένα πληκτρολόγια είναι ωραία για εργασία γραφείου, αλλά για να πάρετε τα παιχνίδια σας στο επόμενο επίπεδο, χρειάζεστε την ταχύτητα και την ακρίβεια που μπορούν να προσφέρουν μόνο πληκτρολόγια ειδικών τυχερών παιχνιδιών. Τα πληκτρολόγια τυχερών παιχνιδιών προσφέρουν στοιχεία υψηλότερης ποιότητας για να σας δώσουν πιο ακριβή, προγραμματιζόμενα πλήκτρα για να τοποθετήσετε τα ζωτικά χειριστήρια στα χέρια σας, τον οπίσθιο φωτισμό για να σας βοηθήσουν να παίξετε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και πολλά άλλα. Μπορούν να είναι αρκετά ακριβό, δυστυχώς, αλλά η αναβάθμιση της ποιότητας σε ένα τυποποιημένο πληκτρολόγιο συνήθως αξίζει τον κόπο. Αν είστε στην αγορά για ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών, έχουμε τα καλύτερα σε ένα ευρύ φάσμα τιμών και χαρακτηριστικών εδώ.

Είναι δύσκολο να κερδίσετε ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών που είναι αντιολισθητικό, αδιάβροχο, προγραμματιζόμενο και συμβατό. Το TEC.BEAN Rainbow LED οπίσθιο φωτισμένο γραφικό πληκτρολόγιο γραφικών είναι ένα εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο παιχνιδιών που κορυφώνεται στη λίστα για τον πολυλειτουργικό σχεδιασμό και την προσιτή τιμή.

Το TEC.BEAN Rainbow LED οπίσθιο φωτισμένο γραφικό πληκτρολόγιο γραφείου περιλαμβάνει έναν οπίσθιο φωτισμό LED που του δίνει ένα φωτισμό ουράνιου τόξου (και μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί ή να απενεργοποιηθεί). Διαθέτει 104 ανθεκτικά και ανταποκρινόμενα πλήκτρα, καθώς και 12 πλήκτρα πολυμέσων που παρέχουν πρόσβαση σε συντομεύσεις για τα στοιχεία ελέγχου παιχνιδιών (ή σχεδόν οτιδήποτε άλλο). Το TEC.BEAN δεν απαιτεί κανένα πρόγραμμα οδήγησης και περιλαμβάνει καλώδιο USB για plug-and-play με λειτουργικά συστήματα Windows και Mac.

Το CORSAIR K55 είναι ένα προσιτό πληκτρολόγιο τυχερών παιχνιδιών με έναν ολόκληρο τόνο χαρακτηριστικών, που του προσφέρουν ένα ισχυρό επιλαχόντα ως το καλύτερο στον κατάλογο. Διαθέτει 10 προκαθορισμένα εφέ φωτισμού πολλαπλών χρωμάτων RGB, προγραμματιζόμενα πλήκτρα μακροεντολών, καθώς και εξειδικευμένα στοιχεία ελέγχου πολυμέσων για ρυθμίσεις ήχου χωρίς διακοπή.

Ένα καλό πληκτρολόγιο τυχερού παιχνιδιού πρέπει να έχει τα πλήκτρα σωστά, έτσι ώστε το CORSAIR K55 δίνει στους παίκτες απόκριση, σιωπηλή και ικανοποιητική για να αγγίξουν τα πλήκτρα μαζί με multi-key anti-ghosting, έτσι ταυτόχρονες πληκτρολογήσεις είναι πάντα σωστά καταχωρημένες. Κάτω από το σώμα του είναι ένα αποσπώμενο μαλακό στήριγμα καρπών από καουτσούκ για να προσθέσετε ευκολία και να βάζετε άνεση στις μακρές συνεδρίες παιχνιδιών σας μαζί με τα πτυσσόμενα πόδια στο κάτω μέρος του που επιτρέπουν τη βέλτιστη τοποθέτηση των χεριών. Το K55 RGB περιλαμβάνει μια λειτουργία Κλειδώματος Κλειδιών των Windows που απενεργοποιεί τα κλειδιά των Windows για να σταματήσει οποιαδήποτε πιθανή απόσπαση της προσοχής, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας σε ό, τι έχει σημασία: το παιχνίδι.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πληκτρολόγια με προϋπολογισμό, τα πλήκτρα του Vajra δεν είναι φωτισμένα με οπίσθιο φωτισμό, ωστόσο, έχουν μερικά φωτεινά τμήματα ως λογικό βραβείο παρηγοριάς. Έχει επίσης εναλλασσόμενα πλήκτρα WASD και βέλους, καθώς και 12 πλήκτρα μέσων (τα οποία απαιτούν ταυτόχρονη πίεση του πλήκτρου F) και 19 πλήκτρα χωρίς σύγκρουση. Αν και δεν είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, έχει υβριδικούς διακόπτες μεμβρανών, οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα άνετα κοντά σε μηχανικούς διακόπτες όταν πρόκειται για ανάδραση ανάγνωσης. Έχει ένα άγριο μαύρο και κόκκινο σχέδιο που έχει σταθερή κατασκευή, παρά το γεγονός ότι είναι πλαστικό, και είναι ευρύχωρο στο παιχνίδι, αν και δεν διαθέτει ειδικό χέρι για ξεκούραση.

