Διεθνή Σχολικά Γραφιστικής

Προγράμματα σχεδιασμού εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών

Η απόκτηση πτυχίου σχεδίου μπορεί να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην εμπλουτισμό και την προώθηση της καριέρας σας στη βιομηχανία γραφιστικής. Υπάρχουν πολλά σχολεία σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν εξαιρετικά προγράμματα στους διάφορους τομείς του γραφικού σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένου του βιομηχανικού σχεδιασμού, της οπτικής επικοινωνίας, του σχεδιασμού αυτοκινήτων, του σχεδιασμού υγειονομικής περίθαλψης και του σχεδιασμού προϊόντων. Αυτός ο κατάλογος σχολείων υπογραμμίζει μερικές από τις καλύτερες επιλογές έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το Bloomberg Businessweek και το psdtutsplus.com.

Αυστραλιανή Ακαδημία Σχεδιασμού, Port Melbourne

Geber86 / Getty Images

Η Αυστραλιανή Ακαδημία Design έχει τριετή προπτυχιακό πρόγραμμα γραφιστικής. Το πρόγραμμα έχει πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της αναβολής σε ένα Associate Degree μετά από δύο χρόνια, αλλάζοντας τον κύριο σας μετά το πρώτο εξάμηνο, έχοντας ένα διπλό κύριο και επιλέγοντας έναν ανήλικο για σπουδές. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποδοχής, οι σπουδαστές καλούνται να λάβουν μια συνέντευξη και να παρουσιάσουν ένα χαρτοφυλάκιο των εργασιών τους. Περισσότερο "

Πανεπιστήμιο Chiba - Chiba, Ιαπωνία

Το Τμήμα Επιστήμης Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Chiba, το οποίο στεγάζεται στο Graduate School of Engineering, προσφέρει Master Degrees σε τρεις τομείς σχεδιασμού: Ανάπτυξη Προϊόντων, Πληροφόρηση και Επικοινωνία και Περιβαλλοντική Humanonmics. Ο βαθμός σχεδιασμού ανάπτυξης προϊόντων περιλαμβάνει το σχεδιασμό προϊόντων, τη διαχείριση σχεδιασμού και τον προγραμματισμό υλικών. Το κομμάτι πληροφόρησης και επικοινωνίας περιλαμβάνει το σχεδιασμό επικοινωνίας, την ανθρώπινη πληροφορική και την ψυχολογία σχεδιασμού. Ένα μάθημα στην Περιβαλλοντική Humanomics επιτρέπει στους φοιτητές να σπουδάσουν Περιβαλλοντική Σχεδίαση, Humanomics και Πολιτισμός Σχεδιασμού. Περισσότερο "

Κίνα Κεντρική Ακαδημία Καλών Τεχνών, Πεκίνο, Κίνα

Η σχολή σχεδιασμού της Κεντρικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Κίνας χαρακτηρίζεται ως "καλλιτεχνική, πειραματική, διορατική και διεθνής διδασκαλία που στοχεύει στην καλλιέργεια αισθησιακών, φανταστικών και αποφασιστικών σχεδιαστών". Το σχολείο έχει μεταπτυχιακά μαθήματα σπουδών σε ποικίλες συγκεντρώσεις, όπως οπτική επικοινωνία, βιομηχανικό σχεδιασμό, ψηφιακά μέσα, γραφιστική και σχεδιαστική διαχείριση.

Πανεπιστήμιο Cranfield - Λονδίνο, Αγγλία

Το Κέντρο Ανταγωνιστικού Δημιουργικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Cranfield (C4D) είναι ένα κοινό πρόγραμμα σπουδών μεταξύ του Cranfield και του Πανεπιστημίου των Τεχνών του Λονδίνου. C4D "στοχεύει στην ενσωμάτωση της καινοτόμου πρακτικής που βασίζεται στο σχεδιασμό, που αναπτύσσεται μέσω της έρευνας και της βιομηχανικής συνεργασίας, στο πλαίσιο της επιχειρηματικότητας και της εκπαίδευσης για τη βελτίωση των εμπορικών επιδόσεων και την ανάπτυξη μελλοντικών ηγετών καινοτομίας. Το σχολείο έχει τρία προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών: Σχεδιασμός και Καινοτομία για Βιώσιμη Ανάπτυξη, Στρατηγική Σχεδιασμού και Ηγεσίας και Καινοτομίας και Δημιουργικότητας στη Βιομηχανία. Το Κέντρο έχει συνεργασίες με διάφορες επιχειρήσεις του κλάδου, μεταξύ των οποίων οι Ford, Proctor και Gamble, η Xerox, η Herman-Miller, η NHS και η Imagination LTD, που διαθέτουν ειδικούς που διδάσκουν εκεί και υποστηρίζουν προγράμματα σπουδών. Περισσότερο "

