Κωδικός αναγνωριστικού στοιχείου αντικειμένου λήψης σκόνης ανάφλεξης

Βρείτε τον κωδικό στοιχείου χρυσού σκόνης για λήξη

Το Elder Scrolls IV: Η Oblivion είναι η τέταρτη δόση στη σειρά παιχνιδιών Elder Scrolls από τη Bethesda. Εδώ μπορείτε να βρείτε τον Κωδικό αναγνωριστικού στοιχείου Gold Dust για την έκδοση υπολογιστή του παιχνιδιού. Κατά την εισαγωγή των κωδικών, δεν χρειάζεται να εισάγετε τα μηδενικά στην αρχή του κώδικα.

Εδώ είναι ο κωδικός Item Gold Item: 0001EBE8

Αυτό το στοιχείο είναι ταξινομημένο ως συστατικά μέσα στο παιχνίδι. Ο κώδικας προγραμματιστή του παιχνιδιού είναι: GlowDust (δεν χρησιμοποιείται για την εισαγωγή cheat).

Παράδειγμα του τρόπου χρήσης αυτού του κωδικού στοιχείου στο παιχνίδι

Πατήστε το πλήκτρο tilde (~) και πληκτρολογήστε το: player.additem 0001EBE8 1

Σημειώστε τον τελικό αριθμό 1 στο παραπάνω παράδειγμα. Αυτή είναι η ποσότητα που θέλετε και μπορεί να αλλάξει σε οποιονδήποτε αριθμό.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κωδικούς παιχνιδιών PC Oblivion

PC απατεώνες Oblivion
Αυτή είναι η κύρια σελίδα εξαπατήσει για το Elder Scrolls IV: Oblivion. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εισαγωγή οποιουδήποτε από αυτούς τους κωδικούς, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε εδώ, καθώς η σελίδα περιέχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εισαγωγής των κωδικών.

Υποδείξεις λήψης, συμβουλές και κόλπα
Διαβάστε τις εκατοντάδες συμβουλές, συμβουλές και τεχνάσματα που υποβλήθηκαν από τον χρήστη για το Oblivion στον υπολογιστή, το Xbox 360 και το PS3.

Δείκτης λήψης
Αν μια εξαπατήσει έχει κάποια σχέση με το Oblivion, όλα αναφέρονται εδώ.