Πώς να συνδεθείτε στο Yahoo Messenger σε μια κινητή συσκευή

Μπορείτε να πάρετε το Yahoo Messenger όχι μόνο από έναν υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή για κινητά.

Πριν ξεκινήσετε, φυσικά πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Αν δεν το έχετε ήδη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κατάστημα εφαρμογών του τηλεφώνου σας για να το κατεβάσετε.

Η έκδοση iOS μπορεί να έχει μέσω του iTunes. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη λήψη του Yahoo Messenger σε iPhone ή άλλη συσκευή iOS, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος λήψης της εφαρμογής Yahoo Messenger σε iPhone . Κάντε λήψη της έκδοσης του Yahoo Messenger στο Android στο Google Play.

Εάν δεν έχετε Yahoo! λογαριασμό, μεταβείτε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα.

Πώς να συνδεθείτε στο Yahoo Messenger σε μια κινητή συσκευή

Δείτε πώς μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή Yahoo Messenger και σε iPhone και σε συσκευή Android:

  1. Αγγίξτε το μωβ κουμπί Get started .
  2. Εισαγάγετε το Yahoo! τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου που σχετίζεται με το λογαριασμό σας και πατήστε Επόμενο .
  3. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας ακολουθούμενο από το κουμπί Σύνδεση για να συνδεθείτε στο Yahoo! λογαριασμού μέσω της εφαρμογής.
  4. Είσαστε συνδεδεμένοι! Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να μιλάτε με τις επαφές σας και να καλείτε φίλους.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Yahoo! Αγγελιαφόρος

Yahoo! Το Messenger αποθηκεύει τα στοιχεία σύνδεσης για μελλοντικές περιόδους σύνδεσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αποσυνδεθείτε - απλώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε έξοδο από την εφαρμογή και να την ανοίξετε ξανά για να ξεκινήσετε ξανά τη χρήση του Yahoo Messenger.

Ωστόσο, μπορείτε να αποσυνδεθείτε εάν θέλετε:

  1. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε και κάντε κλικ στους λογαριασμούς .
  3. Χτυπήστε το σύνδεσμο Αποσύνδεση για να δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που επιβεβαιώνει ότι θέλετε να αποσυνδεθείτε.
  4. Πατήστε το μπλε κουμπί Continue για να αποσυνδεθείτε από το Yahoo! λογαριασμός.

Σύνδεση μετά την καταχώρηση

Εάν αποσυνδεθείτε, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διαφορετική διαδικασία σύνδεσης την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε, ανάλογα με τον τρόπο ρύθμισης του λογαριασμού σας.

Αν έχετε εγγραφεί στο Yahoo! Messenger χρησιμοποιώντας ένα υπάρχον Yahoo! όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε αυτές τις πληροφορίες όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μετά την αποσύνδεση.

Εάν έχετε εγγραφεί για ένα νέο Yahoo! λογαριασμού ακολουθώντας τις υποδείξεις στο Yahoo! Messenger, πιθανότατα παρείχατε μόνο έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και ποτέ δεν ζητήσατε κωδικό πρόσβασης. Αυτό συμβαίνει επειδή το Yahoo! Το Messenger διαθέτει ένα δροσερό καινούριο χαρακτηριστικό στο οποίο στέλνει έναν κωδικό πρόσβασης κατά παραγγελία σε εσάς μέσω γραπτού μηνύματος κάθε φορά που συνδέεστε στην εφαρμογή. Αυτό είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό που βοηθά στην προστασία του λογαριασμού σας και τη διαφύλαξη του.

Πώς να δημιουργήσετε ένα νέο Yahoo! Λογαριασμός από το Yahoo! Αγγελιαφόρος

Θα χρειαστεί να έχετε ένα Yahoo! για να μπορέσετε να συνδεθείτε στο Yahoo! Messenger - αυτό είναι προφανές! Ωστόσο, φοβηθείτε, για το Yahoo! καθιστά πραγματικά εύκολο να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό και μπορείτε να το κάνετε ακριβώς εκεί μέσα στο Messenger.

  1. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Ξεκίνημα στην πρώτη σελίδα της εφαρμογής για να ξεκινήσετε.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στη σύνδεση που διαβάζει Εγγραφή για νέο λογαριασμό .
  3. Πληκτρολογήστε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας και πατήστε Συνέχεια . Επιβεβαιώστε τον αριθμό και το Yahoo! θα στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης στο τηλέφωνό σας ως μήνυμα κειμένου.
  4. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης στα παρεχόμενα πεδία και πατήστε το κουμπί για να συνεχίσετε.
  5. Πληκτρολογήστε το όνομα και το επώνυμό σας στα παρεχόμενα πεδία και, στη συνέχεια, το κουμπί Ξεκίνημα για να συνεχίσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να παραλείψετε αυτό το βήμα.
    1. Λάβετε υπόψη ότι κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ξεκινήστε", συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Yahoo !.
  6. Επιβεβαιώστε το όνομά σας και μεταφορτώστε μια εικόνα προφίλ, αν θέλετε, αγγίζοντας το εικονίδιο "set photos" στο επάνω μέρος της οθόνης. Πατήστε το μπλε κουμπί Confirm για να συνεχίσετε.

Αυτό είναι! Τα στοιχεία σύνδεσής σας θα αποθηκευτούν για μελλοντικές περιόδους σύνδεσης.