Προβολές ταινιών με την Google

Εύρεση τοπικών θεάτρων και λίστας ταινιών και προβολών με τη σύνταξη Google

Αντί να πηγαίνετε σε μια τοποθεσία Web που αναφέρει τοπικές ταινίες και ώρες προβολής, μπορείτε να μάθετε πότε ένα θέατρο κοντά σας παίζει μια ταινία με ένα γρήγορο και εύκολο βήμα στο Google.

Βρείτε τοπικές προβολές ταινιών με το Google

Η σύνταξη για αυτό το Google hack είναι ταινία: ακολουθούμενη από ένα προαιρετικό όνομα ταινίας και το όνομα της πόλης σας και την κατάσταση ή τον ταχυδρομικό κώδικα. Τοποθετήστε τα κενά μεταξύ των λέξεων. Η κεφαλαιοποίηση δεν έχει σημασία. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να βρείτε τοπικές καταχωρίσεις του The Hunger Games στο Σιάτλ με αναζήτηση για:

ταινία: τα παιχνίδια της πείνας Seattle, wa

Σημείωση: Η Google δεν συγχωρεί με την ορθογραφία των ονομάτων ταινιών. Πρέπει να γράψετε την ταινία με τον τρόπο που εμφανίζεται, αν και μπορείτε να αφήσετε τις λέξεις που συνήθως αγνοεί η Google, όπως το "a" ή "το." Η ίδια αναζήτηση θα λειτουργούσε ως εξής:

ταινία: παιχνίδια πείνας 98101

Όχι μόνο η προβολή των προβολών της λίστας Google σε θέατρα κοντά σε αυτήν την τοποθεσία, αν υπάρχουν, σας παρουσιάζει επίσης τις μέσες κριτικές ταινιών. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην βαθμολογία στα αριστερά για να δείτε πιο συγκεκριμένες κριτικές που τραβήχτηκαν από διάφορες πηγές επαγγελματικών ανασκοπήσεων.

Τώρα, θυμηθείτε πώς η Google δεν συγχωρεί για την ορθογραφία σε αυτό; Δεν συγχωρεί ούτε το χρονοδιάγραμμα . Εάν δεν υπάρχουν κοντινά θέατρα που να δείχνουν την ταινία σας, πρόκειται να πει "Εισαγάγετε μια έγκυρη τοποθεσία" αντί να σας δώσουμε την πιο χρήσιμη υπόδειξη ότι τα Παιχνίδια Πείνας εγκατέλειψαν θέατρα πριν από χρόνια. Δεν θα σας πει επίσης ότι μια ταινία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Αυτό είναι πιθανώς ένα ζήτημα με τον τρόπο με τον οποίο τα δεδομένα μοιράζονται σε κινηματογραφικές αίθουσες. Αν δεν επιθυμείτε έναν πολύ συγκεκριμένο τίτλο, ίσως θελήσετε να αφήσετε τη σύνταξή σας χωρίς λέξεις-κλειδιά.

ταινία: 98101

ή

ταινία: Seattle, wa

ή με μια πόλη που δεν θα μπερδευτεί εύκολα με κάποιον άλλο

ταινία: Seattle ταινία: chicago

Τα παραπάνω παραδείγματα θα σας δώσουν λιγότερη ενόχληση και καλύτερες πιθανότητες για αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα ομαδοποιούνται από το θέατρο και αναφέρονται ανάλογα με την απόσταση από την τοποθεσία αναζήτησης σας, πλησιέστερα πρώτα. Εάν εξακολουθείτε να μην βλέπετε την ταινία σας, δοκιμάστε μια κανονική αναζήτηση Google για τον τίτλο της ταινίας, για να δείτε εάν δεν έχει ακόμη κάνει πρεμιέρα ή έχει ήδη εγκαταλείψει τις αίθουσες.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο του χάρτη δίπλα σε μια κινηματογραφική αίθουσα για να ανοίξετε τους Χάρτες Google και να βρείτε οδηγίες οδήγησης στην ταινία. Κάντε κλικ στο όνομα του θεάτρου για να δείτε όλες τις ταινίες που παίζουν σε αυτό το θέατρο, καθώς και κριτικές για αυτές τις ταινίες. Υπάρχουν επίσης συνήθως συνδέσεις με IMDb καταχωρίσεις και ρυμουλκούμενα για κάθε ταινία.

Το Google Now για την εύρεση προβολών ταινιών

Αν χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο Android, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καμία από αυτές τις συνταγές Google. Αντ 'αυτού, ζητήστε απλώς από το Google Now να βρει ταινίες κοντά σας. Το Google Now έχει πολλή ευελιξία, οπότε κάποιες παραλλαγές του "OK Google, ποιες ταινίες παίζουν;" θα σας δείξει συνήθως ταινίες που παίζουν κοντά στην τρέχουσα τοποθεσία σας.