Τρόπος αλλαγής του μεγέθους γραμματοσειράς της λίστας μηνυμάτων του Outlook

Κάντε τη λίστα με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να χρησιμοποιεί μια μεγαλύτερη ή μικρότερη γραμματοσειρά

Χρησιμοποιώντας μια σχετικά κρυφή ρύθμιση, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται για την καταγραφή μηνυμάτων στο Outlook. Δηλαδή, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρονται στο Outlook, τα οποία διαλέξατε πριν ανοίξετε ένα για να τα διαβάσετε.

Αυτή η αλλαγή μπορεί να γίνει για οποιοδήποτε συγκεκριμένο φάκελο θέλετε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε τη γραμματοσειρά μεγαλύτερη ή μικρότερη μόνο για το φάκελο Εισερχομένων και Spam , για παράδειγμα, και όχι Πρόχειρα . Ωστόσο, δεν είναι μόνο το μέγεθος της γραμματοσειράς που μπορείτε να προσαρμόσετε. μπορείτε να αλλάξετε τελείως τον τύπο και το στυλ γραμματοσειράς για αυτόν τον φάκελο.

Σημείωση: Η αλλαγή του μεγέθους γραμματοσειράς της λίστας μηνυμάτων δεν είναι ίδια με την αλλαγή του μεγέθους γραμματοσειράς ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Το τελευταίο είναι για την ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν πολύ μικρό / μεγάλο κείμενο, ενώ τα πρώτα (τα παρακάτω βήματα) είναι απαραίτητα αν χρειάζεστε τη λίστα μηνυμάτων να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη.

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος γραμματοσειράς του Outlook του Email

  1. Ανοίξτε το φάκελο του οποίου θέλετε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά.
  2. Ανοίξτε το μενού Προβολή κορδέλας.
  3. Επιλέξτε το κουμπί " Ρυθμίσεις προβολής " από την ενότητα " Τρέχουσα προβολή " του μενού.
    1. Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook 2007, μεταβείτε στην προβολή> Τρέχουσα προβολή> Προσαρμογή τρέχουσας προβολής ... ή χρησιμοποιήστε το μενού Προβολή> Ταξινόμηση με> Τρέχουσα προβολή> Προσαρμογή τρέχουσας προβολής ... στο Outlook 2003.
  4. Επιλέξτε το κουμπί Άλλες ρυθμίσεις ....
  5. Από εκεί, κάντε κλικ / πατήστε Γραμματοσειρά γραμμής ... προς το επάνω μέρος του παραθύρου.
  6. Στο παράθυρο γραμματοσειράς , επιλέξτε την επιθυμητή γραμματοσειρά, το στυλ γραμματοσειράς και το μέγεθος.
  7. Αποθηκεύστε με ένα OK .
    1. Συμβουλή: Αν θέλετε επίσης να αλλάξετε τη γραμματοσειρά για επικεφαλίδες στηλών, χρησιμοποιήστε το κουμπί Γραμματοσειρά ... για να το κάνετε αυτό. Αυτό αναφέρεται στο όνομα του αποστολέα που εμφανίζεται ακριβώς πάνω από τη γραμμή θέματος στη λίστα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  8. Πατήστε OK στο παράθυρο " Άλλες ρυθμίσεις" όταν ολοκληρώσετε τις αλλαγές.
  9. Συνεχίστε κάνοντας κλικ / πατώντας OK για να κλείσετε οποιαδήποτε άλλα ανοιχτά παράθυρα και να επιστρέψετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πώς να εφαρμόσετε αυτές τις αλλαγές σε κάθε φάκελο

Εάν θέλετε οι αλλαγές σας να γίνουν σε περισσότερους από έναν φάκελο, δεν χρειάζεται να ανοίξετε κάθε φάκελο και να ακολουθήσετε ξανά τα παραπάνω βήματα. Εδώ είναι μια πολύ πιο εύκολη διαδικασία που μπορείτε να ανατρέξετε:

  1. Ανοίξτε το μενού Προβολή από το φάκελο που έχετε επεξεργαστεί παραπάνω.
  2. Χρησιμοποιήστε το μενού Αλλαγή προβολής για να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή Εφαρμογή τρέχουσας προβολής σε άλλους φακέλους αλληλογραφίας ....
  3. Τοποθετήστε έναν έλεγχο δίπλα σε κάθε φάκελο στον οποίο θέλετε να εφαρμοστεί το νέο στυλ.
    1. Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε την επιλογή Εφαρμογή προβολής σε υποφακέλους στο κάτω μέρος του παραθύρου Εφαρμογή προβολής εάν θέλετε το ίδιο μέγεθος γραμματοσειράς / τύπου / στυλ να χρησιμοποιείται στους υποφακέλους.
  4. Πατήστε OK όταν τελειώσετε.