Επιτραπέζια παιχνίδια μπορείτε να παίξετε στο Facebook

01 από 08

Παιχνίδια Επιτραπέζιας του Facebook

Σκάκι, Τάβλι, Scrabulous, Ντάμα, Μονοπώλιο, Othello / Reversi και Tic Tac Toe. Παίξτε αυτά τα επιτραπέζια παιχνίδια Facebook με τους φίλους σας απευθείας από το Facebook. Αν κανένας από τους φίλους σας δεν είναι συνδεδεμένος μπορείτε να παίξετε με οποιονδήποτε από τους άλλους παίκτες στο Facebook. Επιλέξτε ποιον θέλετε να παίξετε, βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένοι, ελέγξτε τα στατιστικά τους και προκληθείτε σε έναν αγώνα.

Έντονη

Σκάκι Pro

Παίξτε Τάβλι

Παίξτε πούλια

Παίξτε το μονοπώλιο

Παίξτε Reversi / Othello

Παίξτε το Tic Tac Toe

02 από 08

Σκάκι Pro

Facebook

Ξέρετε το παιχνίδι με τα άλογα και τους ιππότες, όπου όλα τα κομμάτια πηγαίνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και προσπαθούν να συλλάβουν τον βασιλιά. Όταν ξεκινάτε το παιχνίδι, θα δείτε ένα σκάκι στην οθόνη σας. Απλά σύρετε και αφήστε τους άντρες γύρω από το διοικητικό συμβούλιο. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο "Play Move" για να κάνετε την κίνηση σας τελική. Στη συνέχεια, κάθονται πίσω και περιμένετε τον αντίπαλό σας να κάνει τη μετακίνησή τους. Υπάρχει μια μικρή οθόνη συνομιλίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε ο ένας τον άλλο μηνύματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παίξτε το σκάκι Pro

03 του 08

Τάβλι

Facebook

Αναπτύξτε τα εικονικά ζάρια σας και μετακινήστε τα κομμάτια σας. Με λίγη τύχη και κάποια στρατηγική μπορείτε απλά να είστε σε θέση να κερδίσετε Τάβλι εναντίον άλλου παίκτη στο Facebook. Όταν προσθέτετε αυτήν την εφαρμογή, θα δείτε ορισμένα δωμάτια που μπορείτε να επιλέξετε. Κάποιοι έχουν παίκτες σε αυτούς που περιμένουν κάποιον να έρθει να τους παίξει. Άλλοι έχουν ήδη δύο παίκτες και μπορείτε πραγματικά να πάτε και να τους παρακολουθήσετε να παίζουν. Ανοίξτε το δικό σας δωμάτιο, εάν θέλετε να ξεκινήσετε το δικό σας παιχνίδι.

Παίξτε Τάβλι

04 του 08

Ντάμα

Facebook

Επιλέξτε έναν αντίπαλο από τη λίστα των δωματίων και των παικτών. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να σπρώχνετε τα κομμάτια σας στο πλάι και να πηδάτε τα κομμάτια του αντιπάλου σας. Μην ξεχάσετε να με βασίσετε.

Παίξτε πούλια

05 του 08

Μονοπώλιο

Facebook

Εδώ είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που έχει γίνει ξανά και ξανά και έκανε σε όλα τα είδη των θεμάτων. Εδώ είναι μια άλλη έκδοση του Facebook του Monopoly. Στο μονοπώλιο του Facebook, παίζετε εναντίον τριών άλλων παικτών που έχουν δημιουργηθεί από υπολογιστή. Αναπτύξτε τα ζάρια, μετακινήστε τα κομμάτια σας και αγοράστε τις ιδιότητές σας.

Τοποθετήστε σπίτια και ξενοδοχεία όπως ακριβώς στο επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly. Η καταμέτρηση των χρημάτων είναι στη μέση του πίνακα, έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντα πόσα πρέπει να παίξετε. Πάει γρήγορα, γι 'αυτό είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τι κάνουν οι άλλοι παίκτες.

Παίξτε το μονοπώλιο

06 του 08

Reversi / Othello

Facebook

Προσκαλέστε τους φίλους σας να παίζουν ή να παίζουν με κάποιον άλλο. Υπάρχουν μικρές πράσινες κουκίδες στις θέσεις του σκάφους όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τα κομμάτια σας. Υπάρχει επίσης μια πινακίδα μηνυμάτων ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε ενώ παίζετε. Δημιουργήστε όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια από το χρώμα σας και κερδίζετε. Αυτό είναι ένα υψηλό παιχνίδι στρατηγικής που τέθηκε έτσι στο καπέλο σκέψης σας.

Παίξτε Reversi / Othello

07 του 08

Τρίλιζα

Facebook

Αντί του X's και του O, αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιεί τη φωτογραφία του προφίλ σας. Παίξτε το Tic Tac Toe στο προφίλ σας ή στο προφίλ του φίλου σας. Μόλις προσθέσετε την εφαρμογή Tic Tac Toe, κάντε κύλιση στη σελίδα προφίλ σας και πραγματοποιήστε την πρώτη κίνηση. Στη συνέχεια επιστρέψτε αργότερα για να δείτε αν ένας από τους φίλους σας έκανε άλλη μια κίνηση. Επίσης, παίξτε Tic Tac Toe με άλλους ανθρώπους στο δημόσιο τμήμα.

Παίξτε το Tic Tac Toe

08 από 08

Scrabbleous, παίξτε Scrabble στο Facebook

scrabulous.com

Το αγαπημένο σας παιχνίδι λέξεων, Scrabble, έχει μετατραπεί σε ένα παιχνίδι στο Facebook που ονομάζεται Scrabulous. Τώρα μπορείτε να παίξετε Scrabulous από το προφίλ σας στο Facebook εναντίον των φίλων σας. Ποιος είναι ο Scrabulous πρωταθλητής στην ομάδα σας;

Παίξτε Scrabulous