Οι καλύτεροι επεξεργαστές ιστού των Windows για αρχάριους

Επεξεργαστές για το Web Design Newcomers

Αν ξεκινάτε ακριβώς την οικοδόμηση μιας ιστοσελίδας, μπορεί να είναι χρήσιμο να έχετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που να είναι WYSIWYG - Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που αποκτάτε - ή αυτό εξηγεί το HTML σε εσάς. Όλοι οι συντάκτες ιστού που παρατίθενται εδώ προσφέρουν δωρεάν εκδόσεις. Ορισμένες από αυτές προσφέρουν και λογικές τιμές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κάποια HTML για να σχεδιάσετε τη δική σας ιστοσελίδα.

01 του 06

Δωρεάν επεξεργαστή HTML του CoffeeCup

Δωρεάν επεξεργαστή HTML του CoffeeCup. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Ο επεξεργαστής Free CoffeeCup HTML είναι ένας επεξεργαστής κειμένου με πολλές δυνατότητες. Η δωρεάν έκδοση είναι ένας καλός επεξεργαστής HTML, αλλά η αγορά της πλήρους έκδοσης του προγράμματος επεξεργασίας σας δίνει υποστήριξη WYSIWYG, οπότε δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε την ανάπτυξη ενός ιστότοπου.

Η πλήρης έκδοση του επεξεργαστή HTML CoffeeCup είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων. Έρχεται με πολλά γραφικά, πρότυπα και πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως ο Mapper image mapper. Μετά την αγορά του CoffeeCup HTML Editor , λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις για τη ζωή.

Ο επεξεργαστής HTML περιλαμβάνει μια επιλογή Open From Web, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο ως σημείο εκκίνησης για τα σχέδιά σας. Ένα ενσωματωμένο εργαλείο επικύρωσης ελέγχει τον κώδικα καθώς το γράφετε και προτείνει αυτόματα ετικέτες και επιλογείς CSS. Περισσότερο "

02 του 06

SeaMonkey

SeaMonkey. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το SeaMonkey είναι το πακέτο εφαρμογών all-in-one του Mozilla. Περιλαμβάνει πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ομάδας συζητήσεων, πρόγραμμα-πελάτη συνομιλίας IRC και συνθέτη-συντάκτης ιστοσελίδων. Ένα από τα ωραία πράγματα σχετικά με τη χρήση του SeaMonkey είναι ότι έχετε ήδη ενσωματώσει το πρόγραμμα περιήγησης, έτσι ώστε η δοκιμή να είναι μια αύρα. Επιπλέον, είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής WYSIWYG με ενσωματωμένη δυνατότητα FTP για τη δημοσίευση των ιστοσελίδων σας. Περισσότερο "

03 του 06

Evrsoft Αρχική Σελίδα 2000

Evrsoft 1η Σελίδα 2000. Οθόνη shot από τον J Kyrnin

Η πρώτη σελίδα 2000 της Evrsoft είναι η δωρεάν έκδοση του λογισμικού Evrsoft. Δεν περιλαμβάνει πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG και μερικά από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά της έκδοσης 2006 του προγράμματος επεξεργασίας. Προσφέρει τρεις τρόπους ανάπτυξης: εύκολος, έμπειρος και σκληρός. Η πρώτη σελίδα 2000 υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, τα HTML, CSS, CGI, Perl, Cold Fusion, ASP και JavaScript.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του επεξεργαστή Evrsoft: Evrsoft First Page 2006 και Evrsoft First Page 2000. Η έκδοση της πρώτης σελίδας 2000 είναι δωρεάν. Περισσότερο "

04 του 06

Evrsoft πρώτη σελίδα 2006

Evrsoft Αρχική Σελίδα. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Evrsoft First Page 2006 είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και WYSIWYG για Windows. Προσφέρει τα χαρακτηριστικά που περιμένετε από ένα επαγγελματικό πακέτο επεξεργασίας web. Μεταξύ αυτών είναι το CSS Insight, το οποίο σας βοηθά με την ανάπτυξη κώδικα CSS, σύνθετη επισήμανση σύνταξης, επιθεώρηση φύλλου ιδιοτήτων ετικετών, ολοκλήρωση αυτόματης ετικέτας, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και πολλά άλλα.

Η πρώτη σελίδα 2006 περιλαμβάνει ηλεκτρονικά εργαλεία για webmasters που ανιχνεύουν και ελέγχουν τον ιστότοπό σας, την υποβάλλουν στις μηχανές αναζήτησης, ελέγχουν τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων, επικυρώνουν τα έγγραφά σας και αποκτούν κατάταξη στην ιστοσελίδα Alexa.

Περισσότερο "

05 του 06

Δυναμικός επεξεργαστής HTML

Δυναμικός επεξεργαστής HTML δωρεάν. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Η τρέχουσα έκδοση του Dynamic HTML Editor διαθέτει καθαρό διαισθητικό χώρο εργασίας. Το πρόγραμμα WYSIWYG δεν απαιτεί γνώσεις HTML και υποστηρίζει CSS και κατατεθειμένες διατάξεις. Χρησιμοποιήστε τις κύριες σελίδες και τα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου για την ανάπτυξη δυναμικών ιστοσελίδων.

Η δωρεάν έκδοση του Dynamic HTML Editor είναι μια πρώιμη έκδοση της πληρωμένης έκδοσης και είναι δωρεάν μόνο για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και προσωπική χρήση. Εάν δεν θέλετε να μάθετε τίποτα άλλο από μεταφορά αρχείων για να φέρετε τις ιστοσελίδες σας στον κεντρικό υπολογιστή σας, τότε αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί καλά. Έχει κάποιες δυνατότητες επεξεργασίας γραφικών και είναι εύκολο να κάνετε drag and drop στοιχεία στη σελίδα. Περισσότερο "

06 του 06

PageBreeze Professional

PageBreeze Professional. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το PageBreeze Professional είναι σχεδιασμένο για εμπορική χρήση. Έχει ενσωματωμένες δυνατότητες δημοσίευσης FTP, υποστήριξη για PHP, αρχεία Flash και iFrames στον οπτικό επεξεργαστή, μαζί με όλα τα χαρακτηριστικά της δωρεάν έκδοσης. Το PageBreeze Pro προσφέρει δωρεάν αναβαθμίσεις για όλη τη ζωή.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του PageBreeze: Δωρεάν και Επαγγελματικά.

Το PageBreeze Free editor HTML είναι ένας επεξεργαστής WYSIWYG που διευκολύνει την επεξεργασία των ιστοσελίδων σας. Μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ του WYSIWYG και της πηγής για να ελέγξετε το HTML σας. Περισσότερο "