Είναι η βιομηχανία σχεδιασμού ιστοσελίδων νεκρή;

Οι πελάτες χρειάζονται πραγματικά Web Designers οποιαδήποτε άλλη;

Κάθε λίγα χρόνια θα δείτε μια σειρά άρθρων που αναδύονται που θέτουν την ερώτηση - "Είναι το Web Design Industry Dead;"

Στην προκειμένη περίπτωση, είχα γράψει προηγουμένως άρθρα και έθεσε την ερώτηση ποιοι είναι οι μερικοί μεγάλοι τρόποι να βρεθούν νέοι πελάτες σχεδιασμού ιστοσελίδων; και ένα άτομο απάντησε ότι ο κλάδος του διαδικτύου ήταν νεκρός γιατί κάποιος θα μπορούσε απλώς να αγοράσει έναν ιστότοπο προτύπου για φθηνό χρήμα. Αυτοί οι τύποι χώρων και λύσεων υπήρχαν πάντα. Υπάρχουν ακόμη και πλατφόρμες σήμερα που οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να χτίσουν δωρεάν ιστοσελίδες.

Τι νομίζετε; Είναι το web design μια νεκρή βιομηχανία; Είναι άσκοπο να ξεκινήσετε ως σχεδιαστής επειδή όλοι οι πελάτες σας μπορούν απλά να αρπάξουν ένα δωρεάν ή πληρωμένο πρότυπο από ένα από τα πολλά sites εκεί έξω; Αυτό το άρθρο θα εξετάσει τη βιομηχανία σχεδιασμού ιστοσελίδων και τι είναι μπροστά για τους σχεδιαστές.

Web Design δεν είναι νεκρός

Είναι πολύ αλήθεια ότι οι άνθρωποι που με απασχολούσαν ή κάποιον σαν εμένα, για να φτιάξω το δικό τους σχέδιο ιστοχώρου γι 'αυτούς και τώρα μπορούν να στραφούν σε μια χαμηλή ή χωρίς κόστος λύση. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, αυτή είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση για πολλές εταιρείες. Εάν μπορούν να αποκτήσουν ένα πρότυπο που να λειτουργεί για τον ιστότοπό τους για $ 60, θα ήταν πολύ λιγότερα χρήματα από ό, τι ακόμη και ένας απλός ιστότοπος που θα δημιουργούσε ένας επαγγελματίας σχεδιαστής ιστού για αυτούς.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω παραιτηθεί από το να είναι web designer. Αντίθετα, οι ιστότοποι με πρότυπα με βοήθησαν να αυξήσω και να βελτιώσω την επιχείρησή μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω, ακόμα και με έναν πελάτη που θέλει να χρησιμοποιήσει ένα πρότυπο για τον ιστότοπό του:

Θυμηθείτε, Freelancing είναι δύσκολο

Η δουλειά ως ανεξάρτητος ελεύθερος επαγγελματίας είναι δύσκολος, επειδή πρέπει να ανταγωνίζεστε όλα τα είδη των ανθρώπων και τα εργαλεία και τις τεχνικές. Οι ανεξάρτητοι συγγραφείς ανταγωνίζονται με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που αναζητούν θέσεις εργασίας γραφής. Οι ανεξάρτητοι καλλιτέχνες ανταγωνίζονται με άλλους καλλιτέχνες. Και ανεξάρτητοι σχεδιαστές ιστοσελίδων έχουν ανταγωνισμό από τους σχεδιαστές και τα πρότυπα.

Μην υποθέσετε ότι επειδή τα πρότυπα είναι δημοφιλείς ότι ποτέ δεν θα πάρετε μια δουλειά ως σχεδιαστής ιστοσελίδων. Απλά πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει να καταλάβετε πώς να ανταγωνιστείτε τα πρότυπα ή να τα χρησιμοποιήσετε στην επιχείρησή σας.

Επεξεργασμένο από τον Jeremy Girard στις 2/3/17