Κωδικοί σφαλμάτων VPN Επεξήχθησαν

Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο (VPN) δημιουργεί προστατευμένες συνδέσεις που ονομάζονται σήραγγες VPN μεταξύ ενός τοπικού πελάτη και ενός απομακρυσμένου διακομιστή, συνήθως μέσω του Διαδικτύου. Τα VPN είναι δύσκολο να εγκατασταθούν και να συνεχίσουν να λειτουργούν εξαιτίας της εξειδικευμένης τεχνολογίας.

Όταν αποτύχει μια σύνδεση VPN, το πρόγραμμα-πελάτης αναφέρει ένα μήνυμα σφάλματος που συνήθως περιλαμβάνει έναν κωδικό αριθμό. Εκατοντάδες διαφορετικοί κωδικοί σφαλμάτων VPN υπάρχουν, αλλά μόνο ορισμένες εμφανίζονται στις περισσότερες περιπτώσεις.

Πολλά σφάλματα VPN απαιτούν τυπικές διαδικασίες αντιμετώπισης προβλημάτων δικτύου για επίλυση:

Παρακάτω θα βρείτε μερικές πιο συγκεκριμένες λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων:

Σφάλμα VPN 800

"Δεν είναι δυνατή η δημιουργία σύνδεσης" - Ο πελάτης VPN δεν μπορεί να φτάσει στο διακομιστή. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν ο διακομιστής VPN δεν είναι σωστά συνδεδεμένος στο δίκτυο, το δίκτυο είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας ή εάν ο διακομιστής ή το δίκτυο είναι υπερφορτωμένο με κίνηση. Το σφάλμα παρουσιάζεται επίσης εάν το πρόγραμμα-πελάτης VPN έχει εσφαλμένες ρυθμίσεις διαμόρφωσης. Τέλος, ο τοπικός δρομολογητής ενδέχεται να μην είναι συμβατός με τον τύπο του χρησιμοποιούμενου VPN και να απαιτεί ενημέρωση του υλικολογισμικού του δρομολογητή . Περισσότερο "

Σφάλμα VPN 619

"Δεν ήταν δυνατή η δημιουργία σύνδεσης με τον απομακρυσμένο υπολογιστή" - Ένα ζήτημα ρύθμισης παραμέτρων τείχους προστασίας ή θύρας εμποδίζει τον πελάτη VPN να δημιουργήσει μια λειτουργική σύνδεση ακόμα και αν είναι δυνατή η πρόσβαση στον εξυπηρετητή. Περισσότερο "

Σφάλμα VPN 51

"Δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με το υποσύστημα VPN" - Ένας πελάτης VPN Cisco αναφέρει αυτό το σφάλμα όταν η τοπική υπηρεσία δεν εκτελείται ή ο υπολογιστής-πελάτης δεν είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο. Η επανεκκίνηση της υπηρεσίας VPN ή / και η αντιμετώπιση προβλημάτων στη σύνδεση τοπικού δικτύου συχνά επιλύει αυτό το πρόβλημα.

Σφάλμα VPN 412

"Ο απομακρυσμένος συνομιλητής δεν ανταποκρίνεται πλέον" - Ένας πελάτης VPN Cisco αναφέρει αυτό το σφάλμα όταν μια ενεργή σύνδεση VPN πέφτει εξαιτίας αποτυχίας δικτύου ή όταν ένα τείχος προστασίας παρεμποδίζει την πρόσβαση στις απαιτούμενες θύρες.

Σφάλμα VPN 721

"Ο απομακρυσμένος υπολογιστής δεν ανταποκρίθηκε" - Ένα VPN της Microsoft αναφέρει αυτό το σφάλμα όταν δεν κατάφερε να δημιουργήσει μια σύνδεση, παρόμοια με το σφάλμα 412 που αναφέρθηκε από τους πελάτες της Cisco.

Σφάλμα VPN 720

"Δεν έχουν ρυθμιστεί πρωτόκολλα ελέγχου PPP" - Σε ένα VPN των Windows, αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται όταν ο υπολογιστής-πελάτης δεν διαθέτει επαρκή υποστήριξη πρωτοκόλλου για να επικοινωνήσει με το διακομιστή. Η διόρθωση αυτού του προβλήματος απαιτεί τον εντοπισμό των πρωτοκόλλων VPN που μπορεί να υποστηρίζει ο διακομιστής και την εγκατάσταση ενός αντίστοιχου για τον πελάτη μέσω του Πίνακα Ελέγχου των Windows.

Σφάλμα VPN 691

"Η πρόσβαση απορρίφθηκε επειδή το όνομα χρήστη και / ή ο κωδικός πρόσβασης δεν είναι έγκυρος στον τομέα" - Ο χρήστης ενδέχεται να έχει εισάγει λάθος όνομα ή κωδικό πρόσβασης όταν προσπαθεί να πιστοποιήσει την ταυτότητά του σε ένα VPN των Windows. Για τους υπολογιστές μέρος του τομέα των Windows, ο τομέας σύνδεσης πρέπει επίσης να καθοριστεί σωστά.

Σφάλματα VPN 812, 732 και 734

"Η σύνδεση παρεμποδίστηκε εξαιτίας μιας ρύθμισης που έχει διαμορφωθεί στον διακομιστή RAS / VPN" - Στα Windows VPN, ο χρήστης που προσπαθεί να πιστοποιήσει μια σύνδεση μπορεί να έχει ανεπαρκή δικαιώματα πρόσβασης. Ένας διαχειριστής δικτύου πρέπει να επιλύσει αυτό το πρόβλημα ενημερώνοντας τα δικαιώματα του χρήστη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο διαχειριστής ενδέχεται να χρειαστεί να ενημερώσει την υποστήριξη MS-CHAP (πρωτόκολλο ελέγχου ταυτότητας) στον διακομιστή VPN. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους τρεις κωδικούς σφάλματος μπορεί να εφαρμοστεί ανάλογα με την εμπλεκόμενη υποδομή δικτύου.

Σφάλμα VPN 806

"Η σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή VPN έχει δημιουργηθεί, αλλά η σύνδεση VPN δεν μπορεί να ολοκληρωθεί." - Αυτό το σφάλμα υποδεικνύει ότι ένα τείχος προστασίας του δρομολογητή αποτρέπει κάποια επισκεψιμότητα πρωτοκόλλου VPN μεταξύ πελάτη και διακομιστή. Συνηθέστερα, πρόκειται για θύρα TCP 1723 που πρέπει να ανοιχτεί από τον κατάλληλο διαχειριστή δικτύου.