Πώς μπορώ να επαναφέρω ένα αρχείο με εγγύηση;

Τι πρέπει να κάνω εάν χρειάζομαι ένα αντίγραφο ενός αρχείου που έχω δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας;

Επομένως, έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων σας χρησιμοποιώντας τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, αλλά τώρα που έχετε διαγράψει κατά λάθος ένα αρχείο (ή 1.644 από αυτούς), πώς παίρνετε τα χέρια σας στα αντίγραφα ασφαλείας;

Μπορείτε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο από την ιστοσελίδα της υπηρεσίας αντιγράφων ασφαλείας ή υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνετε στον υπολογιστή σας;

Η ακόλουθη ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στις Συνήθεις Ερωτήσεις μου για Backup :

& # 34; Πώς μπορώ να πάρω ένα αρχείο πίσω από μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο σύννεφο αν χάσω ή διαγράψει; & # 34;

Οι περισσότερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε απευθείας σύνδεση προσφέρουν μια σειρά μεθόδων για την αποκατάσταση των προηγούμενων αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας, αλλά οι δύο πιο συνηθισμένοι τρόποι είναι η αποκατάσταση ιστού και η επαναφορά του λογισμικού .

Με την επαναφορά ιστού , συνδεθείτε στον ιστότοπο της υπηρεσίας αντιγράφων ασφαλείας από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης σε οποιονδήποτε υπολογιστή ή συσκευή, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας με τον οποίο έχετε εγγραφεί. Μόλις εισέλθετε, απλά αναζητάτε και φυσικά κατεβάζετε τα αρχεία που πρέπει να αποκαταστήσετε.

Η επαναφορά ιστού είναι μεγάλη όταν πρέπει να επαναφέρετε ένα ή περισσότερα αρχεία, αλλά δεν βρίσκεστε κοντά στον υπολογιστή από τον οποίο δημιουργήσατε αντίγραφα ασφαλείας. Ωστόσο, μπορεί να είναι δυσκίνητο όταν αυτό που πραγματικά θέλετε είναι να επαναφέρετε το αρχείο στην αρχική του θέση.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι είστε στο σπίτι ενός μέλους της οικογένειας και θέλουν να δουν τις εργασίες αποκατάστασης του Photoshop που κάνατε σε ένα κατεστραμμένο οικογενειακό πορτρέτο από τον 19ο αιώνα στο οποίο εργάζεστε. Είναι ένα μεγάλο αρχείο και το ένα έχετε εξοικονομήσει αρκετές φορές την εβδομάδα, οπότε η διατήρηση του στο τηλέφωνό σας δεν έχει πολύ νόημα. Επειδή η υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο σύννεφο διαθέτει μια επιλογή αποκατάστασης ιστού , μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας από οποιονδήποτε υπολογιστή του σπιτιού, να τον κατεβάσετε και να τον δείξετε.

Με την επαναφορά του λογισμικού , ανοίξτε το λογισμικό υπηρεσιών online backup στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη δυνατότητα επαναφοράς για να βρείτε και να κατεβάσετε τα αρχεία που χρειάζεστε.

Η επαναφορά του λογισμικού είναι μεγάλη όταν θέλετε να κάνετε απλή αποκατάσταση ενός ή περισσότερων αρχείων στις αρχικές τους τοποθεσίες (αν και μια νέα θέση είναι συνήθως μια επιλογή πάρα πολύ).

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι εργάζεστε σε ένα μεγάλο έργο στην εργασία - ένα γιγαντιαίο φύλλο 40 MB με όλους τους αριθμούς πωλήσεων του περασμένου έτους. Για κάποιο λόγο, ανοίγετε το υπολογιστικό φύλλο νωρίς το πρωί και είναι κατεστραμμένο! Τίποτα που κάνεις δεν φαίνεται να βοηθάει. Ευτυχώς, η ηλεκτρονική υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που έχετε ρυθμίσει υποστήριζε το υπολογιστικό φύλλο μόλις τελειώσατε την αποθήκευση τη νύχτα πριν. Με την επαναφορά του λογισμικού , ενεργοποιείτε ακριβώς το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, περιηγηθείτε στο σημείο αποθήκευσης και κάντε κλικ σε ένα κουμπί για να επαναφέρετε την έκδοση εργασίας.

Μπορείτε να δείτε ποιες από τις αγαπημένες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων μου προσφέρουν Desktop Access File (αποκατάσταση λογισμικού) και Web Access File Access (web restore file ) ελέγχοντας για τις δυνατότητες αυτές στο Online Backup Comparison Chart .

Επιπλέον, σχεδόν όλες οι υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο προσφέρουν εφαρμογές για κινητά, δίνοντάς σας οπουδήποτε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που έχετε δημιουργήσει. Βλέπε Δεδομένου ότι τα αρχεία μου υποστηρίζονται ηλεκτρονικά, μπορώ να τα αποκτήσω οπουδήποτε; για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Τι συμβαίνει, εάν πεθάνει ολόκληρος ο υπολογιστής σας και πρέπει να επαναφέρετε τα πάντα ; Δείτε εάν ο συνολικός μου υπολογιστής πεθαίνει, πώς μπορώ να ανακτήσω τα αρχεία μου; για περισσότερα σχετικά με αυτό. Δυστυχώς, ούτε η επαναφορά ιστού ούτε η επαναφορά του λογισμικού είναι μια καλή επιλογή αμέσως μετά από μια σημαντική αποτυχία του υπολογιστή, τουλάχιστον όχι για όλα τα αρχεία σας ταυτόχρονα.