Τι σημαίνει το ISTG;

Αυτό το σπάνιο ακρωνύμιο χρησιμοποιείται για να κάνει μια τολμηρή δήλωση

Το ISTG είναι ένα από αυτά τα online αρκτικόλεξα που δεν είναι μόνο δύσκολο να πάρει μια άγρια ​​εικασία, αλλά και πολύ σπάνια χρησιμοποιείται. Η κατανόηση του τρόπου ερμηνείας του, εάν το συναντάτε στο διαδίκτυο ή σε ένα κείμενο, μπορεί να φέρει νέα σημασία στο μήνυμα ή τη συζήτηση.

Το ISTG σημαίνει:

Ορκίζομαι στο θεό.

Η παραπάνω φράση ακούγεται συχνά στην καθημερινή γλώσσα πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά η πληκτρολόγηση της σε ηλεκτρονική μορφή ή σε ένα μήνυμα κειμένου απαιτεί περισσότερο χρόνο και προσπάθεια απ 'ότι απλώς να την εξουδετερώνει σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο είδος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το ακρωνύμιο ως σύντομη έκδοση για να πάρουν γρήγορα το σημείο τους.

Η έννοια του ISTG

Η φράση "Ορκίζομαι στον Θεό" αναφέρεται στην παράδοση του όρκο στον Θεό ως τρόπο να δείξουμε ειλικρίνεια στις σκέψεις, τα συναισθήματα ή τις πράξεις κάποιου. Σήμερα, πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να τονίσουν απλώς τη σοβαρότητα ή την ειλικρίνειά τους σχετικά με τις σκέψεις, τα συναισθήματα ή τις πράξεις τους ανεξάρτητα από πνευματική ή θρησκευτική πίστη στο Θεό.

Πώς χρησιμοποιείται το ISTG

Το ISTG χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους για να εκφράσει τη συναισθηματική ειλικρίνεια. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τρόπους χρήσης του ISTG είναι:

Παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται το ISTG

Παράδειγμα 1

Φίλος # 1: "Σίγουρα το δοκίμιο οφείλεται στο tmrw ?? Σκέφτηκα ότι είχαμε την Παρασκευή !!!"

Φίλος # 2: "Η προθεσμία είναι tmrw !! Ο κ. Jones μας υπενθύμισε στην τάξη σήμερα !!!"

Στο παραπάνω παράδειγμα, ο Φίλος # 1 δεν πιστεύει ότι έχει δηλωθεί από τον Φίλο # 2, οπότε ο Φίλος # 2 χρησιμοποιεί το ISTG για να γνωστοποιήσει την βεβαιότητα και τη σοβαρότητα του γεγονότος.

Παράδειγμα 2

Φίλος # 1: "Ξύπνησα να νιώθω σαν να χτυπώ από ένα φορτηγό. ISTG Δεν πίνω ποτέ πάλι ..."

Φίλος # 2: "Lol, είπατε και την τελευταία φορά"

Αυτό το δεύτερο παράδειγμα είναι μια κλασική επίδειξη του πώς ένας άνθρωπος μπορεί να ορκιστεί ως προσωπικός όρκος για να αλλάξει τις ενέργειες ή τη συμπεριφορά του. Ο φίλος # 1 χρησιμοποιεί το ISTG ως υπόσχεση για να σταματήσει να πίνει.

Παράδειγμα 3

Φίλος # 1: "Αν δεν σταματήσετε να διαδίδετε φήμες για μένα istg Πάω να πω ur bf ότι τον εξαπατήσατε ... ΔΥΟ"

Φίλος # 2: "Πρόστιμο ... Θα σταματήσω ... αλλά το μόνο που είπα ήταν η αλήθεια, οπότε καλύτερα να ρίξετε μια ειλικρινή ματιά στον εαυτό σας και να αλλάξετε αν θέλετε το PPL να σταματήσει να μιλάει"

Σε αυτό το τρίτο παράδειγμα, ο Φίλος # 1 απειλεί τον Φίλο # 2 με τιμωρητική ενέργεια σε απάντηση στην ανεπιθύμητη συμπεριφορά του και χρησιμοποιεί το ISTG για να τονίσει τη συναισθηματική του επιθετικότητα με την ελπίδα να εκφοβίσει τον Φίλο # 1 αρκετά για να σταματήσει αυτό που κάνουν.

Παράδειγμα 4

Φίλος # 1: " Εννοείτε ότι δεν αποδέχονται κανείς άλλον; Κανένας δεν είπε τίποτα για το κλείσιμο των αιτήσεων !!! Αυτό είναι τόσο άδικο"

Φίλος # 2: "Ξέρω, είναι γελοίο"

Φίλος # 1: " Istg ..."

Φίλος # 2: "Ναι, υποθέστε ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο έτος για να ληφθεί υπόψη ..."

Σε αυτό το τελευταίο παράδειγμα, μπορείτε να δείτε πώς ο Φίλος # 1 χρησιμοποιεί το ISTG ως παρεμβολή για να εκφράσει απότομα το συναίσθημά τους για μια κατάσταση που θεωρεί απαράδεκτη.

Όταν δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το ISTG

Το ακρωνύμιο ISTG συνήθως δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε επαγγελματικές συνομιλίες ή συνομιλίες όπου θέλετε να παραμείνετε σεβασμός προς το άλλο άτομο / άτομα. Το ISTG είναι καλό για εξαιρετικά περιστασιακές συνομιλίες, συχνά με ανθρώπους που γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι επικοινωνίας της σοβαρότητας και της ειλικρίνειας χρησιμοποιώντας μια πιο προσεκτική και προσεγμένη γλώσσα.