Συμβουλές για τη συνέντευξη στους επισκέπτες του γάμου

Συνέντευξη για τους επισκέπτες του γάμου μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά αν το κάνετε και να το κάνετε καλά μπορείτε να πάρετε κάποια μεγάλη υλικό που θα προσθέσει πραγματικά στο τελικό βίντεο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να συνομιλήσετε με τους επισκέπτες του γάμου

Σεβαστείτε τους επισκέπτες του γάμου

Jamie Grill / Getty Images

Μην πιέζετε ποτέ οποιονδήποτε να μιλήσει στην κάμερα αν φαίνεται άβολα με αυτό. Συχνά, οι ντροπαλοί που αρχικά απογοητεύονται θα ανοίξουν μόλις δουν τους άλλους ανθρώπους να το κάνουν.

Υπενθυμίστε τους ότι οι συνεντεύξεις γάμου είναι για τη νύφη και τον γαμπρό

Θεωρώ ότι παίρνω μια καλύτερη ανταπόκριση από τους φιλοξενούμενους αν ξεκινήσω λέγοντας: «Η νύφη και ο γαμπρός με ζήτησαν να λάβω σχόλια από τους φιλοξενούμενους για το βίντεο ...» Αυτό το άνοιγμα μπορεί να εμπνεύσει ανθρώπους που διαφορετικά θα ήταν ανθεκτικοί να μιλήσουν για να ανοίξουν η κάμερα. Μόλις ξέρουν ότι η νύφη και ο γαμπρός θέλουν να ακούσουν τι έχουν να πουν, οι επισκέπτες του γάμου θα είναι πιο πρόθυμοι να πάρουν συνέντευξη.

Έχετε έτοιμες ορισμένες ερωτήσεις συνέντευξης

Μπορείτε να ζητήσετε σχόλια και ευχές, αλλά θα έχετε πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις εάν ρωτάτε συγκεκριμένες ερωτήσεις για τους επισκέπτες, όπως: πώς γνωρίζετε τη νύφη και τον γαμπρό ;; ποια είναι η αγαπημένη σας ιστορία για το ζευγάρι; ποιες είναι οι συμβουλές σας για έναν ευτυχισμένο γάμο;

Χρησιμοποιήστε ένα φορητό μικρόφωνο

Σε μια δυναμική αίθουσα υποδοχής δεν θα μπορείτε να τραβήξετε σαφώς τις φωνές των ανθρώπων με ένα μικρόφωνο στην κάμερα. Αντ 'αυτού, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα φορητό μικρόφωνο (όπως το είδος που χρησιμοποιούν οι newscasters). Αν δεν έχετε φορητό μικρόφωνο, δοκιμάστε να ρυθμίσετε τη φωτογραφική μηχανή έξω από την κύρια αίθουσα υποδοχής, όπου είναι πιο ήσυχη, και να καταγράψετε τις συνεντεύξεις των επισκεπτών του γάμου εκεί.

Λάβετε βοήθεια από τα παιδιά

Εάν υπάρχουν κορίτσια λουλουδιών ή κομιστές δαχτυλιδιών στο γάμο, μπορούν να σπάσουν τον πάγο και να σας βοηθήσουν να πάρετε καλές συνεντεύξεις με τους επισκέπτες. Πάντα βρίσκω ότι τα μικρά παιδιά γοητεύονται με την βιντεοκάμερα και επίσης αγαπούν να τους δοθεί ευθύνη. Έτσι, τους δίνω το μικρόφωνο και ρωτώ ποιοι νομίζουν ότι πρέπει να μιλήσουν στην κάμερα. Στη συνέχεια, τους ακολουθώ από το τραπέζι στο τραπέζι και τους αφήσω να πάρουν τους καλεσμένους άρχισε να μιλάει.

Λάβετε βοήθεια από το πάρτι του γάμου

Εάν έχετε μια επιπλέον, φθηνή αυτόματη βιντεοκάμερα, μπορείτε να την παραδώσετε σε έναν εξερχόμενο groomsman ή παράνυμφος. Αφήστε αυτό το άτομο να καταγράψει τις συνεντεύξεις των πελατών του γάμου στη ρεσεψιόν. θα πάρετε μια προοπτική εμπιστευτικών και οι επισκέπτες θα πουν τα πράγματα σε αυτή την κάμερα που δεν θα σας έλεγαν κατ 'ανάγκη.

Λάβετε βοήθεια από τον DJ

Αν δεν θέλετε να πάτε στο τραπέζι, ζητώντας από τους καλεσμένους να μιλήσουν, ο DJ πρέπει να κάνει μια ανακοίνωση. Μπορεί να αφήσει τους επισκέπτες να γνωρίζουν ότι έχετε ρυθμίσει τη φωτογραφική μηχανή σας έξω από το δωμάτιο και είναι έτοιμη να πάρει συνέντευξη από τυχόν εθελοντές.