Πώς να αποκτήσετε MMS στο iPhone σας

01 από 04

Συνδέστε το iPhone σας στο iTunes

Για να ενεργοποιήσετε το MMS στο iPhone σας, πρέπει να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις φορέα του iPhone. Αυτή η ενημέρωση μπορεί να μεταφορτωθεί από το iTunes, οπότε για να ξεκινήσετε, πρέπει να συνδέσετε το iPhone σας στον υπολογιστή σας.

Μόλις συνδεθεί το iPhone σας, το iTunes θα ανοίξει. Θα δείτε ένα μήνυμα που δηλώνει ότι είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση στις ρυθμίσεις του φορέα σας.

Επιλέξτε "Λήψη και ενημέρωση".

02 από 04

Κάντε λήψη των νέων ρυθμίσεων του φορέα στο iPhone σας

Οι ρυθμίσεις του νέου φορέα θα μεταφορτωθούν γρήγορα. δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα. Θα εμφανιστεί μια γραμμή προόδου κατά τη διάρκεια της λήψης. Μην αποσυνδέετε το iPhone ενώ εκτελείται.

Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει ότι οι ρυθμίσεις του φορέα ενημερώθηκαν με επιτυχία. Στη συνέχεια, το iPhone σας θα συγχρονίσει και δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όπως συμβαίνει κανονικά όταν είναι συνδεδεμένο στο iTunes. Αφήστε αυτή τη διαδικασία να τρέξει.

Όταν ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός, θα δείτε ένα μήνυμα ότι είναι καλό να αποσυνδέσετε το iPhone σας. Πήγαινε και το κάνεις.

03 του 04

Επανεκκινήστε το iPhone σας

Τώρα πρέπει να επανεκκινήσετε το iPhone σας. Κάνετε αυτό πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας (θα το βρείτε στο πάνω μέρος του iPhone σας, στη δεξιά πλευρά). Στην οθόνη, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που λέει "ολίσθηση στην έξοδο". Να το κάνεις.

Αφού το iPhone σας είναι πλήρως ενεργοποιημένο, κάντε επανεκκίνηση πατώντας ξανά το κουμπί λειτουργίας.

04 του 04

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων MMS στο iPhone σας

Τώρα, πρέπει να ενεργοποιηθεί το MMS.

Επιστρέψτε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων: Όταν συνθέτετε ένα μήνυμα, πρέπει τώρα να δείτε ένα εικονίδιο κάμερας κάτω από το σώμα του μηνύματος. Πατήστε αυτό για να προσθέσετε μια εικόνα ή ένα βίντεο στο μήνυμά σας.

Επίσης, κατά την περιήγηση φωτογραφιών και βίντεο στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας, θα πρέπει τώρα να δείτε μια επιλογή για την αποστολή της φωτογραφίας ή του βίντεο μέσω MMS. Προηγουμένως, η μόνη επιλογή για αποστολή φωτογραφιών ήταν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συγχαρητήρια! Το iPhone σας είναι πλέον ικανό να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα εικόνας και βίντεο. Απολαμβάνω.