Οργανώστε τις λήψεις Torrent με το Vuze

Το Vuze είναι ένας δημοφιλής πελάτης torrent που μπορείτε να κατεβάσετε (δωρεάν) και να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε, να κατεβάσετε, να παρακολουθήσετε και να μοιραστείτε αρχεία πολυμέσων στον ιστό, οτιδήποτε από τραγούδια σε πλήρεις ταινίες.

Το Vuze δεν είναι μόνο πελάτης torrent. Είναι επίσης ένας κόμβος για streaming video: ρυμουλκούμενα ταινιών, μουσικά βίντεο, κλιπ που έχουν υποβληθεί από τον χρήστη και πολλά άλλα. Επιπλέον, η Vuze προσφέρει επώνυμα κανάλια από τους Fox, Paramount, Disney, Warner Brothers κ.α.

Πώς λειτουργεί το Vuze

Το Vuze είναι εξαιρετικά δημοφιλές επειδή απλοποιεί τη διαδικασία λήψης torrent από την αρχή μέχρι το τέλος. Αντί να ανεβαίνετε από μια μηχανή αναζήτησης torrent στο άλλο, το Vuze σας επιτρέπει να κάνετε ταυτόχρονη αναζήτηση πολλαπλών μηχανών αναζήτησης torrent, tracker και torrent . Οι πολλαπλές λήψεις τοποθετούνται σε μορφή ουράς. μπορείτε να καθορίσετε πού πρέπει να τοποθετηθούν οι λήψεις στον υπολογιστή σας στην αρχική εφαρμογή του οδηγού εγκατάστασης Vuze.

Αναπαραγωγή Vuze

Το Vuze πρόσθεσε επίσης ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να κατεβάζετε πολυμέσα και να το μεταφέρετε γρήγορα και εύκολα σε άλλες συσκευές αναπαραγωγής, όπως iPod, XBox 360 ή άλλο αυτόνομο φορέα. Αφού κατεβάσετε το περιεχόμενο, απλώς κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Συσκευές" στο αριστερό μενού και θα πραγματοποιηθεί μια γρήγορη ρύθμιση που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε αρχεία πολυμέσων στις ανάγκες της μοναδικής συσκευής πολυμέσων σας.

Vuze Downloads

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το Vuze ή ακόμη και να το έχετε ανοιχτό για να κάνετε λήψη ενός αρχείου. Απλά κάντε κλικ στη διεύθυνση URL και η Vuze θα ξεκινήσει αυτόματα την παρακολούθηση του αρχείου torrent για σας, οργανώνοντάς την χωρίς κόπο μέσα στη βιβλιοθήκη αρχείων σας όπου και να βρίσκεται στον υπολογιστή σας.

Ειδικά χαρακτηριστικά του Vuze

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στοιχεία λήψης / φόρτωσης αρχείων στο ίδιο το Vuze, με τα οποία μπορείτε να κάνετε τα εξής (απλά κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο στη βιβλιοθήκη λήψης)

Κάψιμο ενός CD ή DVD Με το Vuze

Το Vuze επίσης δίνει τη δυνατότητα στους ερευνητές να εγγράψουν DVD μέσα στην ίδια την εφαρμογή, απλά κάνοντας κλικ στο "DVD Burn", στη συνέχεια "Get Started". Θα χρειαστεί να επιτρέψετε στην Vuze να εγκαταστήσει ένα μικρό addon λογισμικού για να το κάνει αυτό, αλλά αξίζει την ευκολία να οργανώσετε όλα τα μέσα σας σε ένα μέρος.

Προφορά: "vuuz", με μακρύ "U"

Επίσης γνωστό ως: vuze hd δίκτυο, vuze inc, vuze δίκτυο, azureus vuze, azureus

Κοινή λανθασμένη ορθογραφία: vuzze

Παραδείγματα: "Βρήκα την αγαπημένη μου κλασική ταινία χρησιμοποιώντας το Vuze."