Οι 8 καλύτεροι φορτιστές USB-C που αγοράζουν το 2018

Σιγουρευτείτε ότι έχετε αποξηραστεί συνεχώς

Το USB-C έχει γίνει το νέο πρότυπο για τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές και άλλα είδη ηλεκτρονικών. Με πιο γρήγορες μεταφορές δεδομένων σε σχέση με προηγούμενους τύπους εισόδου USB, καθώς και ταχύτερη φόρτιση και έξοδο οθόνης 4K, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι συνεργάτες όπως το Google και η Apple έχουν πηδήσει στο τρένο USB-C. Πάρτε μπροστά από το παιχνίδι με τη λίστα με τους καλύτερους φορτιστές USB-C.

Μελλοντική προστασία για τα επόμενα χρόνια, ο φορτιστής Aukey USB-C παρέχει απόδοση ισχύος 46 W μέσω USB-C 3.0 για τη φόρτιση και επαναφόρτιση όλων των σημαντικών συσκευών σας. Εκτός από την ισχύ φόρτισης 46 W, το Aukey περιλαμβάνει επίσης μια θύρα USB 10,5 W που τροφοδοτεί οποιοδήποτε ηλεκτρονικό USB 5V με έξοδο έως 2,1 A για ένα συνολικό σύνολο 56,5 watts συνολικής ισχύος φόρτισης. Ευτυχώς, τα ηλεκτρονικά σας προστατεύονται από όλο αυτό το χυμό μέσω ενσωματωμένων διασφαλίσεων που βοηθούν στην αποτροπή τους από υπερθέρμανση ή υπερφόρτιση και προκαλώντας βλάβη διαρκείας.

Τελικά, το Aukey και η δυναμική προσαρμογή εξόδου του μπορεί να παρέχει αρκετή φόρτιση για να γεμίσει μια κενή μπαταρία iPhone 8 σε 50% σε λιγότερο από 30 λεπτά ενώ φορτίζει ένα συμβατό με USB-C MacBook ή MacBook Pro σε πλήρη ταχύτητα. Συμπαγές σε μέγεθος, το Aukey προσθέτει ένα πτυσσόμενο βύσμα, το οποίο παρέχει επιπλέον φορητότητα για εύκολη συγκόλληση σε μια τσάντα ημέρας ή ακόμα και σε μια τσέπη.

Ο φορτιστής / προσαρμογέας τοίχου iClever USB Type-C 30W είναι μια εξαιρετική επιλογή που δεν θα σπάσει την τράπεζα. Έτοιμο για ασφαλή φόρτιση σε διάφορες τάσεις, το iClever αντιμετωπίζει εύκολα τα ηλεκτρονικά 5V, 9V, 12V, 15V και 20V για ασφαλή και αξιόπιστη φόρτιση. Ενσωματωμένες ανθεκτικές στη θερμότητα διασφαλίσεις λειτουργούν για να διασφαλίσετε ότι δεν μπορείτε να υπερθερμάνετε ή να υπερφορτίσετε τη συσκευή σας και να προκαλέσετε βλάβη. Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός επιτρέπει την ολίσθηση των οδόντων φόρτισης όταν δεν χρησιμοποιούνται για εύκολη αποθήκευση. Επιπλέον, το iClever έχει ενσωματωμένη προστασία βραχυκυκλώματος και υπερβολικής τάσης για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ειρήνη στους ιδιοκτήτες. Με μια μόνο θύρα USB-C διαθέσιμη, η φόρτιση μιας συσκευής κάθε φορά δεν είναι πάντα ιδανική, αλλά για την τιμή είναι δύσκολο να κερδίσετε την ποιότητα και την αξιοπιστία του φορτιστή 30W της iClever.

Όταν πρόκειται για τη φόρτιση φορητών υπολογιστών, πρόκειται να θέλετε ισχύ και αυτό είναι ακριβώς που φέρνει στο τραπέζι το φορτιστή Anker Premium 5-Port USB Type-C. Με μία μόνο θύρα USB-C για την τροφοδοσία συσκευών έως και 30 W κάθε φορά, υπάρχουν τέσσερις πρόσθετες θύρες PowerIQ που μπορούν να φορτίζουν με έξυπνο τρόπο τις συσκευές σας έως 2,4 A ανά θύρα. Όλες αυτές οι θύρες συνδυάζονται για ταυτόχρονη φόρτιση έως και πέντε συσκευών τη φορά από μια μόνο πρίζα τοίχου. Η έξυπνη φόρτιση του Anker μέσω USB έδειξε ότι μπορεί να πάρει ένα MacBook 2016 και αργότερα και να παραδώσει μια χρέωση από 1 έως 100 τοις εκατό σε λιγότερο από δύο ώρες. Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας βοηθούν στην ανίχνευση και παράδοση της προστασίας από υπερτάσεις και του ελέγχου της θερμοκρασίας. Μετράει 3,3 x 2,6 x 1,1 ίντσες.

Ως ένας από τους πρώτους κατασκευαστές laptop που υιοθετούν ευρέως τη μέθοδο φόρτισης USB-C, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο προσαρμογέας τροφοδοσίας 61W της Apple αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία. Παρέχοντας έξοδο ισχύος μεγαλύτερη από 61 W, αυτός ο φορτιστής USB-C χειρίζεται 13 και 15-ιντσών 2016 και αργότερα MacBook και MacBook Pro μονάδες με aplomb. Για τους ιδιοκτήτες της Apple που κατέχουν το ξεχωριστά αγορασμένο USB-C σε καλώδιο κεραυνών, ο προσαρμογέας 61W θα ενεργοποιήσει τα iPads (συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων iPad 10,5 και 12,9 ιντσών) και τα iPhones ταχύτερα από τις συνήθεις μεθόδους φόρτισης ή ασύρματης σύνδεσης. Η τυπική ποιότητα προϊόντων της Apple ξεχωρίζει: Ο προσαρμογέας 61W αισθάνεται ανθεκτικός και ικανός, παρόλο που ζυγίζει μόνο οκτώ ουγγιές. Μετρούμενος 4.1 x 4.2 x 2.4 ίντσες, το 61W της Apple παραμένει μια μεσαίου μεγέθους επιλογή στην κατηγορία και αποθηκεύεται εύκολα σε σακίδιο ή τσάντα μεταφοράς για εύκολη μεταφορά.

Με ένα τεράστιο διαθέσιμο τροφοδοτικό ισχύος 72 W, ο φορτιστής USB με 4 καλώδια Cable Matters είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κολλήσετε σε μια πρίζα τοίχου και να τροφοδοτήσετε ταυτόχρονα τέσσερις συσκευές. Εκτός από την είσοδο USB-C που παρέχει συνολική ισχύ 60W, οι τρεις πρόσθετες εισόδους USB μπορούν να μεταφέρουν έως 3Α ισχύ για συσκευές 5V έως 20V μέσω των θύρας φόρτισης USB-A 12W. Οι συσκευές, όπως το iPhone X, το iPhone 8, το Samsung Galaxy S8 και το Nintendo Switch, μπορούν να χρεώνονται δίπλα-δίπλα με φορητό υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των Apple, Lenovo και άλλων κατασκευαστών φιλικών προς το USB-C. Πέρα από την ισχύ, τα καλωδιακά θέματα προσέθεσαν προστασία από υπέρταση, υπέρταση και βραχυκύκλωμα για να αποφευχθεί η υπερφόρτιση όλων των συσκευών σας. Με τη μέτρηση μεγέθους 6,6 x 4,3 x 1,5 ίντσες και βάρους 13,3 ουγκιές, το μοντέλο USB-C Cable Matters είναι υγιές σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό με παρόμοιες τιμές, αλλά λόγω της σχέσης τιμής-απόδοσης, είναι δύσκολο να παραβλεφθεί.

