Λέξεις-κλειδιά και πού να τους βάλει στην κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

Μάθετε πού και πώς να βάλετε λέξεις-κλειδιά στο αντίγραφό σας

Η έλλειψη καλά επιλεγμένων λέξεων-κλειδιών και φράσεων στον ιστότοπό σας είναι ένα πραγματικά τρομερό λάθος να κάνετε, καθώς οι αράχνες μηχανών αναζήτησης εξαρτώνται από αυτές για να βρουν τον ιστότοπό σας. καθώς και χρήστες μηχανών αναζήτησης. Αν δεν έχετε στοχεύσει συγκεκριμένες και ακριβείς λέξεις-κλειδιά για τον ιστότοπό σας, τότε δεν θα βρείτε εύκολα. Περίοδος.

Η έλλειψη στοχευμένων λέξεων-κλειδιών ισούται με έλλειψη κίνησης

Για παράδειγμα, αν πουλάτε χρησιμοποιημένα εγχειρίδια τέχνης και απλά εισάγετε τη μη συγκεκριμένη λέξη "βιβλίο" στις ετικέτες Meta και το περιεχόμενο της τοποθεσίας σας, μαντέψτε τι; Όχι μόνο δεν θα εμφανιστείτε τουλάχιστον στις πρώτες δεκαπέντε σελίδες των αποτελεσμάτων αναζήτησης, αλλά οι χρήστες που πραγματικά βρίσκουν τον ιστότοπό σας με κάποιες ιδιαιτερότητες της μοίρας πιθανότατα θα γυρίσουν και θα φύγουν μόλις φτάσουν εκεί μερικά μοτίβα μοίρας, αναζητούν τα χρησιμοποιημένα εγχειρίδια τέχνης. Δεν θα συμβεί.).

Εργαλεία λέξεων-κλειδιών

Λοιπόν, πώς καταλαβαίνετε αυτές τις λέξεις-κλειδιά και φράσεις; Εδώ είναι μερικά μεγάλα εργαλεία λέξεων-κλειδιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό:

Όλα αυτά τα εργαλεία λέξεων-κλειδιών μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια σαφή ιδέα για το τι πραγματικά ψάχνουν οι άνθρωποι και στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λέξεις στο αντίγραφο και τη δομή του ιστότοπού σας για να προσελκύσετε περισσότερους ανθρώπους στον ιστότοπό σας. Είναι όλα σχετικά με την παροχή καλύτερης εμπειρίας χρήστη - αν οι χρήστες δεν μπορούν να βρουν τον ιστότοπό σας, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη είναι η υπηρεσία ή ο ιστότοπός σας, δεν παρέχετε καλή εμπειρία χρήστη.

Πού να βάλω λέξεις-κλειδιά

Τώρα που έχετε ξεκινήσει τη βασική έρευνα λέξης κλειδιού σας, πρέπει να ξέρετε πού να τοποθετήσετε αυτές τις λέξεις-κλειδιά στον ιστότοπό σας.

Λέξεις-κλειδιά Αύξηση επισκεψιμότητας ιστότοπου

Δεν υπάρχει αμφιβολία - αν είστε σε θέση να τοποθετήσετε καλά ερευνημένες φράσεις-κλειδιά στο περιεχόμενο και τη δομή του ιστότοπού σας, θα προσελκύσετε περισσότερους ερευνητές στον ιστότοπό σας και θα δώσετε μια καλύτερη εμπειρία χρήστη, επειδή θα μπορούν να βρουν αυτό που αναζητούν Για. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο - υψηλές βαθμολογίες, αυξημένη επισκεψιμότητα κ.λπ. - ο κορυφαίος στόχος θα πρέπει να είναι να παρέχετε την καλύτερη εμπειρία χρήστη για κάθε άτομο που έρχεται στον ιστότοπό σας και να βεβαιωθείτε ότι οι φράσεις-κλειδιά σας εξυπηρετούν τις ανάγκες τους είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού .