Πώς να βρείτε το σπίτι σας στο Google Street View

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βρείτε οποιαδήποτε τοποθεσία στο επίπεδο του δρόμου

Αν ψάχνετε για τον απόλυτο ταχύτερο τρόπο για να βρείτε το σπίτι σας (ή οποιαδήποτε τοποθεσία καθόλου) στην Google Street View , θα πρέπει να ελέγξετε το InstantStreetView.com. Είναι ένας ιστότοπος τρίτου μέρους που σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε απλά οποιαδήποτε διεύθυνση σε ένα πεδίο αναζήτησης για να σας δείξουμε αμέσως αυτή την τοποθεσία στο Street View. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού της κινητής συσκευής σας.

Καθώς αρχίζετε να πληκτρολογείτε το όνομα ή τη διεύθυνση στην τοποθεσία που αναζητάτε, ο ιστότοπος θα αναζητήσει αυτόματα μια τοποθεσία που ταιριάζει και θα σας φέρει εκεί αν το βρει, ακόμα και πριν τελειώσετε να πληκτρολογείτε σε ολόκληρη τη διεύθυνση τοποθεσίας. Εάν αυτό που εισάγετε είναι πολύ ασαφές, εμφανίζεται μια αναπτυσσόμενη λίστα επιλογών ως προτεινόμενες τοποθεσίες που αντιστοιχούν στην καταχώρισή σας.

Στιγμιότυπο οθόνης, Google Instant Street View.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Πληροφορίες στην επάνω γραμμή μενού που βρίσκεται στα αριστερά για να δείτε έναν θρύλο των διαφορετικών χρωμάτων που περιγράφει το πεδίο αναζήτησης, το οποίο αλλάζει ανάλογα με το τι πληκτρολογείτε σε αυτό και τι μπορεί να βρει το site. Όταν βρείτε τη σωστή θέση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι κάνοντας κλικ και σύροντάς το για να αλλάξετε κατεύθυνση και χρησιμοποιήστε τα βέλη στο κάτω μέρος για να μετακινηθείτε προς τα πίσω, προς τα εμπρός ή προς τα πλάγια.

Το ShowMyStreet.com είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος που λειτουργεί πολύ παρόμοια με την Άμεση προβολή Street View. Προσπαθεί επίσης να μαντέψει την τοποθεσία που αναζητάτε καθώς αρχίζετε να την πληκτρολογείτε, αλλά δεν υπάρχουν προτάσεις για αυτόματη συμπλήρωση, για να κάνετε κλικ πάνω.

Κάνοντας αυτό το παλιό τρόπο μόδας (Μέσω των Google Maps)

Ο ιστότοπος Instant Street View είναι ιδανικός αν θέλετε να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη τοποθεσία αμέσως, αλλά αν γνωρίζετε ήδη πώς να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google , μπορείτε εύκολα να μεταβείτε από το σημείο Street View και από εκεί, εάν η τοποθεσία που θέλετε να δείτε έχει φωτογραφήθηκε από την ομάδα Street View. Λάβετε αυτό υπόψη κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τους Χάρτες Google.

Αρχίστε με την πρόσβαση στους Χάρτες Google μεταβαίνοντας στο google.com/maps στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Πληκτρολογήστε ένα μέρος ή μια διεύθυνση στο πεδίο αναζήτησης στους Χάρτες Google και έπειτα αναζητήστε το μικρό κίτρινο εικονίδιο Pegman στην κάτω δεξιά γωνία (διαμορφωμένο σαν μικρό πρόσωπο). Εάν δεν μπορείτε να δείτε ένα κίτρινο Pegman, τότε σημαίνει ότι το Street View δεν είναι διαθέσιμο για εκείνη την τοποθεσία.

Screenshot, Google Maps.

Όταν κάνετε κλικ στο Pegman, στα αριστερά θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με εικόνες στο Street View. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό για να το δείτε σε πλήρη οθόνη, ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε και να ξεκινήσετε την εξερεύνηση. Η διεύθυνση στην οποία βλέπετε πρέπει να εμφανίζεται στα αριστερά μαζί με την ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης της εικόνας και ένα κουμπί πίσω για να επιστρέψετε στους Χάρτες.

Χρήση της προβολής Street View στο κινητό

Η εφαρμογή Χάρτες Google δεν είναι η ίδια με την εφαρμογή Google Street View - είναι ξεχωριστές εφαρμογές. Εάν διαθέτετε μια συσκευή Android , μπορείτε να κάνετε λήψη της επίσημης εφαρμογής Google Street View από το Google Play, εάν για κάποιο λόγο δεν την έχετε ήδη. Για συσκευές iOS, η Street View χρησιμοποιήθηκε για να ενσωματωθεί στην εφαρμογή Χάρτες Google, αλλά τώρα υπάρχει μια ξεχωριστή εφαρμογή Google Street View της iOS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Στιγμιότυπα οθόνης, εφαρμογή Google Street View για Android.

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή (και ίσως και να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google ), μπορείτε να συνδέσετε μια διεύθυνση στην επάνω γραμμή αναζήτησης και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το χάρτη για να σύρετε το "Pegman" (το εικονίδιο μικρού προσώπου). Οι εικόνες 360 που βρίσκονται πιο κοντά σε αυτόν θα εμφανιστούν παρακάτω. Κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνες για να τις δείτε σε πλήρη οθόνη και χρησιμοποιήστε τα βέλη για να περιηγηθείτε στην περιοχή.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα καλό για την εφαρμογή Street View είναι ότι μπορείτε πραγματικά να καταγράψετε τις δικές σας πανοραμικές λήψεις χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή της συσκευής σας και να τη δημοσιεύσετε στους Χάρτες Google ως τρόπο να συνεισφέρετε, ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε τους χρήστες να δουν περισσότερα από αυτά που θέλουν να δουν σε αυτές τοποθεσίες.

Βοήθεια, δεν μπορώ ακόμα να βρω το σπίτι μου! & # 39;

Έτσι, συνδέσατε τη διεύθυνση του σπιτιού σας και δεν πήρατε τίποτα. Τώρα τι?

Screenshot, Google Maps.

Οι περισσότερες μεγάλες αστικές περιοχές - ιδιαίτερα στις ΗΠΑ - έχουν χαρτογραφηθεί στο Street View, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάθε σπίτι ή δρόμος ή κτίριο θα εμφανίζονται όταν το ψάχνετε. Ορισμένες αγροτικές περιοχές εξακολουθούν να χαρτογραφούνται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αίτηση για να επεξεργαστείτε τμήματα οδού για να προτείνετε μια νέα τοποθεσία να εξεταστεί και ενδεχομένως να προστεθεί σε κάποιο σημείο στο μέλλον.

Λάβετε υπόψη ότι η Google ενημερώνει τις εικόνες πολύ τακτικά, ειδικά σε μεγάλες πόλεις, και ανάλογα με τον τόπο κατοικίας σας ή την τοποθεσία στην οποία βλέπετε, οι εικόνες ενδέχεται να είναι παλιές και προγραμματισμένες για μια ενημέρωση που αντικατοπτρίζει καλύτερα την τρέχουσα κατάσταση. Εξετάστε το ενδεχόμενο επανεξέτασης σε μερικούς μήνες περίπου για να δείτε αν το σπίτι σας ή μια συγκεκριμένη διεύθυνση έχει προστεθεί στο Street View.

Βρίσκοντας περισσότερο από το σπίτι σας στην οδό

Το Google Street View είχε σκοπό να σας δείξει τον κόσμο όταν δεν μπορείτε φυσικά να πάτε εκεί για τον εαυτό σας, γι 'αυτό είναι λίγο αστείο που πολλοί άνθρωποι απλά θέλουν να δουν τα σπίτια τους.

Γιατί να μην εξερευνήσετε μερικές από τις καλύτερες θέσεις στη Γη με Street View; Εδώ είναι 10 καταπληκτικά μέρη που μπορείτε να ελέγξετε απλά κάνοντας κλικ σε κάθε σύνδεσμο για να ληφθεί απευθείας εκεί.