Το Redragon S101 έρχεται επίσης συσκευασμένο με ένα ποντίκι, γεγονός που κάνει αυτόν τον προϋπολογισμό να διαλέξει μια ακόμα καλύτερη συμφωνία. Όπως το έθεσε ένας αναθεωρητής του Αμαζονίου, υπερβαίνει κατά πολύ τις περισσότερες προσδοκίες δεδομένης της τιμής, αλλά εξακολουθεί να είναι μια επιλογή προϋπολογισμού, οπότε "μην απογοητεύεστε αν περιμένετε αυτό το πράγμα να περπατήσει το σκυλί σας".

Όταν δεν θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα από 15 δολάρια σε ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών, τότε το Rii RK100 + είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Το πληκτρολόγιο παιχνιδιών με οπίσθιο φωτισμό LED ουράνιου τόξου είναι γεμάτο εκπλήξεις εκτός από την παράλογα προσιτή τιμή.

Το Rio RK100 + δεν είναι απαραίτητα ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, αλλά σίγουρα αισθάνεται σαν ένα, προσφέροντας ένα μιμούμενο συναίσθημα. Οι οπίσθιοι φωτισμοί του Rainbow LED είναι ρυθμιζόμενοι με πέντε διαφορετικές ρυθμίσεις για προσωπικές προτιμήσεις. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το πληκτρολόγιο εξοικονομεί ενέργεια και μπαίνει σε λειτουργία ύπνου μετά από 10 λεπτά αδράνειας. Λειτουργεί με λειτουργικά συστήματα Windows και συνοδεύεται από εγγύηση 12 μηνών.

Το Artek HB030B είναι ένα λεπτό και φορητό ασύρματο πληκτρολόγιο παιχνιδιών Bluetooth 3.0 που ταιριάζει απόλυτα σε σακίδιο ή πορτοφόλι και είναι ελαφρύ στο πορτοφόλι. Το μικροσκοπικό πληκτρολόγιο παιχνιδιών έχει μέγεθος 24 x 9,72 x 5,91 ίντσες και δεν ζυγίζει περισσότερο από 7,6 ουγκιές.

Τα μεγάλα πράγματα έρχονται σε μικρά πακέτα, όπως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Artek HB030B (βασισμένη σε δύο ώρες συνεχούς χρήσης την ημέρα) που τροφοδοτούνται από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λιθίου. Το ισχυρό μικρό πληκτρολόγιο παιχνιδιών περιλαμβάνει επτά μοναδικά φωτιστικά LED με δύο επίπεδα φωτεινότητας και λειτουργία αυτόματου ύπνου για τη διατήρηση της ενέργειας. Είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows, MAC, iOS και Android και διαθέτει 24μηνη εγγύηση με άμεση εξυπηρέτηση πελατών.

Τα περισσότερα πληκτρολόγια τυχερών παιχνιδιών έχουν κάποιο είδος οπίσθιου φωτισμού αυτές τις μέρες, αλλά δεν δημιουργείται όλοι ο οπίσθιος φωτισμός ίσος. Αν θέλετε τα πιο φωτεινά και πολύχρωμα πλήκτρα που είναι ενσωματωμένα στα πραγματικά παιχνίδια που παίζετε και το συνολικό πληκτρολόγιο τυχερού παιχνιδιού που αναζητάτε συνολικά, το Razer Black Widow X Chroma κερδίζει τα χέρια. Λειτουργεί σαν πρωταθλητής, χάρη σε αξιόπιστα και ακριβή μηχανικά πλήκτρα, αλλά η πραγματική έλξη εδώ είναι ο οπίσθιος φωτισμός Chroma με 16,8 εκατομμύρια συνολικές προσαρμόσιμες επιλογές χρωμάτων. Ο φωτισμός μπορεί να προσαρμοστεί, ωστόσο θέλετε, αλλά πολλά παιχνίδια θα έχουν επίσης ενσωματωμένες προεπιλογές για να ανάψουν το πληκτρολόγιο με συγκεκριμένους τρόπους μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως τα αντίστοιχα χρώματα χαρακτήρων ή η αλλαγή χρώματος για να δείξουν τις δυνατότητες ψύξης σε MMO παιχνίδια. Το Razer BlackWidow X Chroma μετατρέπει τον οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου σε μορφή τέχνης και είναι σίγουρα το πλησιέστερο πληκτρολόγιο παιχνιδιών στην αγορά.

Όταν παίζετε τυχερά παιχνίδια, θέλετε την ασφαλέστερη σύνδεση που μπορείτε να έχετε για να έχετε έναν γρήγορο χρόνο απόκρισης χωρίς καθυστέρηση. Αν δεν θέλετε να συνδεθείτε με καλώδιο, το Logitech K800 Wireless Illuminated Keyboard προσφέρει μία από τις καλύτερες ασύρματες συνδέσεις που μπορείτε να πάρετε για ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών.

Το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech K800 είναι φτιαγμένο με ισχυρή ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz χρησιμοποιώντας ένα δέκτη USB ενοποίησης. Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει σύστημα πληκτρολόγησης που κάνει την πληκτρολόγηση άνετη και αθόρυβη και δεν απαιτεί μπαταρίες, αντίθετα βασιζόμενη σε γρήγορη φόρτιση μέσω του καλωδίου μικρο-USB που δίνει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 10 ημέρες. Το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech K800 είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Windows από τα Windows XP έως τα Windows 10 και διαθέτει περιορισμένη εγγύηση υλικού τριών ετών.

Μερικές φορές είναι εύκολο να ξεχνάμε πόσο σημαντικά πληκτρολόγια μπορεί να είναι για τακτική χρήση του υπολογιστή, αλλά όταν παίζετε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε ένα καλό, γιατί αλλιώς μπορεί να χάσετε αυτόν τον σημαντικό αγώνα. Εάν είστε σοβαρός gamer και έχετε χρήματα για να περάσετε, θα συνιστούσαμε να κοιτάζετε το Das Keyboard Prime 13.

Με την πρώτη ματιά, το Das Keyboard Prime 13 δεν έχει την άνθηση και τη σχεδίαση ανδρεία κάποιων άλλων σε αυτή τη λίστα. Αλλά προσφέρει ανώτατη ικανότητα σε όλα όσα κάνει, ένα μινιμαλιστικό σχέδιο και άνεση για τα χέρια σας. Κάτω από το μαύρο καπλαμά της, αυτό το πληκτρολόγιο διαθέτει υψηλής ποιότητας switches Cherry MX Brown που σας δίνουν την ανατροφοδότηση κατά το ήμισυ της διαδρομής ενός πλήκτρου. Το πληκτρολόγιο έχει επίσης λευκό φωτισμό LED με επτά επίπεδα φωτεινότητας, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε τον τέλειο φωτισμό ενώ παίζετε ένα παιχνίδι ή περιηγείστε στον Ιστό.

Για ευκολία, διαθέτει μια θύρα USB στην επάνω δεξιά γωνία, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε ένα ποντίκι, μονάδα αντίχειρα ή ένα τηλέφωνο σε ένα πολύ ευκολότερο σημείο από το να το συνδέσετε σε μια επιφάνεια εργασίας. Ω, και ισχυρίζεται ότι διαρκεί περισσότερο από 50 εκατομμύρια πληκτρολογήσεις, οπότε να είστε έτοιμοι να έχετε αυτό το πληκτρολόγιο για πολλά χρόνια πριν να το αντικαταστήσετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .