Πώς να ρυθμίσετε ένα Επίδομα κατάστημα iTunes

01 από 04

Εισαγωγή στη ρύθμιση ενός δικαιώματος στο iTunes Store

Ένα Επίδομα iTunes μπορεί να είναι ένα αρκετά τακτοποιημένο δώρο. Μετά από όλα, τι είναι καλύτερο από το να έχει κανείς πίστωση στο iTunes Store να εμφανίζεται στο λογαριασμό σας κάθε μήνα, όπως η μαγεία;

Παρόλο που δεν είναι τόσο εύκολο όσο το κάθισμα πίσω και αφήνοντας τα χρήματα να εμφανίζονται, η ρύθμιση ενός δικαιώματος στο iTunes Store είναι αρκετά απλή.

Για να ξεκινήσετε βεβαιωθείτε ότι έχετε λογαριασμό iTunes. Εάν όχι, ορίστε ένα .

Στην ιδανική περίπτωση ο παραλήπτης του Δικαιώματος iTunes έχει ήδη ένα αναγνωριστικό της Apple ξεχωριστό από το δικό σας. (Το Apple ID είναι ελαφρώς διαφορετικό από τον λογαριασμό iTunes. Και οι δύο θα λειτουργήσουν, αλλά ένα Apple ID θα σας επιτρέψει να ελέγξετε καλύτερα το κόστος σας, οπότε εάν ο παραλήπτης σας δεν διαθέτει ήδη ένα λογαριασμό iTunes, δημιουργήστε ένα ID της Apple στο βήμα 3. ) Εάν όχι, μπορείτε να ορίσετε ένα μέχρι να δημιουργήσετε το επίδομα.

Όταν έχετε λογαριασμό, μεταβείτε στο iTunes Store και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι.

02 από 04

Κάντε κλικ στην επιλογή "Αποστολή δωρεών iTunes"

Στην ενότητα QuickLinks στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή Send iTunes Gifts .

Εμφανίζεται ένα παράθυρο. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Μάθετε περισσότερα για το Gifting στο κάτω μέρος του παραθύρου.

Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια σελίδα με πληροφορίες για διάφορα είδη δώρων που μπορείτε να δώσετε μέσω του iTunes. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα μέχρι να φτάσετε στην ενότητα "Επιδόματα". Εκεί, κάντε κλικ στην επιλογή Ρύθμιση παραχώρησης για να προχωρήσετε.

03 του 04

Δημιουργήστε το Επίδομα iTunes

Στη σελίδα εγκατάστασης, θα δείτε μια φόρμα που θα συμπληρωθεί για να δημιουργηθεί το επίδομα. Τα πεδία είναι:

Κάντε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια" και θα έχετε ρυθμίσει ένα Επίδομα iTunes για ένα τυχερό άτομο.

04 του 04

Ακύρωση του επιδόματος iTunes

image copyright Apple Inc.

Μερικές φορές πρέπει να ακυρώσετε ένα Επίδομα iTunes λόγω πολλών λόγων. Δείτε πώς:

  1. Μεταβείτε στο iTunes Store και συνδεθείτε.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί στο επάνω αριστερό με το αναγνωριστικό της Apple σας σε αυτό. Από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμός .
  3. Στην κύρια οθόνη λογαριασμού, θα δείτε μια λίστα με όλα τα δικαιώματα iTunes που έχετε ρυθμίσει. Επιλέξτε αυτό που θέλετε να ακυρώσετε και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να το κάνετε αυτό.
  4. Τα χρήματα που υπάρχουν στο λογαριασμό όταν ακυρώνετε το επίδομα παραμένουν εκεί. Δεν μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για αχρησιμοποίητα χρηματικά ποσά.
  5. Θυμηθείτε: Τα χρήματα μεταφέρονται σε ένα λογαριασμό iTunes Allowance το πρώτο κάθε μήνα, οπότε προγραμματίζετε μπροστά. Δεν θέλετε να καταλήξετε να ξοδεύετε χρήματα σε ένα μήνα όταν σκοπεύατε να ακυρώσετε το λογαριασμό.