Η κριτική Witcher Enhanced Edition (PC)

Ανασκόπηση της επανέκδοσης του The Witcher

Ο Witcher ήταν ένας από τους καλύτερους ρόλους των παιχνιδιών που κυκλοφόρησε για τον υπολογιστή τα τελευταία χρόνια, αλλά ήταν αμαυρωμένος με τεχνικά σφάλματα, μεγάλους χρόνους φόρτωσης και κακές φωνητικές υπερβολές και ενεργητικότητα. Η έκδοση του The Witcher Enhanced Edition τα περισσότερα από αυτά τα ζητήματα έχουν αντιμετωπιστεί με μια σταθερή ή μικρή αλλαγή.

Εκτός από την εκστρατεία για έναν παίκτη από την αρχική έκδοση, το The Witcher Enhanced Edition περιλαμβάνει επίσης νέες αποστολές καμπάνιας, δημιουργία DVD, ηχητικό soundtrack και πολλά άλλα. Εάν χάσατε το πρωτότυπο, το The Witcher Enhanced Edition προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να πάρει ένα από τα καλύτερα RPG του υπολογιστή που διατίθενται για τον υπολογιστή.

Γρήγορες επισκέψεις

Η κύρια, συνολική γραμμή ιστορίας και το παιχνίδι από το The Witcher δεν έχει αλλάξει στην έκδοση The Witcher Enhanced Edition, έτσι ώστε αντί να εστιάζει σε αυτούς τους τομείς, αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί σε νέα χαρακτηριστικά και σε ό, τι έχει αλλάξει σε αυτή την βελτιωμένη έκδοση.

Δύο από τα πιο έντονα ζητήματα που επισημάνθηκαν στην ανασκόπηση της αρχικής έκδοσης The Witcher ήταν οι μεγάλοι χρόνοι φόρτωσης μεταξύ σκηνών / αποστολών. και η φωνή της κεφαλής κουνώντας πάνω και ενεργώντας. Οι ηθοποιούς και οι φωνές ήταν κάτω από τα πρότυπα που περιμένουν πολλοί παίκτες από την απελευθέρωση υψηλού προφίλ. Οι κινήσεις χαρακτήρων της ομιλίας και των κινήσεων δεν ταιριάζουν με το διάλογο και η μετάφραση της ιστορίας από το πρωτότυπο στα πολωνικά στα αγγλικά άφησαν πολλούς με αμήχανα βλέμματα στο πρόσωπό τους όταν προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν αυτό που ένας χαρακτήρας προσπαθούσε να πει.

Τα καλά νέα είναι ότι το The Witcher Enhanced Edition αντιμετωπίζει και τα δύο αυτά ζητήματα.

Οι χρόνοι φόρτωσης έχουν βελτιωθεί σημαντικά και έχουν επανασχεδιαστεί και επαναληφθεί και καταγραφεί πάνω από 5.000 γραμμές διαλόγου. Υπάρχουν ακόμα ορισμένα προβλήματα χρονισμού με κινούμενα σχέδια χαρακτήρων και ενώ ο διάλογος είναι πολύ βελτιωμένος, εξακολουθούν να υπάρχουν στιγμές που ορισμένες γραμμές απλά δεν φαίνονται να ταιριάζουν. Αυτό λέγεται ότι είναι πολύ βελτιωμένο και μια ευπρόσδεκτη αναβάθμιση.

Μόνο από το βάρος του κουτιού μπορείτε να πείτε ότι το The Witcher Enhanced Edition είναι γεμάτο με καλούδια εκτός από το παιχνίδι. Περιλαμβάνονται στο DVD μπόνους δύο νέες αποστολές που προσθέτουν περίπου πέντε ώρες αξίας παιχνιδιού και ένα εργαλείο περιπέτειας που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας αποστολές και αποστολές.

Ενώ οι δύο νέες αποστολές προσφέρουν κάποιο φρέσκο ​​μη γραμμικό ανοιχτό περιεχόμενο παγκόσμιου παιχνιδιού, είναι σύντομες. Στην αποστολή "Η τιμή της ουδετερότητας" ο Geralt επιστρέφει στο οχυρό του Witcher του Kaer Morhen και πρέπει να αποφασίσει εάν θα υπερασπιστεί μια νεαρή γυναίκα ή θα παραμείνει ουδέτερη. Στη δεύτερη "Παρενέργειες" ο Geralt ταξιδεύει κοντά στην πόλη του Vyzim και πρέπει να συγκεντρώσει χρήματα από διάφορα καθήκοντα για να βοηθήσει έναν φίλο από το πρόβλημα.

Το Adventure Toolkit / Editor επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν τις δικές τους αναζητήσεις ή επικές περιπέτειες και να τις μοιράζονται στο διαδίκτυο. Η δυνατότητα να μοιράζεται το περιεχόμενο που δημιουργείται από το χρήστη έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια σχεδόν απεριόριστη προσφορά νέων και μοναδικών περιπετειών στον φανταστικό κόσμο του The Witcher.

Εκτός από το DVD μπόνους, η βελτιωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης το πρωτότυπο The Witcher short, ένα χάρτη του κόσμου του Witcher, ένα DVD "Making Of" και δύο CD ήχου με το soundtrack του παιχνιδιού και τη μουσική εμπνευσμένη από το παιχνίδι. Ενώ αυτά τα στοιχεία δεν κάνουν ή να σπάσει το παιχνίδι που αξίζει να αναφέρουμε.

Συμπέρασμα

Το Witcher Enhanced Edition προσφέρει μια διασκεδαστική και ιστορία πλούσια σε ρόλους του υπολογιστή που παίζει εμπειρία παιχνιδιού και κερδίζει ψηλά σημάδια με τον καθορισμό πολλών από τις ενόχλησεις από το πρωτότυπο, προσθέτοντας νέο περιεχόμενο και περιλαμβάνοντας έναν συντάκτη περιπέτειας. Εάν διαθέτετε το πρωτότυπο και έχετε τύχη, όλα τα περιεχόμενα της Enhanced Edition είναι διαθέσιμα δωρεάν λήγοντας την ενημερωμένη έκδοση κώδικα The Witcher Enhanced Edition.

Περισσότερα : Η επίδειξη Witcher , Ο Witcher 2