Τι σημαίνει το OTW;

Αυτό το ακρωνύμιο είναι χρήσιμο όταν συναντάμε κάποιον

Έχετε ποτέ στείλει μηνύματα ή μηνύματα σε κάποιον για να ρωτήσετε σχετικά με την τύχη τους, μόνο για να λάβετε μια απάντηση "OTW"; Ακολουθεί αυτό που σημαίνει αυτό το αρκτικόλεξο .

OTW σημαίνει:

Στο δρόμο

Τι σημαίνει OTW

Το OTW σημαίνει ότι ένα άτομο αναχωρεί αμέσως σε προορισμό ή προς το παρόν μεταβαίνει προς τον προορισμό του. Ο "τρόπος" αναφέρεται στη διαδρομή που ακολουθείται προς αυτόν τον προορισμό.

Πώς χρησιμοποιείται το OTW

Το OTW χρησιμοποιείται για να επιτρέπει σε άλλους να γνωρίζουν πότε ή αν έχουν αναχωρήσει σε προορισμό. Αυτό είναι χρήσιμο για τον παραλήπτη του μηνύματος OTW, επειδή μπορεί να κάνει μια εκτίμηση για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να φτάσει ο αγγελιοφόρος.

Το OTW είναι πολύ χρήσιμο να στέλνετε μόνοι σας μια πολύ γρήγορη απάντηση όταν βρίσκεστε σε διαδικασία αναχώρησης ή βρίσκεται ήδη υπό διαμετακόμιση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μια πρόταση μαζί με άλλες πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν τον παραλήπτη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το OTW μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει τις προσδοκίες άφιξης ορισμένων γεγονότων. Δείτε το παράδειγμα 3 παρακάτω για ένα σενάριο σε αυτό.

Παραδείγματα χρήσης OTW

Παράδειγμα 1

Φίλος # 1: "Είμαι στο Starbucks τώρα αν θέλετε να συναντήσετε για ένα γρήγορο καφέ"

Φίλος # 2: "OTW"

Αυτό το πρώτο παράδειγμα δείχνει ακριβώς πόσο βολικό είναι να χρησιμοποιήσετε το OTW όταν θέλετε να αφήσετε κάποιον να ξέρει γρήγορα ότι έχετε αναχωρήσει. Ο Φίλος # 1 καλεί τον Φίλο # 2 να καλέσει να συναντήσει τον καφέ και ο Φίλος # 2 δεν σπαταλάει χρόνο λέγοντας OTW καθώς αναχωρούν.

Παράδειγμα 2

Φίλος # 1: "Πού βρίσκεστε; Είναι ήδη 7 και όλοι αναμένουμε να παραγγείλετε"

Φίλος # 2: "Λυπάμαι που ήμουν OTW, αλλά πήγα μακριά σε λάθος στάση λεωφορείου γι 'αυτό θα είναι τουλάχιστον 20 λεπτά περισσότερο"

Σε αυτό το επόμενο παράδειγμα, το OTW χρησιμοποιείται σε μια πρόταση παράλληλα με πρόσθετες πληροφορίες. Όταν ο Φίλος # 1 ζητά από τον Φίλο # 2 ποια είναι η κατάσταση αναχώρησης / διέλευσης, ο Φίλος # 2 επεξεργάζεται τη χρήση του OTW συνδυάζοντάς τον με μια εξήγηση για μια καθυστέρηση.

Παράδειγμα 3

Φίλος # 1: «Αύριο θα πάτε στην ψυχολογία;"

Φίλος # 2: "Με όλο το χιόνι που είναι το OTW απόψε, αμφιβάλλω ότι ο καθηγητής θα εμφανιστεί ακόμη και έτσι δεν υπάρχει"

Αυτό το τελευταίο παράδειγμα δείχνει πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το OTW για να περιγράψει την αναμενόμενη άφιξη ενός συγκεκριμένου συμβάντος. Ο φίλος # 2 χρησιμοποιεί το OTW για να περιγράψει την αναμενόμενη άφιξη του χιονιού σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.

Χρησιμοποιώντας OTW εναντίον OMW

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μια άλλη πολύ δημοφιλής παραλλαγή του OTW που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του - OMW. Τον χαρακτηρίζει στο δρόμο μου.

Η διαφορά μεταξύ OTW και OMW είναι εξαιρετικά λεπτή και δεν θα έχει σημασία όταν την χρησιμοποιείτε σε καταστάσεις όπου περιγράφετε τη δική σας κατάσταση αναχώρησης / διέλευσης. Είτε λέτε "Είμαι OTW σε 5 λεπτά" είτε "Είμαι OMW σε 5 λεπτά" είναι ουσιαστικά άσχετο, διότι και οι δύο προτάσεις ερμηνεύονται το ίδιο.

Ωστόσο, όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα ακρωνύμια για να περιγράψετε την αναμενόμενη άφιξη ενός συμβάντος, όπως στο τρίτο παράδειγμα που δίνεται παραπάνω, θα θελήσετε να ακολουθήσετε τη χρήση του OTW. Για παράδειγμα, θα πρέπει να πείτε "Το χιόνι είναι στο δρόμο" σε αντίθεση με το "Χιόνι είναι στο δρόμο μου" για να έχει νόημα.