Πώς να κρύψετε τα τραγούδια και τα άλμπουμ στο iCloud

Ανακαλύψτε πώς να κάνετε τα τραγούδια και τα άλμπουμ να εξαφανιστούν από την προβολή χωρίς να τα διαγράψετε

Έχετε τραγούδια και άλμπουμ στη βιβλιοθήκη του iTunes που λυπάτε για την αγορά; Ή παλαιότερη μουσική που προτιμάτε να μην βλέπετε πια; Κατά την περιήγηση στη μουσική βιβλιοθήκη, δεν είναι πάντα βολικό να βλέπετε κάθε τραγούδι και άλμπουμ που έχετε αγοράσει από το iTunes Store . Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτά μπορούν να διαγραφούν από τον υπολογιστή σας ή τη συσκευή iOS, αλλά θα εξακολουθούν να εμφανίζονται (όπως μπορείτε να κατεβάσετε από το iCloud ).

Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος να τα διαγράψετε οριστικά στο iCloud, αλλά μπορείτε να τα αποκρύψετε. Αυτή η διαδικασία είναι επίσης αναστρέψιμη, ώστε να μπορείτε να αποκρύψετε το περιεχόμενο που δεν θέλετε να βλέπετε προηγουμένως.

Τη στιγμή της γραφής, μπορείτε να το κάνετε μόνο μέσω του λογισμικού iTunes, ώστε να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Mac ή τον υπολογιστή σας. Αυτή η διευκόλυνση δεν είναι τόσο εύκολη στην ανεύρεση, εκτός και αν το έχετε ήδη εντοπίσει, οπότε διαβάστε το παρακάτω βήμα βήμα για να δείτε πώς.

Απόκρυψη τραγουδιών και άλμπουμ στο iCloud χρησιμοποιώντας το iTunes

  1. Εκκινήστε το πρόγραμμα λογισμικού iTunes στον υπολογιστή σας (PC ή Mac).
  2. Εάν δεν είστε ήδη σε λειτουργία προβολής καταστήματος, κάντε κλικ στο κουμπί Store iTunes κοντά στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης.
  3. Στο μενού γρήγορων συνδέσεων (δεξιά πλευρά της οθόνης), κάντε κλικ στον σύνδεσμο " Αγορές ". Εάν δεν έχετε ήδη συνδεθεί στο λογαριασμό σας στο iTunes τότε θα πρέπει να συνδεθείτε. Εισαγάγετε το Apple ID , τον κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση .
  4. Για να αποκρύψετε ένα πλήρες άλμπουμ, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε κατάσταση προβολής άλμπουμ και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το παραβατικό αντικείμενο. Κάντε κλικ στο εικονίδιο X που εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία της τέχνης άλμπουμ.
  5. Αν θέλετε να αποκρύψετε ένα μόνο τραγούδι, μεταβείτε στη λειτουργία προβολής τραγουδιού και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το στοιχείο. Κάντε κλικ στο εικονίδιο X που εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά.
  6. Αφού κάνετε κλικ σε ένα εικονίδιο X (στα βήματα 5 ή 6), θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου με το ερώτημα εάν θέλετε να αποκρύψετε το στοιχείο. Κάντε κλικ στο κουμπί Απόκρυψη για να το καταργήσετε από τη λίστα.

Συμβουλές για την απόκρυψη τραγουδιών και άλμπουμ στο iTunes