Οι κορυφαίοι 4 δωρεάν ηλεκτρονικοί κωδικοί κουπονιών

Ψάχνετε για δωρεάν κωδικούς κουπονιών online; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους για να βρείτε δωρεάν εκτυπώσιμα κουπόνια τόσο για ηλεκτρονικά όσο και για offline καταστήματα - θα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε μερικές εξαιρετικές προσφορές για σχεδόν κάθε μεγάλη περιοχή λιανικής πώλησης και κατάστημα αγορών στο διαδίκτυο.

Πώς βοηθούν οι κωδικοί κουπονιών on-line;

Πριν αγοράσετε σε απευθείας σύνδεση από έναν σημαντικό λιανοπωλητή, πάρτε μια παράκαμψη στη γη των κωδικών προώθησης. Τοποθεσίες όπως το So Not Retail σάς επιτρέπουν να αναζητήσετε εκπτώσεις βάσει μάρκας ή κατηγορίας. Εάν βρίσκεστε στην αγορά για βιντεοπαιχνίδια ή ένα νέο φορητό υπολογιστή και πληκτρολογείτε σε "ηλεκτρονικά", θα βρείτε τους ισχύοντες κωδικούς που σας σώζουν στο ταμείο.

Πώς μπορεί μια απλή αναζήτηση στο Web να σας βοηθήσει να βρείτε μια καλύτερη προσφορά;

Μόλις περάσατε σε ένα παπούτσι που σαφώς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς - αλλά πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε την καλύτερη τιμή; Αν το παπούτσι έχει καθοριστικά χαρακτηριστικά, αναζητήστε στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας περιγραφικές λέξεις-κλειδιά στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης. Αν όχι, μεγεθύνετε τις φωτογραφίες του προϊόντος για να δείτε εάν μπορείτε να διαβάσετε το εμπορικό σήμα και, στη συνέχεια, αναζητήστε online για να βρείτε μια καλύτερη προσφορά.

Τι γίνεται με αυτές τις ιστοσελίδες κοινωνικής αγορών που ακούω πάντα;

Όταν εγγραφείτε στο Groupon και το LivingSocial για να λαμβάνετε ημερήσιες προσφορές ημερησίως στα εισερχόμενά σας κάθε πρωί, θα κάνετε περισσότερα από την εξοικονόμηση μεγάλων χρημάτων. Θα ανακαλύψετε επίσης νέα εστιατόρια και εκδηλώσεις σε όλη την πόλη. Έχετε ακούσει πιθανώς τους ανθρώπους να μιλάνε για αυτές τις τοποθεσίες, και χωρίς αμφιβολία έχετε αναρωτηθεί αδέξια πώς λειτουργούν. Λοιπόν, γιατί να μην πάει και να δει; Για όσους αγαπούν να βρουν νέους τρόπους για να σώσουν, οι καθημερινές προσφορές φέρνουν νέες εκπλήξεις κάθε μέρα.

Είναι τα ηλεκτρονικά προγράμματα ανταμοιβής αξίζει τον κόπο;

Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν ένα σύστημα ανταμοιβών, οπότε μην υποβάλλετε μια παραγγελία πριν εξερευνήσετε τις επιλογές σας. Πληρώνοντας επιπλέον 10 $ για να φτάσετε στο ελεύθερο όριο ναυτιλίας θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει $ 20. Ναι, να δουλέψεις αυτές τις ανταμοιβές με τον σωστό τρόπο και εσύ μπορείς ουσιαστικά να βαθμολογήσεις δωρεάν αντικείμενα. Μερικές φορές, δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε τίποτα - όπως όταν χρησιμοποιείτε το OpenTable για να κάνετε κρατήσεις εστιατορίων. Κάθε φορά που κρατάτε μια κράτηση, κερδίζετε πόντους που μπορείτε να ξοδέψετε σε κάρτες δώρων εστιατορίων.

Υπάρχουν φτηνότερες εναλλακτικές λύσεις για τα στοιχεία σχεδιαστών;

Η αγάπη με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ σχεδιαστών είναι εύκολη. Η αγάπη με τις ετικέτες τιμών τους; Οχι τόσο πολύ. Έτσι, την επόμενη φορά που θα βρείτε ένα στοιχείο σχεδιαστή που λατρεύετε, δοκιμάστε να αναζητήσετε τον σπιτικό ξάδερφό του στην Etsy. Παράδειγμα: ένα άσπρο χρυσό βραχιόλι λιανικώς στο Neiman Marcus για $ 250. Στο Etsy μπορείτε να το έχετε για $ 17 - και ρίχνουν σε σκουλαρίκια.

Είναι αξίζει τον κόπο να ψάξει για τις σε απευθείας σύνδεση προσφορές;

Είναι πάντα μια καλή ιδέα να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας, αλλά δεν χρειάζεται να γίνετε κουπόνι σταδιοδρομίας για να το κάνετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τον online χρόνο σας για καλύτερη χρήση. Έτσι, την επόμενη φορά που ψωνίζετε στο διαδίκτυο, δοκιμάστε μία από αυτές τις συμβουλές. Καλύτερα, δοκιμάστε τα όλα. Θυμηθείτε, κάθε φορά που λέτε "όχι" σε αυτή τη στοίβα χαρτονιών, προσθέτετε 20 λεπτά στη ζωή ενός κοριτσιού checkout. Αν δεν το κάνετε για το πορτοφόλι σας, κάντε το για σας.

Οι καλές προσφορές είναι άφθονες σε απευθείας σύνδεση, και η ακόλουθη λίστα με τις καλύτερες τοποθεσίες διαπραγμάτευσης μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το καλύτερο παζάρι για σχεδόν τίποτα. Προσφέροντας τα πάντα, από τα gadget των υπολογιστών μέχρι τα παιχνίδια για παιδιά, αυτές οι τοποθεσίες διαπραγμάτευσης βρίσκουν τις χαμηλότερες τιμές στον Ιστό - και μεταφέρουν τις αποταμιεύσεις στον καταναλωτή.

01 από 05

RetailMeNot

Μπορείτε να βρείτε δωρεάν κωδικούς κουπονιών online για περισσότερα από 20.000 καταστήματα εδώ στο RetailMeNot. οτιδήποτε από το Αμαζόνιο μέχρι το Μυστικό της Βικτώριας. Αυτή είναι μια καλά οργανωμένη, απλή ιστοσελίδα που προσφέρει δωρεάν κωδικούς κουπονιών online από διάφορα καταστήματα. οτιδήποτε από κουπόνια παντοπωλείων μέχρι δωρεάν ναυτιλιακές προσφορές μπορεί επίσης να βρεθεί εδώ. Τα κουπόνια είναι εδώ όχι μόνο για τα αγαπημένα σας καταστήματα, αλλά και για βιβλία και περιοδικά, ξενοδοχεία, ηλεκτρονικά και πολλά άλλα.

02 του 05

SlickDeals

Το SlickDeals είναι ένας ιστότοπος με ευκαιρίες κοινότητας, που δημοσιεύει δεκάδες φανταστικές προσφορές, κουπόνια και άλλα καλούδια όλη την ημέρα. Το SlickDeals προσφέρει διάφορους τρόπους για τους χρήστες να παρακολουθούν τις προσφορές που έχουν αναρτηθεί: μέσω των διαφόρων φόρουμ (αυτά είναι ΠΟΛΥ ενεργά), της πρώτης σελίδας SlickDeals (όπου εμφανίζονται οι πιο δημοφιλείς προσφορές), Slickdeals Mobile, Deal Alerts και πολλά άλλα. Έχουν επίσης ανοίξει πρόσφατα μια νέα λειτουργία τοπικών προσφορών και υπάρχουν βολικές πηγές RSS για τα περισσότερα θέματα στα φόρουμ (ώστε να μην χάσετε ποτέ μια αναρτημένη προσφορά στην περιοχή ενδιαφέροντος).

03 του 05

WootDeals

Το Woot Deals είναι ένας δικτυακός τόπος για τις κοινοτικές διαπραγματεύσεις, με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προσφορές που αναφέρονται στη διάρκεια της ημέρας. Οι προσφορές στο Woot τείνουν να είναι λίγο περισσότερο από την περίεργη πλευρά. εξακολουθεί να υπάρχει κάτι για όλους. Η κοινότητα Woot βρίσκει ασχολίες με την ελεύθερη ναυτιλία, καθώς και τις τιμές κάτω από το βράχο, οπότε είναι ένας χώρος διαπραγμάτευσης που αξίζει τον κόπο να το ελέγξετε. Εκτός από τους δωρεάν κωδικούς κουπονιών online, υπάρχουν επίσης κάποιες πολύ καλές προσφορές για καθημερινά αντικείμενα, οτιδήποτε από τα ρούχα μέχρι την τεχνολογία και τα πάντα στο μεταξύ. Υπάρχει η καθημερινή Hot Deal, καθώς και μια συχνά ενημερωμένη λίστα των πιο δημοφιλών κουπονιών.

04 του 05

Κουπόνι κουπονιού

Το Coupon Cabin είναι μια εξαιρετική πηγή για τους δωρεάν κωδικούς κουπονιών online - κουπόνια για πάνω από 2000 καταστήματα τη στιγμή αυτού του γραψίματος. Υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών προσφορών που μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο από τον Ιστό όσο και εκτός, καθώς και δωρεάν κωδικούς κουπονιών online για πολλά από τα αγαπημένα σας καταστήματα.Δεν μπορείτε να εκτυπώσετε δωρεάν εκτυπώσεις, παντοπωλεία, λιανικά, κουπόνια εστιατορίων και άλλα. Το κουπόνι κουπονιών λειτουργεί κάπως σαν μια συμφωνία συγκέντρωσης. φιλτράρουν τις καλές προσφορές από άλλους ιστότοπους που αναφέρονται σε αυτόν τον κατάλογο και διαθέτουν τα πιο δημοφιλή στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου, ώστε να μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε τα κουπόνια που είναι πιο βολικά για εσάς.

05 του 05

Μαύρη Παρασκευή - Πωλήσεις και Κουπόνια

Η μαύρη Παρασκευή είναι παραδοσιακά η μέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και είναι η ανεπίσημη έναρξη της εποχής των διακοπών.

Εδώ είναι οι καλύτερες τοποθεσίες για να βρείτε Black Friday πωλήσεις, προσφορές, και εκτυπώσιμα κουπόνια μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο κατάστημα:

Η Μαύρη Παρασκευή: Μπορείτε να παρακολουθείτε τα κουπόνια και τα φυλλάδια στο κατάστημα εδώ, καθώς και τις πολλαπλές προσφορές για συγκεκριμένα καταστήματα.

Black Friday.fm: αναζήτηση για μαύρη Παρασκευή πωλήσεις ανά κατάστημα ή κατηγορία εδώ? μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για το δωρεάν ενημερωτικό δελτίο τους για να παραμείνετε στην κορυφή των τελευταίων πωλήσεων Black Friday, έχουν επίσης ένα ωραίο χαρακτηριστικό, όπου μπορείτε να προσθέσετε και να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες πωλήσεις σας σε μια λίστα για εύκολη πρόσβαση.

Black Friday.net: Μπορείτε να βρείτε τις πωλήσεις της μαύρης Παρασκευής εδώ κατά κατάστημα, δημοφιλή προϊόντα ή κατηγορία. μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε όλες τις αγαπημένες σας προσφορές σε μια φορητή, εκτυπώσιμη λίστα.

Amazon Black Friday: Ενώ η μαύρη Παρασκευή διατηρείται παραδοσιακά για τα καταστήματα που μπορείτε πραγματικά να επισκεφθείτε, ο γίγαντας online πωλητής Amazon.com έχει ξεδιπλώσει μια τεράστια πληθώρα ειδικών ειδικά για τη μαύρη Παρασκευή.