Οι πολιτικοί και ο Ιστός: 15 εξωφρενικές προσφορές

Καθώς ο ιστός καθίσταται όλο και πιο πανταχού παρόν μέρος του πολιτισμού μας γενικά, θα το ακούμε όλο και περισσότερο από τους εκλεγμένους αξιωματούχους μας. Για καλό ή για κακό, αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολλά να πουν για τον Παγκόσμιο Ιστό , πολλοί από αυτούς είναι αρκετά τεχνολογικά καταρτισμένοι (και πολλοί με εντυπωσιακά κενά στις γνώσεις τους για το Διαδίκτυο ). Εδώ είναι μερικά μόνο αποσπάσματα από πολιτικούς και άλλους ανθρώπους στο δημόσιο μάτι που σχετίζονται με την online ζωή.

Η Hilary Clinton, πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ

(ως απάντηση στο Donald Trump στο Twitter): "Διαγραφή του λογαριασμού σας".

Donald Trump, υποψήφιος προεδρεύων των ΗΠΑ

"Το ISIS προσλαμβάνει μέσω του Διαδικτύου. Το ISIS χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο καλύτερα από ότι χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο και ήταν η ιδέα μας. Θέλω να βρω τους λαμπρούς ανθρώπους από το Silicon Valley και άλλα μέρη και να καταλάβω πως ο ISIS δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνουν ... Πρέπει να πάμε να δούμε τον Bill Gates και πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους που πραγματικά καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Πρέπει να τους μιλήσουμε, ίσως σε ορισμένους τομείς, για το κλείσιμο του Διαδικτύου με κάποιο τρόπο. Κάποιος θα πει, «Ελευθερία λόγου, ελευθερία λόγου». Αυτοί είναι ανόητοι άνθρωποι. Έχουμε πολλούς ανόητους ανθρώπους. "

Donald Rumsfeld, πρώην Υπουργός Άμυνας

Ω καλοσύνη μου, τι μπορείτε να αγοράσετε από το Διαδίκτυο από την άποψη της γενικής φωτογραφίας. Ένας εκπαιδευμένος πίθηκος μπορεί να ξέρει ένα πάρα πολύ από αυτό που συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο, απλά με το ποντίκι του, για ένα σχετικά μικρό κόστος.

Jimmy Carter, πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών

Η παγκοσμιοποίηση, όπως ορίζεται από πλούσιους ανθρώπους σαν εμάς, είναι ένα πολύ ωραίο πράγμα ... μιλάτε για το Διαδίκτυο, μιλάτε για κινητά τηλέφωνα, μιλάτε για υπολογιστές. Αυτό δεν επηρεάζει τα δύο τρίτα των ανθρώπων του κόσμου.

Χίλαρι Κλίντον, υπουργός, πρώην κυρία

Τόσο ο αμερικανικός λαός όσο και τα έθνη που λογοκρίνουν το Διαδίκτυο πρέπει να καταλάβουν ότι η κυβέρνησή μας έχει δεσμευθεί να βοηθήσει στην προώθηση της ελευθερίας του Διαδικτύου.

Bob Dole, Γερουσιαστής

Το διαδίκτυο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε στο διαδίκτυο.

Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα

Το Διαδίκτυο δεν εφευρέθηκε από μόνο του. Η κυβερνητική έρευνα δημιούργησε το Διαδίκτυο έτσι ώστε όλες οι εταιρείες να μπορούν να βγάλουν χρήματα από το Διαδίκτυο. Το θέμα είναι ότι, όταν πετύχουμε, πετυχαίνουμε χάρη στην προσωπική μας πρωτοβουλία, αλλά και επειδή κάνουμε τα πράγματα μαζί.

Dan Quayle, πρώην αντιπρόεδρος

Αν ο Αλ Γκορ εφευρέθηκε στο Διαδίκτυο, εφευρέθη ο έλεγχος ορθογραφίας.

Αλ Γκορ, πρώην αντιπρόεδρος

Την ημέρα που έκανα αυτή τη δήλωση, σχετικά με την εφεύρεση του διαδικτύου , ήμουν κουρασμένος γιατί ήμουν μέχρι όλη τη νύχτα εφευρίσκοντας τη βιντεοκάμερα.

Το Διαδίκτυο εξουσιοδοτεί τα άτομα να διαδραματίσουν πιο ενεργό ρόλο στην πολιτική διαδικασία, όπως εκδηλώθηκε η εκστρατεία του Ομπάμα.

