Το βασίλειο των σκιών μας εισάγει στην έκδοση του Telltale του Batman

Αν είχατε πει στον 15χρονό μου, αυτόν που καταβροχθίστηκε τα κόμικς και τα γραφικά μυθιστορήματα όπως το Arkham Asylum και το Year One - ότι ο Batman θα ήταν αναμφισβήτητα πιο γνωστός στην ποπ κουλτούρα από οποτεδήποτε στην ιστορία του το 2016, σου είπα ότι είσαι τρελός. Υπήρξε μια εποχή που οι υπερήρωες δεν ήταν η μεγαλύτερη εξαγωγή ποπ κουλτούρας μας στον κόσμο. Σίγουρα, όσοι από εμάς αγαπούσαν τον Batman του Tim Burton και υποκλιθήκαμε στο βωμό του Frank Miller γνώριζαν τις δυνατότητες του εικονικού χαρακτήρα, αλλά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την πανταχού παρούσα μάχη των Batman πολλές δεκαετίες μετά τον επαναπροσδιορισμό του ήρωα σε αυτό που γνωρίζουμε τώρα στη δεκαετία του '80. Υπάρχει η σειρά παιχνιδιών Arkham από RockSteady και WBIE. υπάρχει η σειρά FOX Gotham . υπάρχουν κινούμενες ταινίες DC-Universe όπως η πρόσφατη προσαρμογή του The Killing Joke . υπάρχουν πολλά κόμικς που βασίζονται σε χαρακτήρες Batman ή spin-off? και στη συνέχεια υπάρχει η σειρά WB των ταινιών, συμπεριλαμβανομένου του φετινού Batman εναντίον Superman: Dawn της Δικαιοσύνης και την επερχόμενη League Justice .

Θα μπορούσαν τα Telltale Games να προσθέσουν τίποτα στη συζήτηση με την τελευταία επεισοδική τους σειρά, με τίτλο απλά Batman ; Φυσικά, όπως θα περίμενε κανείς από έναν από τους σημαντικότερους προγραμματιστές παιχνιδιών της τρέχουσας γενιάς, η απάντηση είναι ναι.

Πιο μοιάζει με τον Μπρούκ Βαϊν

Από αυτό το σημείο, οι παίκτες πιθανώς ξέρουν τι να περιμένουν από μια εμπειρία Telltale Games - είναι περισσότερο χαρακτήρας από τη δράση. Ενώ οι προγραμματιστές του Batman δοκιμάσουν το καλύτερο για να εισάγουν μερικές melee ακολουθίες, θα περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο ως Alter ego The Dark Knight του Bruce Wayne από ό, τι θα κάνετε ως ο άνθρωπος στο μαύρο ακρωτήριο. Επεισόδιο 1: Το βασίλειο των Σκιών δημιουργεί πολλούς χαρακτήρες και οι περισσότεροι από αυτούς δεν φορούν κοστούμια. Μετά από ένα άνοιγμα σκηνής δράσης στο οποίο θα πάρετε για την καταπολέμηση Catwoman, η αφήγηση μεταβαίνει σε ένα πάρτι για Harvey Dent, ο οποίος τρέχει για Δήμαρχος του Gotham, στο Wayne Manor. Αμέσως θα πρέπει να λάβετε αποφάσεις που θα μπορούσαν να ονομαστούν πολιτικές, συμπεριλαμβανομένης της ποσότητας πληροφοριών που θα δώσει ο δημοσιογράφος Vicki Vale και εάν θα επιτρέψει ή όχι στον γνωστό εγκληματία κυρία Carmine Falcone στο σπίτι σας. Στην ουσία, ο Batman μοιράζεται σχεδόν το πιο δημιουργικό DNA με το Gotham από τα παιχνίδια Arkham της RockSteady, καθώς επικεντρώνεται στην ανθρώπινη πλευρά των εικονικών χαρακτήρων όπως Catwoman, Batman, ακόμα και εκείνων που αργότερα θα γίνουν Δύο Πρόσωπα και Ο Πιγκουίνος.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα Παιχνίδια Ειδοποίησης, το Realm of Shadows είναι πραγματικά για να τεθούν τα θεμέλια για τις συσπάσεις και την θεματική αντανάκλαση που θα αποδώσει αργότερα. Έχω μάθει το μάθημά μου, γράφοντας κριτικές για τα πρώτα επεισόδια του παιχνιδιού Thrones και Tales From the Borderlands που εξέφραζαν τη σχετική απογοήτευση, μόνο για να έχουν και τα δύο παιχνίδια στην κορυφή δέκα στο τέλος του έτους. Με άλλα λόγια, πρέπει να είστε υπομονετικοί με μια προσφορά Telltale Games. Αφήστε τους συγγραφείς να κάνουν τη μαγεία τους. Το Realm of Shadows εισάγει μερικούς νέους μηχανικούς, συμπεριλαμβανομένου ενός τρόπου ντετέκτιβ, στον οποίο πρέπει να εξετάσετε στοιχεία για να λύσετε ένα έγκλημα και να παίξετε περισσότερο το παιχνίδι δράσης / παιχνιδιού που είναι χαρακτηριστικό της σειράς, μαζί με μια επιλογή "Crowd Play" που επιτρέπει στους ανθρώπους να ψηφίζουν για επιλογές μπορείτε να κάνετε on-line, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται σαν ένας ξάδελφος των Telltale χτυπήματα όπως το The Walking Dead και το παιχνίδι των Θρόνων . Όπως αυτά τα παιχνίδια, παίρνει ό, τι λειτουργεί για το αρχικό υλικό και το συνδυάζει με το σήμα Telltale του παιχνιδιού.

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ?

Είναι σχεδόν αδύνατο να κρίνουμε μια σειρά Telltale Games από το πρώτο επεισόδιο. Οι νέοι μηχανικοί δουλεύουν σχετικά καλά - παρόλο που η λειτουργία Ντετέκτιβ είναι λίγο χαλαρή - και το έργο φωνής / χαρακτήρα είναι ισχυρό. Αυτό που πραγματικά χωρίζει αυτή τη σειρά από άλλα παιχνίδια, ωστόσο, είναι η αφήγηση και έχουμε ακούσει μόνο ένα κεφάλαιο αυτής της ιστορίας. Είμαι επίσης κριτικός τηλεόρασης για σχεδόν δύο δεκαετίες και κάθε εποχή τηλεοπτικής πτώσης λέω το ίδιο και για τους πιλότους για νέες σειρές: Το μόνο πραγματικό τεστ επιτυχίας ή αποτυχίας είναι: "Με κάνει να θέλω να παρακολουθώ άλλο; "Στην περίπτωση του Batman: Realm of Shadows , η απάντηση είναι μια οριστική ναι, είτε είμαι 15 ή 40 ετών.

Αποποίηση ευθυνών: Ο εκδότης έδωσε αντίγραφο αναθεώρησης αυτού του τίτλου.