Domus Academy - Μιλάνο, Ιταλία

Domus Academy στο Μιλάνο έχει ένα 12μηνο Master in Design που χωρίζεται σε δύο εξάμηνα. Το πρώτο εξάμηνο εισάγει τους σπουδαστές στη βιομηχανία σχεδιασμού. Κατά το δεύτερο εξάμηνο, οι καθηγητές παρουσιάζουν το σημερινό ενδιαφέρον τους και οι σπουδαστές επιλέγουν το θέμα που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Στη συνέχεια, σχεδιάζουν τα βασικά έργα τους βασισμένα σε αυτόν τον τομέα ενδιαφέροντος. Το πρόγραμμα προσφέρει μια «πορεία έρευνας, εμπειρίας και σχεδίασης που συνδυάζει το θεωρητικό πλούτο ενός εμπειρογνώμονα και ενός καινοτόμου διδακτικού με τη στενή και συγκεκριμένη συνεργασία αναγνωρισμένων επιχειρήσεων και επαγγελματιών που επιλέγουν να ακολουθήσουν τους μαθητές τους στην εκπαίδευσή τους». Το πρόγραμμα σπουδών Master επικεντρώνεται σε τρία βασικά σημεία: "εξατομικευμένη εκφραστική γλώσσα", "δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων" και "κατεύθυνση σχεδιασμού". Περισσότερο "

Florence Design Academy, Φλωρεντία, Ιταλία

Η ακαδημία σχεδιασμού της Φλωρεντίας έχει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στα πεδία της γραφιστικής και του βιομηχανικού σχεδιασμού. Οι μαθητές του γραφικού σχεδιασμού μελετούν τον παραδοσιακό σχεδιασμό γραφικών , την γραφική τέχνη, τον ψηφιακό σχεδιασμό, τα τρισδιάστατα γραφικά, τα 3D animations, το σχεδιασμό χαρακτήρων και την κωμική τέχνη. Οι σπουδαστές Βιομηχανικού Σχεδιασμού μελετούν παραδοσιακό και σύγχρονο βιομηχανικό σχεδιασμό, γραφική τέχνη, ψηφιακό σχεδιασμό, 3D γραφικά και 3D animation. Περισσότερο "

Η Πολυτεχνική Σχολή του Χονγκ Κονγκ, Hung Hom, Kowloon

Η σχολή σχεδιασμού του Πολυτεχνικού Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ επιδιώκει να «αξιοποιήσει την κληρονομιά και τον δυναμισμό των ασιατικών πολιτισμών στη δημιουργία λύσεων για ανθρώπινες ανάγκες και να δημιουργήσει στρατηγικά μοντέλα για προϊόντα, μάρκες και συστήματα σε τοπικές και παγκόσμιες αγορές». Η Σχολή Design προσφέρει πτυχίο πτυχίου Bachelor of Art στο σχεδιασμό της διαφήμισης, σχεδιασμός επικοινωνιών, σχεδιασμός περιβάλλοντος και εσωτερικών χώρων, σχεδιασμός προϊόντων, τέχνη και σχεδίαση στην εκπαίδευση, βιομηχανικό και σχεδιασμό προϊόντων και οπτική επικοινωνία. Πτυχιούχος Μεταπτυχιακών Σπουδών Σχεδιασμού που προσφέρονται περιλαμβάνουν Σχεδιασμός Εκπαίδευση, Σχεδιασμός Πρακτικές, Σχεδιασμός Στρατηγικές, Διαδραστικός Σχεδιασμός και Urban Περιβάλλον Σχεδιασμός. Οι φοιτητές που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο συμμετέχουν σε προγράμματα σχεδιασμού, διαδραστικές κριτικές, σεμινάρια, σεμινάρια, διαλέξεις, εργαστήρια, ανεξάρτητη μελέτη, πρόγραμμα ανταλλαγών, ταξίδια μελέτης τόσο σε τοπικό όσο και στο εξωτερικό, ατομική πρακτική και ομαδική εργασία και Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση. συνεργατικά σχέδια. Περισσότερο "

Κορέα Advanced Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας, Yuseong-gu, Daejeon

Το Κορεάτικο Προπτυχιακό Πρόγραμμα του Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Τμήματος Βιομηχανικής Σχεδίασης «επικεντρώνεται στην καλλιέργεια δημιουργικών και πρακτικών δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων για τα προβλήματα σχεδίασης» και το πτυχιακό πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμού «κατασκευάζεται γύρω από την ακαδημαϊκή εξερεύνηση της πειθαρχίας του σχεδίου και της εφαρμογής του μεθόδους. " Έχουν επίσης Ph.D. πρόγραμμα που προσφέρει σε βάθος ερευνητικές ευκαιρίες για τη συστηματική δημιουργία γνώσεων σχεδιασμού. Υπάρχουν διάφορα ερευνητικά τμήματα που στεγάζονται στο τμήμα, όπως το Εργαστήριο Ερευνών Σχεδιασμού Προϊόντων και Περιβαλλοντικών Συστημάτων, Εργαστήριο Σχεδιασμού Σχεδιασμού Σχεδίασης, Εργαστήριο Σχεδιασμού Αλληλεπίδρασης με Ανθρώπινο Δυναμικό, Εργαστήριο Design Media, Εργαστήριο Σχεδιασμού ID + IM, Εργαστήριο Σχεδιασμού IS, Εργαστήριο Σχεδιασμού Αλληλεπίδρασης Χρώμα και συναίσθημα για το εργαστήριο σχεδίασης. Περισσότερο "

Πανεπιστήμιο Shin Chien - Ταϊπέι, Ταϊβάν

Το Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Shin Chien προσφέρει μεταπτυχιακό στη Βιομηχανική Σχεδίαση. Το σχολείο είναι ανοιχτό για να δεχτεί σπουδαστές χωρίς ιστορικό βιομηχανικού σχεδιασμού. Άτομα από ολόκληρο τον κόσμο με ποικίλο υπόβαθρο, συμπεριλαμβανομένης της ψυχολογίας, των κοινωνικών σπουδών, της φιλοσοφίας, της διοίκησης επιχειρήσεων και της επιστήμης των πληροφοριών, καλούνται να διδάξουν στο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, ελίτ μέλη της κοινότητας σχεδιασμού, καθώς και εξέχοντες διευθύνοντες σύμβουλοι, ενεργούν ως σύμβουλοι έργων για φοιτητικά προγράμματα.

Πανεπιστήμιο Umea - Umea, Σουηδία

Το Ινστιτούτο Σχεδιασμού Umea του Πανεπιστημίου Umea προσφέρει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Βιομηχανική Σχεδίαση με τρεις συγκεντρώσεις: Σχέδιο Αλληλεπίδρασης, Προηγμένο Σχεδιασμό Προϊόντων και Σχεδιασμός Μεταφορών. Το MA στο σχέδιο αλληλεπίδρασης προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες για τους σχεδιαστές να επεκτείνουν τις υπάρχουσες δεξιότητές τους σε νέα εδάφη όπου η εστίαση είναι στις ανάγκες των ανθρώπων και όχι στην τεχνολογική ικανότητα. Το MA στο Advanced Product Design συνδυάζει "τις γνώσεις και τις ιδέες του σημερινού σχεδιασμού σκληρού πυρήνα προϊόντος με τις δυνατότητες που προκύπτουν κατά την εφαρμογή τόσο της φυσικής όσο και της ψηφιακής τεχνολογίας του αύριο". Περισσότερο "

Πανεπιστήμιο των Τεχνών Λονδίνο Κεντρικό Saint Martins, Λονδίνο, Αγγλία

Το Central Saint Martins ιδρύθηκε το 1989 όταν συγχωνεύθηκε η Κεντρική Σχολή Τεχνών και Χειροτεχνίας και η Σχολή Τέχνης Saint Martins. Η σχολή επικοινωνίας, προϊόντων και χωροταξικού σχεδιασμού της Central Saint Martins προσφέρει πτυχίο σχεδιασμού προϊόντων και πτυχίο γραφικού σχεδιασμού . Προσφέρουν επίσης μεταπτυχιακά πτυχία στο Βιομηχανικό Σχεδιασμό και Σχεδίαση Επικοινωνιών. Περισσότερο "

Πηγή άρθρου

Οι καλύτερες σχολές σχεδιασμού του Bloomberg Businessweek παγκοσμίως και τα psd tuts + 18 εξαιρετικά σχολεία σχεδίου από όλο τον κόσμο.