Οι 8 καλύτεροι αστυνομικοί σαρωτές που αγοράζουν το 2018

Μείνετε ενημερωμένοι με αυτά που συμβαίνουν γύρω σας

Με όλους τους τρόπους παρακολούθησης των τρεχόντων γεγονότων στην κοινότητά σας στη σημερινή συνδεδεμένη κοινωνία, λίγες μέθοδοι το κάνουν καλύτερα από έναν αστυνομικό σαρωτή για άμεση ενημέρωση. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι τα περισσότερα από αυτά τα γεγονότα δεν θα δουν ποτέ το φως της ημέρας ή να είναι η κορυφαία ιστορία των ειδησεογραφικών ειδήσεων, αλλά ένας αστυνομικός σαρωτής μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία γεγονότα. Προσθέστε από πρώτο χέρι τη γνώση των τρεχουσών καιρικών συνθηκών και των οδικών συνθηκών και υπάρχουν πολλαπλά οφέλη για την κατοχή αυτής της ακόμα βιώσιμης τεχνολογίας. Δύο εταιρείες (Whistler και Uniden) είναι οι ηγέτες στο χώρο, διαβάστε έτσι τις διαφορές τους και επιλέξτε ποια θα λειτουργήσει καλύτερα για τις ανάγκες σας. Αλλά, πριν αγοράσετε, ίσως να θέλετε να είστε βέβαιοι ότι η περιοχή που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε, ο αστυνομικός σαρωτής δεν έχει κρυπτογραφημένα ραδιόφωνα (ή αλλιώς μπορεί να ακούσετε κάποια σιωπή).

Διαθέτοντας απλό προγραμματισμό κώδικα ZIP με προ-φορτωμένες επιλογές στις ΗΠΑ και τον Καναδά, το TRX-1 της Whistler θέτει το πρότυπο για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να δουλέψουν άλλοι αστυνομικοί σαρωτές. Με ένα ειδικό πλήκτρο SKYWARN και καιρού, καθώς και την ικανότητα να ακούτε τόσο τα κανάλια ψηφιακής φάσης I όσο και τη φάση II, το TRX-1 είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και έτοιμο για δράση. Το πλήρες αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό περιλαμβάνει εύχρηστες επιλογές όπως σάρωση, παύση, επιλογή, καθώς και πλήρεις έλεγχοι πλοήγησης.

Το TRX-1 θα αναλάβει όλες τις AM, FM και ψηφιακές συχνότητες, καθώς και την καταγραφή αναλογικών σημάτων για να καλύψει την πλήρη εξάπλωση των μη κρυπτογραφημένων επικοινωνιών μέσω των οποίων η αστυνομία παραμένει σε επαφή. Συνολικά, ο σαρωτής και η πραγματική σάρωση είναι πολύ γρήγοροι με ποιότητα φωνής που συνορεύει με εξαιρετική. Ο ενσωματωμένος χώρος καρτών microSD προσφέρει αρκετή επιπλέον μνήμη για να συνεχίσει τη φόρτωση σε αποθηκευμένους ταχυδρομικούς κώδικες ή να καταγράψει τη δράση όπως συμβαίνει, καθώς και να φορτίσει ένα εύκολο στη χρήση miniUSB, το οποίο μπορεί εύκολα να τροφοδοτηθεί από οποιοδήποτε φορτιστή USB.

Για να μην ξεπεράσει ο αδελφός του, ο επιτραπέζιος ψηφιακός σαρωτής Whistler TRX-2 προσφέρει ένα διαφορετικό σύνολο χαρακτηριστικών από το TRX-1, αλλά με σχεδόν την ίδια συνολική τελειότητα. Με απλό προγραμματισμό φερμουάρ με προ-φορτωμένα δεδομένα από την Αμερική και το Καναδά σε μια συμπεριλαμβανόμενη κάρτα microSD, μπορείτε να απολαύσετε πολλά από το κουτί. Συγκεκριμένα, υπάρχουν ακόμα καλύτερα νέα με εύκολη ενημέρωση λογισμικού μέσω ενός λογισμικού που μεταφορτώνεται ακριβώς στην άνεση του σπιτιού σας. Ο σχεδιασμός που βασίζεται σε επιτραπέζιους υπολογιστές ζυγίζει 2,1 λίβρες, οπότε σίγουρα δεν είναι χειρός ακόμα και με τη λαβή μεταφοράς, η οποία χρησιμεύει επίσης ως μικρός ανελκυστήρας κατά την τοποθέτηση σε μια επίπεδη επιφάνεια. Επιπλέον, υπάρχει ένα ειδικό κουμπί SKYWARN και καιρός για να αναγγείλετε τον κακό καιρό που έχει ως στόχο να παραδώσει την αναφορά πολύ πριν τα τοπικά νέα σας. Με το πλήθος των ψηφιακών δυνατοτήτων, το TRX-2 προσφέρει μια σειρά από κανάλια, μεγάλη γκάμα συνολικά και ένα ποιοτικό προϊόν που αξίζει τον κόπο του.

