Πώς να εισαγάγετε την Downloaded Music στο iTunes

Όταν η ροή μουσικής και τα καταστήματα ψηφιακής μουσικής είναι τόσο δημοφιλή, η λήψη αρχείων MP3 από τον ιστό και η προσθήκη τους στο iTunes μπορεί να φαίνεται περίεργη. Αλλά κάθε μέρα, ειδικά εάν κάνετε λήψη ζωντανών ηχογραφήσεων συναυλιών ή ακούτε διαλέξεις, θα πρέπει να κατεβάσετε μεμονωμένα αρχεία.

Η εισαγωγή αρχείων μουσικής στο iTunes, ώστε να μπορείτε να τα συγχρονίσετε με τη συσκευή iOS ή να ακούσετε τη μουσική σας στον υπολογιστή σας είναι πολύ εύκολη. Παίρνει μερικά μόνο κλικ για να βρείτε και να εισαγάγετε τα αρχεία.

Πώς να προσθέσετε μουσική στο iTunes

 1. Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τη θέση των ληφθέντων αρχείων ήχου. Ενδέχεται να βρίσκονται στο φάκελο "Λήψεις" ή κάπου στην επιφάνεια εργασίας σας.
 2. Ανοίξτε το iTunes.
 3. Για να εισαγάγετε μια ομάδα του αρχείου ταυτόχρονα, κάντε κλικ στο μενού Αρχείο .
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στη βιβλιοθήκη .
 5. Εμφανίζεται ένα παράθυρο που σας επιτρέπει να περιηγείστε στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Πλοηγηθείτε στη θέση από την οποία προέρχονται τα αρχεία από το βήμα 1.
 6. Κάντε ένα μόνο κλικ στα αρχεία ή τους φακέλους που θέλετε να προσθέσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα (Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στα στοιχεία που θέλετε να προσθέσετε).
 7. Εμφανίζεται μια γραμμή προόδου, καθώς το iTunes επεξεργάζεται το αρχείο.
 8. Βεβαιωθείτε ότι η μουσική έχει προστεθεί ανοίγοντας την επιλογή Μουσική από το αναπτυσσόμενο μενού που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία. Στη συνέχεια, επιλέξτε Τραγούδια και κάντε κλικ στη στήλη Ημερομηνία προσθήκης για να δείτε τα πιο πρόσφατα τραγούδια που έχετε προσθέσει.

Όταν προσθέτετε τραγούδια, το iTunes θα πρέπει να τα κατηγοριοποιεί αυτόματα κατά όνομα, καλλιτέχνη, άλμπουμ κτλ. Εάν τα τραγούδια εισαχθούν χωρίς τον καλλιτέχνη και άλλες πληροφορίες , μπορείτε να αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο τις ετικέτες ID3 .

Πώς αντιγραφή μουσικής κατά την εισαγωγή στο iTunes

Συνήθως, όταν προσθέτετε μουσική στο iTunes, αυτό που βλέπετε στο πρόγραμμα είναι απλά αναφορές στην πραγματική θέση των αρχείων. Για παράδειγμα, αν αντιγράψετε ένα αρχείο από την επιφάνεια εργασίας σας στο iTunes, δεν μετακινείτε το αρχείο. Αντ 'αυτού, προσθέτετε μια συντόμευση στο αρχείο στην επιφάνεια εργασίας.

Αν μετακινήσετε το αρχικό αρχείο, το iTunes δεν μπορεί να το βρει και δεν θα μπορεί να το αναπαράγει μέχρι να το εντοπίσετε ξανά. Ένας τρόπος να αποφευχθεί αυτό είναι να έχει το iTunes να αντιγράφει τα αρχεία σε έναν ειδικό φάκελο. Στη συνέχεια, ακόμη και αν το πρωτότυπο μετακινηθεί ή διαγραφεί, το iTunes διατηρεί ακόμα ένα αντίγραφο του.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Στο iTunes, κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία (σε υπολογιστή) ή στο iTunes (σε Mac)
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Προτιμήσεις
 3. Κάντε κλικ στο στοιχείο Προχωρημένο
 4. Στην καρτέλα Για προχωρημένους, επιλέξτε Αντιγραφή αρχείων στο iTunes Media Folder κατά την προσθήκη στη βιβλιοθήκη.

Μόλις ενεργοποιηθεί, τα νέα τραγούδια που έχουν εισαχθεί προστεθούν στο φάκελο \ iTunes Media \ στο λογαριασμό του χρήστη. Τα αρχεία οργανώνονται με βάση τον καλλιτέχνη και το όνομα του άλμπουμ.

Για παράδειγμα, αν μεταφέρετε ένα τραγούδι που ονομάζεται "favoritesong.mp3" στο iTunes με ενεργοποιημένη αυτή τη ρύθμιση, θα μεταβεί σε ένα φάκελο όπως αυτό: C: \ Users \ [όνομα χρήστη] \ Μουσική \ iTunes \ iTunes Media \ [καλλιτέχνης] [album] \ favoritesong.mp3 .

Μετατροπή άλλων μορφών σε MP3

Δεν είναι όλα τα τραγούδια που κατεβάζετε από το διαδίκτυο σε μορφή MP3 (πιθανότατα θα βρείτε AAC ή FLAC αυτές τις μέρες). Εάν θέλετε να έχετε τα αρχεία σας σε διαφορετική μορφή, ο ευκολότερος τρόπος για να τα μετατρέψετε είναι να χρησιμοποιήσετε τον μετατροπέα ενσωματωμένο στο iTunes . Υπάρχουν επίσης δωρεάν ιστοσελίδες ή προγράμματα μετατροπής ήχου που μπορούν να κάνουν τη δουλειά.

Άλλοι τρόποι για να προσθέσετε μουσική στο iTunes

Φυσικά, η λήψη αρχείων MP3 δεν είναι ο μόνος τρόπος για να προσθέσετε μουσική στη βιβλιοθήκη σας. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν: