Πώς να κάνετε το iPhone Flash ένα φως όταν έχετε φωνητικό ταχυδρομείο

Τελευταία ενημέρωση: 18 Μαΐου 2015

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τα smartphones είναι ότι μπορούν να μας ενημερώσουν όταν έχουν σημαντικές πληροφορίες γι 'αυτά που πρέπει να προσέξουμε. Όταν οι εφαρμογές σας έχουν ειδοποίηση ή ειδοποίηση για εσάς, ανάλογα με τις ρυθμίσεις ειδοποίησης ώθησης , εμφανίζουν ένα μήνυμα στην οθόνη, κάνουν θόρυβο ή και τα δύο. Οι χρήστες iPhone έχουν αυτές τις επιλογές για πολλά χρόνια, αλλά πολλοί προτιμούν ένα τρίτο είδος συναγερμού: ένα φως που αναβοσβήνει.

Με αυτό το είδος ειδοποίησης, η LED (ή η δίοδος εκπομπής φωτός) που χρησιμοποιείται ως φλας για την κάμερα του smartphone σας μπορεί να αναβοσβήνει όταν έχετε μια ειδοποίηση που θέλει να σας ειδοποιήσει. Αυτές οι ειδοποιήσεις φλας LED σας επιτρέπουν να γνωρίζετε πότε πρέπει να δώσετε προσοχή στο τηλέφωνό σας χωρίς να κοιτάξετε την οθόνη ή έχοντας ενεργοποιημένη την ένταση ήχου (μια τέλεια επιλογή για ένα ήσυχο περιβάλλον γραφείου, εκκλησία ή άλλο μέρος όπου θέλετε να βρίσκεστε στο βρόχο χωρίς να αποσπάται η προσοχή).

Οι χρήστες Android και BlackBerry είχαν αυτό το είδος LED προειδοποίησης για χρόνια και συχνά το παραθέτουν ως λόγο που προτιμούν τις συσκευές τους στο iPhone. Αλλά ξέρατε ότι το iPhone έχει επίσης ειδοποιήσεις φλας LED ως επιλογή; Πρέπει να ξέρετε πού βρίσκεται η ρύθμιση, αλλά μόλις κάνετε αυτές τις ειδοποιήσεις είναι απλή η ενεργοποίηση. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Απαιτήσεις

Για να ενεργοποιήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις, χρειάζεστε:

Πώς να ενεργοποιήσετε τις προειδοποιήσεις Flash Flash LED του iPhone

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στην αρχική οθόνη
  2. Πατήστε Γενικά
  3. Πατήστε Πρόσβαση
  4. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Ακρόαση (η ρύθμιση βρίσκεται εκεί επειδή η λειτουργία αυτή σχεδιάστηκε αρχικά για άτομα με προβλήματα ακοής που δεν ακούνε τα τηλέφωνά τους όταν η κλήση έρχεται ή οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται)
  5. Βρείτε το μενού LED Flash για ειδοποιήσεις . Μετακινήστε το ρυθμιστικό στο πράσινο / πράσινο.

Με αυτό που έγινε, το φλας του τηλεφώνου σας θα αναβοσβήνει τώρα όταν έχετε ειδοποιήσεις ή εισερχόμενες κλήσεις.

Πως δουλεύει

Μόλις ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Όταν λάβετε τηλεφωνική κλήση, φωνητικό ταχυδρομείο ή προειδοποίηση ειδοποίησης ώθησης , η ενδεικτική λυχνία LED θα αναβοσβήσει για να τραβήξετε την προσοχή σας. Το μόνο κρίσιμο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία είναι να κρατήσετε την οθόνη του iPhone σας προς τα κάτω. Επειδή το μόνο φλας LED στο iPhone είναι στην πλάτη του, δεν θα μπορείτε να δείτε το φως εάν το τηλέφωνό σας ακουμπά στην πλάτη του.

Θέλετε τέτοιες συμβουλές όπως δίνονται στα εισερχόμενά σας κάθε εβδομάδα; Εγγραφείτε στο δωρεάν εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο iPhone / iPod.