Herman Cain, Προεδρικός υποψήφιος για το 2012

Η παρουσία μου στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και στο Διαδίκτυο είναι πολύ μεγαλύτερη από πολλούς άλλους υποψηφίους, συμπεριλαμβανομένου του Mitt Romney. Έτσι, όταν παίρνετε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και παίρνετε το κίνημα των πολιτών του Τσάι, έχετε έναν συνδυασμό εκεί που, ειλικρινά, πριν από 10 χρόνια, δεν θα είχα την ευκαιρία.

John Sununu, πρώην αρχηγός του Λευκού Οίκου

Το Διαδίκτυο θα κερδίσει γιατί είναι αμείλικτη. Όπως ένας κανίβαλος, το ενεργοποιεί ακόμη και το δικό του. Παρόλο που πρώιμες πύλες όπως η Prodigy και η AOL επωφελήθηκαν κάποτε από την πρώτη θέση τους, οι ανταγωνιστές τους ξεπέρασαν καθώς η τεχνολογία και οι προτιμήσεις των καταναλωτών άλλαξαν.

Όχι επειδή η ατμομηχανή έχει κάποια εφεύρεση διακόπτει επιχειρηματικά μοντέλα όπως το Διαδίκτυο. Ολόκληρες οι βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της διανομής μουσικής, των καταλόγων κίτρινων σελίδων, των σταθερών τηλεφώνων και των τηλεομοιοτυπικών συσκευών, έχουν αναταχθεί ριζικά από την ψηφιακή επανάσταση.

Μπιλ Κλίντον, πρώην Πρόεδρος

Επειδή πρωτίστως από τη δύναμη του Διαδικτύου, οι άνθρωποι με μέτρια μέσα μπορούν να συγκροτηθούν και να συσσωρεύσουν τεράστια ποσά χρημάτων που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο για κάποιο δημόσιο καλό αν συμφωνούν όλοι.

Jack Kemp, πρώην Γραμματέας Στέγασης

Νομίζω ότι ο Μπους κατανοεί το Διαδίκτυο και την απίστευτη επέκταση του παγκόσμιου ηλεκτρονικού εμπορίου .

Ron Wyden, γερουσιαστής του Όρεγκον

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε μεταξύ μας, τον τρόπο που μαθαίνουμε για τον κόσμο και τον τρόπο που διεξάγουμε επιχειρήσεις.

Ως μέλη του Κογκρέσου, μπορούμε τώρα να συνεργαστούμε με τους εκλογείς μας μέσω online καινοτομιών όπως το Huffington Post, ενώ μια μικρή επιχείρηση στο αγροτικό Όρεγκον μπορεί να χρησιμοποιήσει το Internet για να βρει πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Σιμόν Πέρες, Πρόεδρος του Κράτους του Ισραήλ

Το Διαδίκτυο, το Facebook και το Twitter δημιούργησαν μαζικές επικοινωνίες και κοινωνικούς χώρους που τα καθεστώτα δεν μπορούν να ελέγξουν.

Barney Frank, Αντιπρόσωπος των ΗΠΑ

Το αριστερό και το δεξί ζουν σε παράλληλους κόσμους. Το δικαίωμα ακούει να μιλάει ραδιόφωνο, το αριστερό στο Διαδίκτυο και απλά ενισχύουν το ένα το άλλο. Δεν έχουν αίσθηση πραγματικότητας. Έχω τώρα μια φιλοδοξία: να συνταξιοδοτηθούν πριν γίνει απαραίτητο να τιτλοφορούν .

Κόφι Ανάν, πρώην Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών

Δεν μπορούμε να περιμένουμε τις κυβερνήσεις να το κάνουν όλα. Η παγκοσμιοποίηση λειτουργεί σε χρόνο Internet. Οι κυβερνήσεις τείνουν να κινούνται αργά από τη φύση επειδή πρέπει να οικοδομήσουν πολιτική στήριξη για κάθε βήμα.

Dennis Hastert, πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επιδιώκει να ελέγχει και να ρυθμίζει το Διαδίκτυο, αλλά το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει αυτό το Κογκρέσο είναι να καταπνίξει τη δημόσια συζήτηση στο διαδίκτυο.

Τζέρι Μπράουν, κυβερνήτης της Καλιφόρνιας

Μου αρέσουν υπολογιστές. Μου αρέσει το Διαδίκτυο. Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Μην παραπλανούνται, όμως, να πιστεύετε ότι αυτές οι τεχνολογίες είναι κάτι άλλο από τις πτυχές ενός εκφυλισμένου οικονομικού συστήματος.