Ως σαρωτής πλήρως ψηφιακών καναλιών (μπορεί να σαρώσει και να αποθηκεύσει μεμονωμένες ομάδες συζήτησης), το Whistler WS1080 προσφέρει πλήρη υποστήριξη για τη σάρωση των ψηφιακών δικτύων Motorola P25, Phase I και Phase II, συν τα δίκτυα X2-TDMA. Το πληκτρολόγιο πολλαπλών λειτουργιών το καθιστά ιδανικό για χειρισμό με το ένα χέρι και το παρεχόμενο πληκτρολόγιο πλοήγησης είναι χρήσιμο για την επιλογή και αποθήκευση δικτύων επιλογής. Με δυνατότητα αποθήκευσης 200 διαφορετικών διαμορφώσεων σαρωτή, το WS1080 επιτρέπει επίσης την καταγραφή από αντικείμενα που μπορούν να σαρωθούν, τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν σε μια μορφή αρχείου συμβατή με τα Windows για αναπαραγωγή αργότερα. Εάν υπάρχει ένα κομμάτι άσχημων ειδήσεων με το WS1080, οι ηλεκτρονικές αναφορές συνδέουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τέσσερις μονάδες AA για να είναι αρκετά σύντομες, οπότε η διατήρηση σταθερής τροφοδοσίας γύρω από το σπίτι είναι απαραίτητη, αν ακούτε αρκετά συχνά.

Με τη δυνατότητα σύνδεσης με δημόσια ασφάλεια, στρατιωτικά αεροσκάφη και αγωνιστικά κανάλια σαρωτή, το BC75XLT της Uniden είναι μια καταπληκτική επιλογή για τους οπαδούς του αναλογικού σαρωτή. Η ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης είναι δευτερεύουσα και εντοπίζει γρήγορα κανάλια αστυνομίας, πυρκαγιάς, θαλάσσης, αέρα, καιρού και πολλά άλλα, γεγονός που καθιστά το BC125AT ένα πολύ αναλογικό σαρωτή pick-and-go. Η δυνατότητα αποθήκευσης 300 καναλιών στη μνήμη του σαρωτή ή 30 κανάλια συνολικά σε 10 χωριστές τράπεζες επιτρέπει την εύκολη σάρωση για τρέχουσες μεταδόσεις σε κάθε αποθηκευμένο κανάλι. Επιπλέον, η συμπερίληψη της τεχνολογίας λήψης κλήσεων Close Call RF βοηθά το BC75XLT στην αναγνώριση και ανίχνευση κοντινών μεταδόσεων, ακόμη και αν δεν έχουν προ-προγραμματιστεί σε κανάλι. Με τη βοήθεια δύο μπαταριών AA, ο ανιχνευτής 14,4-ουγκιών είναι ελαφρύς και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στο χέρι με εξαιρετική λήψη, όσο βρίσκεστε σε περιοχή ισχυρών σημάτων.

Κυκλοφόρησε το 2014, ο ψηφιακός φορητός σαρωτής σειράς BCD436P HomePatrol της Uniden έχει σχεδιαστεί για το πλήθος των σκληροπυρηνικών σαρωτών. Με περισσότερη από 4GB μνήμης για τη λήψη κλήσεων RF Close Call και τη βελτιωμένη δυναμική μνήμη με στενότερη λήψη, το Uniden προσφέρει ένα πλήρες σύστημα που είναι περισσότερο από άνετο στο χέρι σας. Επιπλέον, η συνδεσιμότητα GPS, οι εξαιρετικά μεγάλες λειτουργίες προβολής και ανακάλυψης βοηθούν αυτόν τον προηγμένο χειροκίνητο σαρωτή να μεταβεί δεξιά στην κορυφή της λίστας επιθυμιών του Amazon. Το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό LCD φωτίζει τόσο τα πλήκτρα όσο και την οθόνη για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε λίστες με τις αγαπημένες σας συχνότητες για γρήγορη αναφορά. Σε μια λίβρα, είναι ελαφρώς λιγότερο βαρύ από το να φέρει ένα iPad, αλλά είναι πολύ πιο άνετο για χειρισμό με το ένα χέρι. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ότι το Uniden απαιτεί να απενεργοποιηθεί η μονάδα για να φορτιστούν οι μπαταρίες.

Ο ανιχνευτής BCD536HP της Uniden προσφέρει μερικές από τις ευκολότερες δυνατότητες του προγράμματος που διατίθενται σε ένα σαρωτή με βάση το όχημα. Υπάρχει ακόμη και μια επιλογή WiFi που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την αποκλειστική εφαρμογή σειρήνας Uniden στο smartphone ή το tablet σας για πρόσβαση στον σαρωτή από οπουδήποτε στο σπίτι ή στο όχημα. Το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό LCD βοηθά να φωτίσει το πληκτρολόγιο και την οθόνη, ώστε να μπορείτε να προγραμματίζετε γρήγορα τις αγαπημένες σας συχνότητες. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται καλώδια οικιακής και αυτόματης τροφοδοσίας, καθώς και βραχίονας τοποθέτησης για το εσωτερικό του οχήματος (συν οδηγίες για κατάλληλη καλωδίωση και εγκατάσταση). Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την μπαταρία, καθώς ο σαρωτής Uniden λειτουργεί αποκλειστικά από την μπαταρία του αυτοκινήτου. Επιπλέον, το BCD536HP ήταν ένας από τους πρώτους σαρωτές Uniden για να ενσωματώσει τα δεδομένα HomePatrol, τα οποία επιτρέπουν την εύκολη εισαγωγή ενός ταχυδρομικού κώδικα και είστε έτοιμοι να ακούσετε.

Ενώ η εστίαση των σαρωτών σχεδόν πάντα επικεντρώνεται στο χρηστικό σχεδιασμό του φορητού και του αυτοκινήτου έτοιμου υλικού, υπάρχει μια νέα και πιο τρομερή είσοδος στην αγορά. Η εφαρμογή ραδιοσυχνικής αστυνομίας 5-0 διαθέσιμη για το iPhone και το λογισμικό Android της Google είχε περισσότερες από 25 εκατομμύρια λήψεις. Οι χρήστες μπορούν να ακούν τροφοδοσίες στο παρασκήνιο, συμπεριλαμβανομένων των αστυνομικών / EMS / πυρασφάλειας και των στρατιωτικών κωδίκων, καθώς και τροχαία και αμαξοστοιχίες.

Υπάρχει ακόμη και διεθνής κάλυψη όπου είναι διαθέσιμη, οπότε η εφαρμογή μπορεί να εντοπίσει την τοποθεσία σας και να καθορίσει τις σχετικές ροές δεδομένων που θέλετε να ακολουθήσετε. Αυτή τη στιγμή δωρεάν τόσο στο App Store όσο και στο Google Play, υπάρχει επίσης μια επαγγελματική επιλογή που προσφέρει 50.000 επιπλέον ροές.

Με ένα εύκολο στη στάση ξεκούραση, ο ψηφιακός σαρωτής Uniden HomePatrol-2 με μια προ-προγραμματισμένη βάση δεδομένων είναι ένας εξαιρετικά λειτουργικός σαρωτής που είναι ιδανικός για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Παρουσιάζοντας εξειδικευμένα χαρακτηριστικά, όπως γρήγορη εγγραφή, αναπαραγωγή και άμεση επανάληψη, το Uniden είναι ένας πολύ συστημένος ψηφιακός σαρωτής που μπορεί να λειτουργήσει σε τρία λεπτά ή και λιγότερο. Δεν χρειάζεται προγραμματισμός εδώ, απλώς πληκτρολογήστε τον ταχυδρομικό κώδικα και το HomePatrol-2 θα φορτώσει όλα τα αναγνωρισμένα κανάλια αστυνομίας, πυρκαγιάς και EMS στη γύρω περιοχή.

Ζυγίζοντας μόλις 1,1 λίβρες, το HomePatrol-2 μπορεί εύκολα να μετακινηθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο στο σπίτι και με τη συμπεριλαμβανόμενη βάση στήριξης, υπάρχει χώρος για να παρακολουθήσετε και να δείτε το σαρωτή σε δράση. Επιπλέον, η συμπερίληψη μιας οθόνης αφής ήταν μια πρώτη εισαγωγή της βιομηχανίας με το HomePatrol-2. Το Uniden περιλαμβάνει επίσης επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που διαρκούν μεταξύ πέντε και έξι ωρών πριν να χρειαστεί να επαναφορτιστούν, αλλά υπάρχει και ένα καλώδιο προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος για επαναφόρτιση απευθείας από μια πρίζα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .