Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για το Android

Οι πιο cool εφαρμογές για το Android είναι συχνά απλά μια λήψη μακριά

Υπάρχουν πλέον πάνω από 2,5 εκατομμύρια εφαρμογές διαθέσιμες στην αγορά του Google Play για συσκευές Android όπως το Samsung Galaxy S8 και το Pixel 2. Αυτές είναι πολλές εφαρμογές. Ίσως η λέξη να είναι, "υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό ... αν μπορείτε να το βρείτε." Μην ανησυχείτε. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις πιο cool εφαρμογές Android, και τι είναι ακόμα καλύτερο, δεν θα πληρώσετε ούτε μια δεκάρα για καμία από τις εφαρμογές αυτής της λίστας.

01 από 10

Γραμματικό πληκτρολόγιο

Αποδεικνύοντας ότι τα πληκτρολόγια μπορούν να κάνουν περισσότερα από ό, τι ανιχνεύουν λάθος λέξεις, το πληκτρολόγιο Grammarly μπορεί πραγματικά να κάνει το γράψιμό σας καλύτερο. Αυτό το κάνει ένα φοβερό πληκτρολόγιο για συγγραφείς, φοιτητές ή κυνηγούς εργασίας που δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν λάθη στη συγγραφή τους.

Γραμματικά έργα σαρώντας αυτό που γράφετε και προσφέροντας προτάσεις στην ίδια περιοχή που άλλα πληκτρολόγια μπορούν να προσφέρουν προτάσεις για λάθος λέξεις, μόνο Γραμματικά θα βοηθήσουν στη διόρθωση των επιλογών ρήματος και θα βοηθήσουν να διορθωθούν άλλα κοινά γραμματικά λάθη. Και για όσους αγαπούν αυτόματη σωστή, θα διορθώσει επίσης λάθος λέξεις όπως πληκτρολογείτε.

Γραμματικά προσφέρει τόσο ένα δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής για βασική γραμματική διόρθωση και ένα σχέδιο πριμοδότησης που κάνει μια πιο λεπτομερή εργασία της ανάλυσης γραφής σας. Περισσότερο "

02 από 10

Nova Launcher

Λογισμικό TeslaCoil

Αυτό που θέτει το Android εκτός από το iPhone και το iPad είναι η δυνατότητα προσαρμογής τόσων τμημάτων του συστήματος. Ενώ η Apple διατηρεί μια τέτοια σφιχτή βασιλεία πάνω από τι εφαρμογές μπορεί και δεν μπορεί να κάνει ότι ακόμη και μια απλή εφαρμογή που ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το Bluetooth παίρνει εκκίνηση από το App Store, οι χρήστες Android μπορούν να ενεργοποιήσουν το smartphone ή το tablet τους στο smartphone ή το tablet τους.

Εκεί βρίσκεται η εικόνα της Nova Launcher. Το Nova Launcher σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως την αρχική οθόνη, η οποία είναι η αρχική οθόνη που λαμβάνετε όταν ξεκλειδώνετε τη συσκευή σας. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, αλλάζοντας την εμφάνιση των εικονιδίων σας για να αλλάξετε τη θέση σχεδόν οτιδήποτε για την τοποθέτηση widgets και μουσικών παικτών οπουδήποτε στην οθόνη. Αν θέλετε να τσιμπήσετε με το smartphone σας, αυτή είναι η εφαρμογή για εσάς. Περισσότερο "

03 από 10

CM Locker

Cheetah Mobile

Παρόμοια με τη Nova Launcher, το CM Locker είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε τη συσκευή σας Android. Αυτή η επικάλυψη αντικαθιστά την οθόνη κλειδώματος με μια προσαρμόσιμη που περιλαμβάνει ένα "Intruder Selfie" μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών της. Το Intruder Selfie παίρνει μια φωτογραφία για όποιον προσπαθεί ανεπιτυχώς να ξεκλειδώσει τη συσκευή, είτε πρόκειται για ένα παιδί σας, για έναν συνάδελφο ή για κάποιον που κλέβει τη συσκευή σας. Στη συνέχεια, η φωτογραφία αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όμως, το CM Locker είναι κάτι περισσότερο από μια εφαρμογή αντικλεπτικής προστασίας για το smartphone ή το tablet σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε την οθόνη κλειδώματος σας με την ταπετσαρία φόντου, να προβάλετε τους τελευταίους τίτλους, να λάβετε προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες και να ελέγξετε τη μουσική σας μεταξύ άλλων δροσερών χαρακτηριστικών. Περισσότερο "

04 από 10

IFTTT

IFTTT

Αν το Than That (IFTTT) είναι σίγουρα μία από τις πιο cool apps για το Android. Βασικά σας επιτρέπει να προγραμματίσετε απαντήσεις σε συμβάντα στη συσκευή σας για να αυτοματοποιήσετε διαφορετικές εργασίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε ένα κείμενο στο σημαντικό σας άλλο κάθε φορά που φτάνετε στο σπίτι ή πηγαίνετε στο τοπικό σας κατάστημα παντοπωλείων. Ή, αντιγράψτε όλες τις φωτογραφίες σας σε ένα φάκελο Dropbox μόλις κουμπώσετε την εικόνα. Ή ακόμα και να δημιουργήσετε αυτόματα μια καταχώρηση σε ένα υπολογιστικό φύλλο κάθε φορά που πηγαίνετε στη δουλειά ή κατευθυνθείτε στο γυμναστήριο.

Το IFTTT λειτουργεί αλληλεπιδρώντας με τις "μικροεφαρμογές" στη συσκευή σας με βάση πληροφορίες όπως η τρέχουσα τοποθεσία σας ή τις φωνητικές εντολές που δίνετε στο Google Home ή στο Amazon Alexa. Μπορεί ακόμη και να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες με έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας, όπως το να ανάβετε τα φώτα κατά το ηλιοβασίλεμα ή να απενεργοποιείτε κάποια στιγμή. Περισσότερο "

05 από 10

Διαχείριση αρχείων ASUS

ASUS

Ένα από τα καλύτερα μέρη της ύπαρξης ενός ανοιχτού συστήματος είναι η δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία σας και η διαχείριση των συσκευών αποθήκευσης. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα πράγματα που θέτει το Android εκτός από το iOS και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πολλοί άνθρωποι θα θέλουν να κάνουν λήψη στο smartphone τους.

Ο διαχειριστής αρχείων ASUS ενδέχεται να μην είναι ο καλύτερος συνολικός διαχειριστής αρχείων για το Android. Ο ES File Explorer κρατά αυτή τη διάκριση. Αλλά ο ASUS File Manager είναι ένα πολύ κοντινό δευτερόλεπτο με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που θα θέλατε σε ένα διαχειριστή αρχείων σε συνδυασμό με ένα πολύ εύκολο στη χρήση interface. Αυτό το καθιστά εξαιρετικό για τη διαχείριση της μουσικής σας, των φωτογραφιών ή απλά για να υπολογίσετε πού χρησιμοποιείται όλο το αποθηκευτικό σας χώρο. Περισσότερο "

06 από 10

Google Duo

Google

Αγάπη της ιδέας του FaceTime αλλά όχι ένας μεγάλος οπαδός της Apple; Το Google Duo είναι βασικά FaceTime για Android. Μόνο καλύτερα επειδή διατίθεται και για iOS, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις σε όποιον έχει την εφαρμογή Duo εγκατεστημένη στη συσκευή του.

Το πιο cool μέρος για το Duo είναι πόσο εύκολο είναι να το εγκαταστήσετε και να το χρησιμοποιήσετε. Δεν υπάρχει περίπλοκη διαδικασία όπως η δημιουργία ενός λογαριασμού Skype πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Το Duo διαβάζει την κάρτα SIM του τηλεφώνου και σας στέλνει ένα κείμενο για επιβεβαίωση. Αυτό είναι. Και η χρήση της εφαρμογής είναι τόσο απλή όσο η κλήση μιας επαφής για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Περισσότερο "

07 από 10

Todoist

Doist

Εάν ο μόνος τύπος λίστας που πρέπει να κάνετε είναι μια λίστα αγορών, θα μπορείτε να ξεφύγετε χρησιμοποιώντας το Google Keep για να παρακολουθείτε τα είδη παντοπωλείου σας. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι πιο περίπλοκο, ειδικά εάν θέλετε να συντονίσετε τη λίστα με άλλους ανθρώπους, θα θελήσετε να κάνετε Todoist.

Όχι μόνο μπορείτε να παρακολουθείτε πολλά έργα και να δημιουργείτε υποκατηγορίες στις λίστες υποχρεώσεων, μπορείτε να εκχωρήσετε τους ιδιοκτήτες και να αποστέλλετε αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπενθύμισης, όταν πρόκειται να γίνει ένα στοιχείο λίστας υποχρεώσεων. Ο Todoist είναι περίπου σταυροειδής πλατφόρμας που μπορείτε να πάρετε, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό από Android, iOS, PC ή ακόμα και ένα smartwatch. Αυτό σημαίνει ότι όταν εκχωρείτε σε κάποιον ένα καθήκον, δεν έχουν δικαιολογίες!

Το δωρεάν επίπεδο συνδρομής είναι τέλειο για τους περισσότερους ανθρώπους. Μπορείτε να έχετε ογδόντα (ναι, 80!) Ενεργές εργασίες και έως 5 άτομα σε κάθε εργασία. Το σχέδιο πριμοδότησης $ 28,99 / έτος προσθέτει χαρακτηριστικά όπως ειδοποιήσεις βάσει τοποθεσίας, οι οποίες μπορούν να εμφανίσουν μια υπενθύμιση για την αγορά νυχιών κατά τη διέλευση από το κατάστημα υλικού ή την αγορά ενός ζαμπόν όταν βρίσκονται κοντά σε ένα μπακάλικο. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι ωραία με το ελεύθερο σχέδιο. Περισσότερο "

08 από 10

Εγγραφή κλήσης ACR

NLL

Το Google Keep είναι καλό για πολλά πράγματα όπως γρήγορες λίστες, σημειώσεις ή εγγραφή σύντομης φωνητικής σημείωσης. Αλλά τι γίνεται με την καταγραφή μιας τηλεφωνικής κλήσης; Ένας άλλος καταγραφέας κλήσεων (ACR) είναι απαραίτητος για τους αναμεταδότες, τους δημοσιογράφους ή όποιον θέλει να καταγράφει τις κλήσεις σε τακτική βάση. Το ACR μπορεί να προστατεύσει τις εγγραφές με κωδικό πρόσβασης, να καταγράψει με διαφορετικές μορφές και να αποκλείσει ορισμένους αριθμούς. Έχει επίσης μια έκδοση "Pro" που περιλαμβάνει ενσωμάτωση αποθήκευσης σε cloud. Περισσότερο "

09 από 10

Velociraptor

Daniel Ciao

Παρόλο που το Waze μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση από το Google Maps για να σας δώσουμε καλές οδηγίες, το Velociraptor μπορεί να είναι μια εκπληκτικά χρήσιμη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και όταν δεν χρειάζεστε οδηγίες. Η ιδέα πίσω από το Velociraptor δεν είναι να σας πω πώς να φτάσετε στην κατεύθυνσή σας τόσο πολύ ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα τραβηχτεί από την αστυνομία ενώ οδηγείτε εκεί.

Το Velociraptor χρησιμοποιεί τα δεδομένα του OpenStreetMap, τα οποία είναι βασικά μια εκδοχή των Χαρτών Google σε πλήρες φάσμα, για να αποκτήσετε το όριο ταχύτητας του δρόμου που βρίσκεστε και να το συγκρίνετε με τον πραγματικό ρυθμό ταχύτητάς σας για να σας ειδοποιήσω εάν κινδυνεύετε να πάρετε εισιτήριο. Αλλά όλοι οδηγούμε λίγο πάνω από το όριο ταχύτητας κατά περιόδους, έτσι δεν είναι; Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα επίπεδο ανοχής, το οποίο είναι φανταστικό εάν θέλετε να ειδοποιηθείτε μόνο όταν περάσετε το μαγικό 5 MPH πάνω από το όριο ταχύτητας. Περισσότερο "

10 από 10

Σήμα ιδιωτικού μηνύματος

Ανοίξτε τα συστήματα ψύξης

Εάν ανησυχείτε περισσότερο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια παρά για την ευκολία χρήσης ή το ειδικό emojjis όταν πρόκειται για την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, θα θέλετε να ελέγξετε τον αγγελιοφόρο Signal. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το WhatsApp, το Signal επικεντρώνεται κυρίως στην ασφαλή πλευρά της εξίσωσης.

Το σήμα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και υποστηρίζει μηνύματα κειμένου, φωνητικές κλήσεις, βιντεοκλήσεις, συνομιλίες ομάδων και κοινή χρήση πολυμέσων. Είναι επίσης ανοιχτή πηγή, η οποία επιτρέπει σε τρίτους να ελέγξουν τον κώδικα για οποιαδήποτε σφάλματα. Και παρά την πολυπλοκότητα της κρυπτογράφησης, το Signal είναι σχετικά εύκολο στη χρήση. Περισσότερο "