Γιατί χρειάζεστε αυτές τις 5 HTML επεξεργαστές για το iPad

Γράψτε και επεξεργαστείτε ιστοσελίδες ενώ είστε έξω και περίπου

Ενώ μπορεί να είναι δελεαστικό να χρησιμοποιείτε το iPad σας μόνο για να παρακολουθήσετε ταινίες και να διαβάσετε βιβλία, μην παραβλέπετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε αυτό. Αυτοί οι επεξεργαστές HTML καθιστούν δυνατή την εγγραφή και επεξεργασία ιστοσελίδων, αναρτήσεων ιστολογίου, εικόνων και πολλά άλλα. Μην κάνετε το λάθος να σκέφτεστε ότι αν έχετε μόνο το iPad σας, δεν μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε εργασία.

Αυτές οι πέντε εφαρμογές είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επεξεργαστείτε HTML και άλλα έγγραφα ιστού. Σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε ιστοσελίδες απευθείας από το iPad χωρίς να χρειάζεστε φορητό υπολογιστή ή άλλο ενδιάμεσο βήμα. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές είναι συντάκτες κειμένων που απαιτούν βασικές γνώσεις HTML, αλλά δεν είναι όλοι τους.

01 από 05

HTML & HTML5 Editor

Ο HTML & HTML5 Editor είναι ένας εύκολος στη χρήση επεξεργαστής κώδικα πηγής για συσκευές iOS. Υποστηρίζει χρωματισμό κώδικα HTML, αυτόματη συμπλήρωση και ανίχνευση πληροφοριών. Διαθέτει λειτουργία προεπισκόπησης αρχείου και υποστήριξη για επαναφορά και αναίρεση. Τα αρχεία υποστηρίζονται αυτόματα κατά την εργασία σας.

Με τον HTML & HTML5 Editor μπορείτε να προβάλετε, να αντιγράψετε, να μετακινήσετε, να μετονομάσετε, να στείλετε email και να διαγράψετε αρχεία και φακέλους. Εισαγάγετε φωτογραφίες και εξαγάγετε αρχεία από ένα συμπιεσμένο αρχείο .zip.

Απαίτηση: iOS 8 ή νεότερη έκδοση. Περισσότερο "

02 του 05

Δημιουργός ιστοτόπων αυγών HTML

Ευγένεια εικόνας HTML Δημιουργός ιστοσελίδας αυγών HTML

Το HTML Egg Website Creator είναι ένας πολύ μικρός επεξεργαστής WYSIWYG χωρίς κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε ιστοσελίδες χωρίς να γνωρίζετε το HTML. Χρησιμοποιήστε χειρονομίες αφής για να προσθέσετε εικόνες, κείμενο και συνδέσμους στον ιστότοπό σας. Η εφαρμογή συγχρονίζεται με την έκδοση επιφάνειας εργασίας της εφαρμογής σε Mac για ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εργασίας.

Το HTML Egg Website Creator συνοδεύεται από επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα για να ξεκινήσετε ή μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα κενό καμβά. Προσθέστε την ενσωμάτωση widget με το YouTube, το Facebook και το Twitter.

Απαίτηση: iOS 8 ή νεότερη έκδοση Περισσότερα »

03 του 05

Espresso HTML

Οι κωδικοποιητές σε επίπεδο εισόδου θα είναι ευχαριστημένοι με την εφαρμογή HTML Espresso, έναν απλό επεξεργαστή HTML και JavaScript για τη δοκιμή σεναρίων και ιστοσελίδων. Οι έμπειροι προγραμματιστές μπορούν να κάνουν πρωτότυπες ιστοσελίδες ενώ βρίσκονται μακριά από τους υπολογιστές τους. Είναι εξαιρετικό για πειραματισμό και μάθηση κωδικοποίησης.

Απαίτηση: iOS 5 ή νεότερη έκδοση Περισσότερα »

04 του 05

FTP On The Go PRO

Εικόνα ευγένεια FTP στο Go PRO

Ίσως να μην σκεφτείτε FTP On The Go PRO στην αρχή όταν σκέφτεστε τους επεξεργαστές HTML για το iPad, αλλά αυτός ο πελάτης FTP έχει όλα όσα πιθανώς χρειάζεστε και πολλά άλλα. Αν και δεν έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά, όπως η σύνταξη που υπογραμμίζει ότι μπορεί να θέλετε, έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι άλλοι επεξεργαστές HTML δεν μοιάζουν με γραφικά επεξεργασίας μέσα στην εφαρμογή.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να προβάλετε και να επεξεργαστείτε αρχεία HTML, CSS, JS, PHP και ASP. Χρησιμοποιήστε το όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου και χρειάζεται να επεξεργαστείτε ένα αρχείο ή όταν θέλετε να δείτε ένα έγγραφο στο διακομιστή.

Απαίτηση: iOS 8 ή νεότερη έκδοση Περισσότερα »

05 του 05

Κείμενο επεξεργασίας κώδικα 6

Παρόλο που δεν είναι μόνο ένας επεξεργαστής HTML, αυτός ο γρήγορος και ευέλικτος κώδικας, κείμενο και επεξεργαστής σήμανσης υποστηρίζει την επισήμανση σύνταξης για περισσότερες από 80 γλώσσες προγραμματισμού και σήμανσης. Ο Textastic Code Editor 6, με μια διαχωρισμένη προβολή στο iPad, μια κονσόλα JavaScript και ζωντανές προεπισκοπήσεις στο Safari, υποστηρίζει FTP, WebDAV, Dropbox, Google Drive και άλλα μαζί με το iCloud Drive.

Απαίτηση: iOS 10 ή νεότερη έκδοση Περισσότερα »