Πώς να κατεβάσετε Kik για συσκευές iPhone, iPod και iPad

Το Kik είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που παρέχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για συνομιλία και κοινή χρήση με τους φίλους σας. Μπορείτε να συνομιλήσετε με ανθρώπους που γνωρίζετε, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία chat bots που είναι διαθέσιμα για την ψυχαγωγία σας.

Μερικά από τα bots που μπορείτε να συνομιλήσετε περιλαμβάνουν το H & M, το Sephora, το CNN, το Weather Channel, ακόμα και ο Δρ Spock. Εκτός από την παροχή πρόσβασης σε μερικά από τα πιο διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα bots chat γύρω, το Kik είναι επίσης μια εξαιρετική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για την ανταλλαγή αυτοκόλλητων ετικετών, ιογενών βίντεο, σκίτσων, μιμμάτων, βίντεο ή ακόμη και ιστοτόπων.

Προτού μπορέσετε να επικοινωνήσετε με φίλους με το Kik στο iPhone ή σε άλλη συσκευή της Apple, πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής, επειδή λειτουργεί μόνο για μηνύματα άλλων χρηστών Kik. Αφού εγκατασταθεί, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα, να μοιράζεστε φωτογραφίες και σκίτσα, να στέλνετε συνδέσμους βίντεο του YouTube, να αναζητάτε και να μοιράζεστε εικόνες και μίμεις στο διαδίκτυο και πολλά άλλα.

01 από 02

Πώς να κατεβάσετε Kik σε συσκευές Apple

Κικ

Είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή; Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για να κατεβάσετε το Kik στο τηλέφωνό σας:

  1. Από τη συσκευή σας, ανοίξτε αυτόν τον σύνδεσμο για να δείτε την εφαρμογή στο Apple App Store (και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο βήμα 4) ή ανοίξτε το App Store από το εικονίδιο στην αρχική οθόνη.
  2. Αναζήτηση για Kik στο App Store.
  3. Ανοίξτε τα στοιχεία της εφαρμογής και στη συνέχεια πατήστε το εικονίδιο "GET". Εάν έχετε ποτέ κατεβάσει το Kik πριν, θα δείτε αντίθετα ένα μικρό εικονίδιο σύννεφο με βέλος κάτω.
  4. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.
  5. Εάν σας ζητηθεί, εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple και τον κωδικό πρόσβασής σας.
  6. Ανοίξτε την εφαρμογή Kik στη συσκευή σας για να συνδεθείτε.

Απαιτήσεις συστήματος Kik

Αν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη του Kik, ελέγξτε ότι η συσκευή σας υποστηρίζει τις ελάχιστες απαιτήσεις:

Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του Kik στη συσκευή σας Android .

02 του 02

Πώς να συνδεθείτε στο Kik

Κικ

Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το Kik, μπορείτε να συνδεθείτε και να αρχίσετε να μιλάτε με φίλους που έχουν επίσης εγκατεστημένη την εφαρμογή.

Όταν συνδέεστε για πρώτη φορά, θα δείτε μια οθόνη παρόμοια με αυτή που υπάρχει σε αυτήν την εικόνα. Έχετε δύο επιλογές: να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό Kik ή να συνδεθείτε σε ένα υπάρχον.

Πώς να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό Kik

Για να δημιουργήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας Kik, πατήστε το μπλε κουμπί εγγραφής και συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία στη φόρμα:

  1. Ονομα
  2. Επίθετο
  3. Όνομα χρήστη Kik
  4. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  5. Κωδικός πρόσβασης ( δημιουργήστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης )
  6. Γενέθλια
  7. Αριθμός τηλεφώνου (συνιστάται αλλά δεν απαιτείται)

Μπορείτε επίσης να πατήσετε τον κύκλο Ορισμός φωτογραφίας για να επιλέξετε μια φωτογραφία για τη φωτογραφία του προφίλ σας. Μπορείτε να πάρετε ένα νέο ή να επιλέξετε ένα από τη συλλογή σας.

Τέλος, πατήστε το μπλε κουμπί Εγγραφή στο κάτω μέρος για να ολοκληρώσετε τη δημιουργία του νέου σας λογαριασμού Kik.

Πώς να συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό

Για να συνδεθείτε με έναν υπάρχοντα λογαριασμό Kik, πατήστε το λευκό κουμπί Σύνδεση και εισαγάγετε το email σας ή το όνομα χρήστη Kik, ακολουθούμενο από τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας. Πατήστε το μπλε κουμπί Σύνδεση για να μπείτε στο λογαριασμό σας από την κινητή συσκευή σας.