Οι καλύτεροι κωδικοί εξαπάτησης Doom για PC

Εξαπατήστε τους κώδικες και τις στρατηγικές για το αρχικό παιχνίδι Doom στο PC.

Το αρχικό Doom for PC είναι ένας από τους πιο κλασικούς τίτλους όλων των εποχών. Πρόκειται για ένα σπερματικό shooter πρώτου προσώπου με πολλά να προσφέρει και νέους και παλιούς παίκτες και λόγους για να συνεχίσει να επιστρέφει. Από mods σε επιπρόσθετα επίπεδα στους τροποποιητές που κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα, υπάρχει κάτι για τον καθένα, το οποίο θα πρέπει να αντανακλάται καλά στις απατεώνες που έχουμε συγκεντρώσει εδώ για να καταβροχθίζετε.

Ένα ενδιαφέρον κομμάτι που θυμάται είναι ο IDDQD cheat code, ο οποίος ουσιαστικά σας κάνει έναν θεό για το υπόλοιπο διάστημα που παίζετε το παιχνίδι. Υπάρχει κάποια αξία για να παίζετε το παιχνίδι χωρίς κωδικούς εξαπατήσει, ωστόσο, καθώς το παιχνίδι θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας όταν πρόκειται για παρόμοιους σκοπευτές της εποχής, όπως το Rise of the Triad και το Wolfenstein 3D. Μοιάζουν και παίζουν πολύ όπως το Doom όπως είναι, οπότε μόλις παίξετε ένα έχετε παίξει όλα αυτά!

Οι παρακάτω απατεώνες είναι για το αρχικό τηλεοπτικό παιχνίδι Doom PC. Οι κωδικοί εξαπατήσεων εισάγονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και πρέπει να εισαχθούν από την οθόνη εκκίνησης με την επικεφαλίδα στο τερματικό εξαπατήσει. Αν απλά αρχίσετε να πληκτρολογείτε χωρίς προβλήματα, πιθανότατα δεν πρόκειται να δουλέψετε σωστά, οπότε βεβαιωθείτε ότι βάζετε τα πάντα όπου πρέπει να πάτε και θα είστε χρυσός.

Για να φτάσετε στο τερματικό στο παιχνίδι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ανάψει την κονσόλα πιέζοντας το πλήκτρο tilde (~), και στη συνέχεια εισάγετε έναν από τους παρακάτω κωδικούς παρακάτω. Είναι σημαντικό να θυμάστε να μην αρχίσετε να εισάγετε πληροφορίες στην οθόνη του παιχνιδιού, καθώς ενδέχεται να ενεργοποιήσετε κατά λάθος κάτι ή να την απενεργοποιήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το ειδικό τερματικό κωδικό εξαπάτησης και εισάγετε όλους τους κωδικούς σας από εκεί. Αυτή είναι μια σημαντική συμβουλή που θυμάται κανείς τι τίτλο παίζετε ή προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς εξαπατήσει.

Κωδικοί εξαπατήσει

Εμφάνιση ολόκληρου του χάρτη και εχθροί
Κωδικός εξαπατήσει: IDDT (κατά την εξέταση του χάρτη)
Σημείωση: Εισάγετε τον κωδικό μία φορά για να εμφανίσετε ολόκληρο το χάρτη, εισάγετε τον ξανά για να εμφανίσετε τους εχθρούς.

Όλα τα κλειδιά και τα όπλα
Κωδικός εξαπατήσει: IDKFA

Ολα τα όπλα
Κωδικός εξαπατήσει: IDFA

Automap
Κωδικός εξαπατήσει: IDBEHOLDa

Berserk Pack
Κωδικός εξαπατήσει: IDBEHOLDs

Τοποθεσία εμφάνισης
Κωδικός εξαπατήσει: IDMYPOS

Πάρτε αλυσοπρίονο
Κωδικός εξαπατήσει: IDCHOPPERS

Λειτουργία Θεού
Κωδικός εξαπατήσει: IDDQD

Ελαφριά γυαλιά ενίσχυσης
Κωδικός εξαπατήσει: IDBEHOLDl

Δεν Κοπή
Κωδικός εξαπατήσει: IDCLIP

Παίζει μουσική από επεισόδιο #, Αποστολή #
Κωδικός εξαπατήματος: IDMUS ##

Ακτινοβολία
Κωδικός εξαπατήματος: IDBEHOLDr

Θερμοκρασία. Αόρατο
Κωδικός εξαπατήσει: IDBEHOLDi

Θερμοκρασία. Ατρωτο
Κωδικός εξαπατήματος: IDBEHOLDv

Warp to Επεισόδιο #, Επίπεδο #
Κωδικός εξαπατήματος: IDCLEV ##

Ας γνωρίζουμε αν έχετε προτάσεις!

Έχουμε μια ολόκληρη σειρά από εξαπατήσει κώδικες για την αρχική Doom, Doom 2 και περισσότερο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ειδική σελίδα του κόμματος cheat cheat Doom και να πάτε από εδώ αν υπάρχει κάτι που χρειάζεστε και απλά δεν το βρίσκετε. Ελέγξτε τη σελίδα του κόμβου εδώ και ως συνήθως, εάν έχουμε ξεχάσει κάτι σημαντικό εδώ που πρέπει να αντιμετωπίσετε, ενημερώστε μας. Μην ντρέπεστε! Θέλουμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για ευτυχισμένο παιχνίδι, ειδικά όταν πρόκειται για στυλ ρετρό.

Εάν είστε περισσότερο από ένα μοντέρνο gamer και θα προτιμούσατε να παίξετε το ολοκαίνουργιο όραμα του Doom από το 2016, μην φοβάστε για αυτό. Έχουμε την κάλυψη να έρχεται και θα ενημερώνει το διανομέα Doom καθώς ανεβαίνει, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο κλοτσιματικό άκρο και να παίρνετε ονόματα εν τω μεταξύ, όπως εσείς κάνετε ως παλαίμαχος παίκτης Doom.

Θα κοιτάξουμε το μέλλον με παρενέργειες, στοχευμένο περιεχόμενο και στρατηγικές και πολλά άλλα με το Doom για τις ηλικίες και εν τω μεταξύ μπορείτε να δείτε κάποια από την προηγούμενη κάλυψή μας εδώ, ενώ εξακολουθούμε να χτίζουμε τα πράγματα.