Ολοκληρωμένη με διπλές θύρες Quick-Charging USB-C 3.0 και τέσσερις θύρες USB-A AiPower Adaptive, ο φορτιστής τοίχου USB της Aukey είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες smartphone. Με ενσωματωμένες διασφαλίσεις για την αποφυγή υπερβολικού ρεύματος ή υπερθέρμανσης, αυτός ο φορτιστής έξι θυρών υποστηρίζεται από εγγύηση 24 μηνών. Πέρα από την ασφάλεια, η AiPower της Aukey είναι η καινοτόμος λύση της εταιρείας να φορτίζει με έξυπνο τρόπο τις συσκευές σας ρυθμίζοντας την ισχύ εξόδου ώστε να ταιριάζει με τις μοναδικές ανάγκες φόρτισης κάθε συσκευής. Με χρέωση 2,4A ανά θύρα USB-A, το Aukey διασφαλίζει ότι κάθε smartphone θα φορτίζεται μόνο με την ασφαλέστερη μέγιστη διαθέσιμη τιμή επαναφόρτισης. Η πρόσθετη προσθήκη του Quick Charge 3.0 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τετραπλάσια ισχύ φόρτισης από τη συμβατική φόρτιση και είναι πάνω από 45% ταχύτερη από την Quick Charge 2.0 σε θύρες USB-C και USB-A. Το Aukey μπορεί να χειριστεί επιπρόσθετα τη φωτογραφική μηχανή, τα ακουστικά, τα δισκία και τα ηχεία Bluetooth με την τεχνολογία ασφαλούς φόρτισης για μια καταπληκτική λύση all-in-one.

Οι πρίζες στο σπίτι δεν είναι ο μόνος τόπος που ένας φορτιστής USB-C μπορεί να έρθει σε χρήση. Το αυτοκίνητό σας αξίζει και κάποια αγάπη. Ευτυχώς, ο φορτιστής αυτοκινήτου USB-C 3.1 της Maxboost απαντά στην κλήση με καθολικές δυνατότητες που μπορούν να χειριστούν τα προϊόντα iPhone, Samsung, HTC και Nintendo χωρίς να χτυπήσουν τα μάτια. Η συμπερίληψη του Quick Charge 3.0 επιτρέπει τους χρόνους φόρτισης να είναι πάνω από τέσσερις φορές πιο γρήγορους από τους τυπικούς φορτιστές. Ευτυχώς, το Maxboost είναι συμβατό με τις συσκευές Quick Charge 1.0 και 2.0 με ενσωματωμένα μέτρα ασφαλείας που αποτρέπουν την υπερβολική φόρτιση και την υπερθέρμανση για λίγο επιπλέον μυαλό.

Ενώ μερικοί φορτιστές USB-C συνδέονται απευθείας σε τοίχο, άλλοι φέρνουν τον τοίχο σε σας, όπως συμβαίνει με το φορτιστή PowerCore + 26800 30W της Anker. Με περισσότερα από 26.800mAhs δύναμης επί του σκάφους, το Anker μπορεί να παραδώσει επτά πλήρεις κύκλους φόρτισης στα περισσότερα smartphones και τουλάχιστον δύο πλήρεις χρεώσεις για iPad και συγκριτικά μεγέθους tablet Android.

Σχετικά με το ταξίδι, το PowerCore + μετρά ένα σακίδιο πλάτης 6.5 x 3.1 x 0.9 ίντσες σε βάρος κατά βάρος 1,3-λιβρών. Ευτυχώς, το PowerCore + δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να επαναφορτίσει με δική του ευγένεια τον φορτιστή τοίχου 30W USB-C που μπορεί να ξαναγεμίσει ολόκληρη την μπαταρία μέσα σε λίγο περισσότερο από τέσσερις ώρες.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .