Οι 7 καλύτερες τηλεοράσεις και βάσεις γραφείου κάτω από το γραφείο για να αγοράσουν το 2018

Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας εκπομπές κατά τη διάρκεια του δείπνου

Πριν από χρόνια, οι κατασκευαστές τηλεοράσεων σχεδίαζαν ειδικές τηλεοράσεις που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν στην κάτω πλευρά ενός υπουργικού συμβουλίου ή σε ένα RV. Αυτές οι τηλεοράσεις θα μπορούσαν να αναδιπλωθούν ή να προσαρμοστούν σε μια οπτική γωνία της επιλογής σας, αλλά είχαν την τάση να είναι μικρές με κακή ποιότητα εικόνας. Σήμερα, οι τηλεοράσεις είναι τόσο ελαφριές και λεπτές ώστε είναι καλύτερο να σχεδιάσετε τη δική σας λύση. Οι περισσότερες σύγχρονες τηλεοράσεις μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα καθολικό σύστημα VESA και υπάρχουν πολλά στηρίγματα οροφής ειδικά σχεδιασμένα για τηλεοράσεις κάτω από το ντουλάπι. Έχουμε συλλέξει μερικές διαφορετικές mounts και συμβατές τηλεοράσεις που μπορούν να συνδυαστούν για να μετατρέψουν την κουζίνα σας σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας.

Το Impact Mounts Folding Vertical Mount υποστηρίζει τηλεοράσεις από 13 έως 23 ίντσες, ιδανικές για μικρές οθόνες κουζίνας, αλλά το κάνει με πολύ μεγαλύτερη αντοχή από πολλά από τα λεπτότερα μοντέλα εκεί έξω. Αυτό είναι όλο χάρη στον χοντρό, συμπαγή χαλύβδινο βραχίονα που φέρει το βάρος της τηλεόρασης (έως 44 λίβρες). Το χέρι διπλώνει ολόκληρους τους 90 μοίρες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τοποθετήσετε την τηλεόραση μακριά κάτω από το ντουλάπι (ιδανικό για να το διπλώσετε ξανά ενώ διασκεδάζετε με τους επισκέπτες). Συνδέεται μέσω των προδιαγραφών συμβατότητας VESA 75 x 75 mm ή 100 x 100 mm, τα οποία σας προσφέρουν πολύ καλή ευελιξία, αν και όχι τόσο όσο και κάποια άλλα μοντέλα εκεί έξω. Αλλά ίσως το πιο cool χαρακτηριστικό εδώ είναι ο εκτάσιμος βραχίονας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το ύψος της οθόνης σας κάτω από το ντουλάπι σας από 7 ίντσες έως 11 ίντσες. Αυτό το πράγμα θα ολοκληρώσει πραγματικά τη μοντέρνα κουζίνα σας.

Όλα τα στηρίγματα αυτής της λίστας υποστηρίζουν βραχίονες VESA 100 x 100, καθιστώντας αυτή την έξυπνη τηλεόραση 32 ιντσών από την TCL ιδανικό υποψήφιο για κάθε κουζίνα. Είναι σχετικά φθηνό, έτσι δεν θα σπάσει την τράπεζα για να πάρει επιπλέον ψυχαγωγία σε ένα άλλο δωμάτιο. Το απευθείας φωτισμένο LEDTV διαθέτει ανάλυση HD 720p και ρυθμό ανανέωσης 60Hz, επιτυγχάνοντας τραγανή εικόνα και ελάχιστη θόλωση της κίνησης. Έχει τρεις εισόδους HDMI και μια θύρα USB για ένα Chromecast ή άλλη συσκευή.

Όσο όμως έχετε WiFi, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη φημισμένη λειτουργία Roku TV, η οποία παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 4.000 κανάλια και εφαρμογές συνεχούς ροής. Ενεργοποιήστε την αγαπημένη σας μαγειρική επίδειξη στο Netflix ή ακολουθήστε μια συνταγή στο YouTube και, στη συνέχεια, διπλώστε την τηλεόραση για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μόλις τελειώσετε.

Το VIVO προσφέρει ένα κομψό αλουμίνιο χειροκίνητο flip κάτω mount που φαίνεται snazzy σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Ενώ αυτή η βάση θα είναι φυσική για την κουζίνα ή το RV σας, θα φαινόταν επίσης υπέροχη σε ένα γραφείο ή σοφίτα.

Το VIVO προσφέρει δύο μοντέλα: ένα που ταιριάζει σε οθόνες 13 έως 27 ιντσών και ένα για οθόνες 17 έως 37 ιντσών. Το μικρότερο από τα δύο είναι συμβατό με συσκευές συμβατές με VESA έως και 44 λίβρες. Τα μεγαλύτερα χωράει με βάσεις 75 x 75 mm, 100 x 100 mm, 200 x 100 mm ή 200 x 200 mm. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να κλίσουν από 0 έως -90 μοίρες και μπορούν να περιστραφούν για μια μεγάλη γκάμα γωνιών.

Αυτή η τηλεόραση υψηλής ανάλυσης, χαμηλού κόστους, είναι έτοιμη να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε από τις βάσεις συμβατές με VESA σε αυτήν τη λίστα. Σε λίγο πάνω από $ 100, αυτή η τηλεόραση 24 ιντσών θα ζωντανέψει την κουζίνα με φωτεινή ποιότητα εικόνας που ξεπερνά πολύ την τιμή της. Ζυγίζει μόλις πέντε κιλά, καθιστώντας το ένα ελαφρύ μηχάνημα που δεν θα ασκήσει υπερβολική πίεση στα γραφεία σας. Η οθόνη είναι LED και έχει ανάλυση 720p και ρυθμό ανανέωσης 60 hertz. Διαθέτει σύνδεση VA, USB και HDMI, καθώς και ένα τηλεχειριστήριο. Μερικοί χρήστες αναφέρουν την ποιότητα του ήχου υποπαραμέτρου, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα σε μια μικρή κουζίνα.

Το Mount-It MI-LCDCM μπορεί να κρατά οθόνες οπουδήποτε από 13 έως 23 ίντσες και έχει ένα όριο βάρους 18-λιβρών. Η συνδεσιμότητα βουνών VESA εκτείνεται 50 x 50 cm, 75 x 75 mm και 100 x 100 mm, ώστε να έχετε πολλή ευελιξία όταν πρόκειται να συνδέσετε την τηλεόρασή σας στη βάση. Στη συνέχεια, υπάρχει η λειτουργικότητα περιστροφής με κλίση ... στην πραγματικότητα θα γυρίσει την τηλεόραση πλήρως γύρω από 360 μοίρες, πράγμα που σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να το σημείο σε οποιαδήποτε γωνία. Ο βραχίονας είναι ακόμα διπλωμένος όταν τελειώσετε, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε την τηλεόρασή σας από τη θέα. Όλα έρχονται σε μια ανθεκτική, μαύρη βαριά χαλύβδινη κατασκευή χάλυβα, έτσι ώστε να φαίνεται κομψή και να παραμείνει ανθεκτική για χρόνια.

Αν έχετε μεγαλύτερο προϋπολογισμό και περισσότερο χώρο γραφείων, ανοίξτε αυτή την τηλεόραση 4K Smart LED 4 ιντσών από τη Samsung. Συμβατό με τις βάσεις 200 x 200 VESA, αυτή η έγχρωμη τηλεόραση έρχεται να παρουσιάσει τα αγαπημένα σας μαγειρικά σόου σε μια λαμπρή σειρά χρωμάτων χάρη στην εικόνα 4K Color Drive Pro και HDR. Η φωτεινή εικόνα και τα απίστευτα ισορροπημένα χρώματα εμφανίζονται σε μια κομψή και ελαφριά οθόνη που θα φανεί εξαιρετική σε μια μοντέρνα κουζίνα.

Το ενσωματωμένο WiFi σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες streaming, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε οποιαδήποτε ψυχαγωγία θέλετε χωρίς να χρειαστεί να συνδέσετε οποιαδήποτε ενοχλητικά εξωτερικά καλώδια. Το καλύτερο από όλα για τους σεφ, έρχεται με ένα Smart Remote Controller με δυνατότητα φωνητικής πλοήγησης, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τη δράση ακόμα και αν τα χέρια σας καλύπτονται από τα τρόφιμα. Ο ήχος είναι επίσης υπέροχος, οπότε δεν χρειάζεται να θυσιάζετε την ποιότητα επειδή είστε μακριά από τον τυπικό εξοπλισμό ήχου.

Το VideoSecu κάτω από το ντουλάπι είναι μια μεγάλη επιλογή προϋπολογισμού που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε όλα τα αγαπημένα σας προγράμματα στην κουζίνα σας. Η κατασκευή χάλυβα βαρέων μετρητών υποστηρίζει οθόνες έως 18 λίβρες, ενώ ένα ρυθμιζόμενο περιστρεφόμενο σασί σας επιτρέπει να προβάλετε την οθόνη από διάφορες γωνίες για να καθορίσετε την καλύτερη δυνατή προσαρμογή για το σπίτι σας. Εκτός από την κλίση των 110 μοιρών, μπορεί να ρυθμιστεί 180 μοίρες προς τα αριστερά ή δεξιά, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την οθόνη σας ακόμα και αν μετακινείτε στην κουζίνα. Είναι συμβατό με υποστηρίγματα VESA 50 x 50 mm, 75 x 75 mm και 100 x 100 mm, τα οποία συνήθως περιλαμβάνουν τις περισσότερες επιλογές 13 έως 23 ιντσών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .